Και ο Θωμάς απο Αθήνα το πήρε το αυτοκίνητο και λογικά εκεί έγινε ο εκτελωνισμός του αλλά έκανε δουλειά με το εδώ μηχανολογικό..:think:
Printable View
Και ο Θωμάς απο Αθήνα το πήρε το αυτοκίνητο και λογικά εκεί έγινε ο εκτελωνισμός του αλλά έκανε δουλειά με το εδώ μηχανολογικό..:think:
Τσιμπάτε το τηλέφωνο απο εδώ,βρίσκεται που ανήκετε και ρωτάτε,είναι απλό ,δέν χρείαζεται να ταξιδέψετε,θα γίνουν όλα διακαναλικά.
Χτές πρώτη Ιουλίου του σωτήριου έτους δυο χιλιάδες δέκα τέσσερα ,πλήρωσα (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) τα μισά τέλη κυκλόφορίας και ξαναέβγαλα το εξακύλινδρο στις βόλτες!
Ορίστε η ανάπτυξη. ΗΡΘΕ λέμε....
Καλημερα.
Το αυτοκινητο μου στην αδεια κυκλοφορειας ειναι 2003. Ομως κατασκευης εχει το 2002.
Στο συστημα εγινε αυτοματα η μειωση τεκμηριου για την δηλωση του 2013 στα 12.000 euro δηλαδη το συστημα το βλεπει 10ετιας αφου μου μειωνει 50% το τεκμηριο.
Τι γινεται ομως με τον φορο πολυτελιας??
Εαν ειναι να με χρεωσουν επειδη ειναι του 2003 τοτε μηπως πρεπει να παω να αλλαξω και εγω την αδεια. Γνωριζει κανεις?
Έχει εξυπηρετηθεί κανείς από το Τομέα Ανατολικής Αττικής. Είναι Παλλήνη ή Αγία Παρασκευή στο Σταυρό που ξέραμε? Πήρα τηλέφωνο στο Βόρειο Τομέα και μου είπανε ότι ανήκει στον Ανατολικό τομέα. Τα τηλέφωνα βέβαια είναι διακοσμητικά μάλλον.