οκ θα ρωτησω και θα πραξω...
Printable View
οκ θα ρωτησω και θα πραξω...
Μπάξαμε σήμερα ελαστικά (καιρός ήταν μιας και φόραγε τα ίδια απο το 2006) :thumbsdown:
αν και υποστηρικτής των ελαστικών RFT για λόγους κοστολογίου αποφάσισα να βάλω συμβατικά. :shok:
τοποθετήθηκαν λοιπόν σε διαφορετικές διαστάσεις μιας και έχω 18'' ασύμμετρες ζάντες τα Continental Sport Contact 5
γενικά έχω διαβάσει καλές κριτικές και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
:mpaks:
Είδες διάφορα με τα συμβατικά;;;γιατί όποιον λάστιχα ρωτήσω μου λέει ότι θα χαλάσω το αμάξι. Από ρεζέρβα τι έκανες;;;
Πάντως για τα Conti 5 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Καλα ειναι αλλα πολυ μαλακά, φευγω για να παω να παρω τη ζαντα μου που ξεπατωσα πριν λιγες μερες σε λακουβα..
Με τα F1 asym δεν ειχα ποτε προβλημα :thumbsdown: Πατανε καλα τα SC5 ομως!
Για αυτά πήγαινα (είναι και πιο φθηνά) έχω διαβάσει απο πολλά περιοδικά ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ κριτικές. μιλάω όμως για τα asymmetric 2, τη νέα γενιά.
ο λαστιχάς μου επέμενε για conti (ίσως για θέμα κέρδους)
πάντως τα κόντι 5 φαίνεται να ''γραπώνουν'' καλά.
και ΝΑΙ, είναι σχετικά μαλακά ελαστικά.
τα Sport Contact 3 που έχει ο πεθερός μου σε Renault Laguna είναι δοκιμασμένο πολύ καλό ελαστικό.
θεωρώ οτι το 5 θα είναι ακόμα καλύτερο. στη σήμανση που έχουν επάνω πάντως για απόδοση σε βροχή έχουν πάρει Α !
δεν το έχω δοκιμάσει, σήμερα τα έβαλα. αλλά ΔΕΝ νομίζω να αλλάξει οδική συμπεριφορά... για ποιο λόγο άλλωστε?
το προφίλ για να πεις οτι θα ''διπλώσει'' πιο έυκολα είναι ήδη μικρό (35) οπότε δεν πιστέυω οτι θα έχω αλλαγή. σίγουρα θα έχω ως προς την άνεση και θα χάσω σε ασφάλεια λόγω RFT
Το Πάσχα κλείνω ένα χρόνο με τα Continental Sport Contact 5 φρέσκα 2 μηνών. Το αμάξι το χρησιμοποιό που πηγαίνω Τρίπολη -Μεγαλόπολη - Άστρος με όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμα και με καταρακτώδη βροχή τα λάστιχα ανταποκρίθηκαν άψογα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ούτε κτυπάει, ούτε γλυστράει ούτε τίποτα. Θα τα ξαναβάλω και άς είναι πιο ακριβά από κάτι άλλα γιατί για την ζωή μου και της οικογενείας μου δεν σκέφτομαι το κόστος. Σίγουρα τα προτείνω σε όλους και υπ΄όψιν έχω δοκιμάσει πάρα πολλές μάρκες... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: