Σε μεγεθος,τα ψυγεια των Ε36 απο 316 εως και 328 ειναι ακριβως ιδια,44ποντους.Εχουν διαφορετικο κωδικο ομως των 4κυλινδρων απο τα 6κυλινδρα,πιθανον να εχουν διαφορετικες στηλες ή διαφορετικο παγουρι ή κατι αλλο τελος παντων.....
Printable View
Mήπως τότε να μπάξει απο κανα diesel ? π.χ 325tds ?
Να πας να πάρεις ένα της Behr (να είναι made in South Africa κατά προτίμηση και όχι made in Germany ή China), με κανά 150άρι, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να κρατήσεις τα υπόλοιπα να αλλαξεις τις καδένες...δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να βάλεις μεγαλύτερο ψυγείο.
Δεν ειναι καθολου ιδια ... στα Ε36 υπαρχουν 3 διαφορετικοι τυποι ψυγειων.
Το μικρο που το φορανε τα 4κυλινδρα με πλατος 44 εκ., τα μεσαια που ειναι κι αυτα μεν 44 εκ. αλλα εχουν μεγαλυτερο υψος και τα φορανε επισης τα 4κυλινδρα σε θερμες χωρες ομως οπως η δικη μας αλλα και τα 6κυλινδρα που δεν ειναι ομως για θερμες χωρες.
Και τελος τα μεγαλα με πλατος 55 εκ και ιδιο βαθος με τα μεσαια και φορανε μονο τα 6κυλινδρα που κυκλοφορουν σε θερμες χωρες. Βεβαια υπαρχει και του Μ3 αλλα κι αυτο εχει αλλη διασταση λογω ψυγειου λαδιου.
Τα μεγαλα ψυγεια για να μπουν θελει πολυ ψαξιμο παντως γιατι θελει αρκετα πραγματα να αλλαχθουν + πατεντες στις σωληνωσεις του θερμοστατη που δεν ταιριαζουν.
Η σωστη λυση ειναι το μεσαιο που αλλωστε ειναι για χωρες σαν τη δικη μας που εχει καλοκαιρι 6 μηνες το χρονο και δεν θελει καμμια πατεντα και νομιζω πρεπει να ταιριαζει και το παγουρι.
Το ιδιο ακριβως πρεπει να φορανε και τα Ζ3 τα 4κυλιδρα οποτε παιζει να μπορει να βρεθει στην αγορα μτχ πιο ευκολα και σε καλη κατασταση γενικα.
εχω βρει νερα στο πορτπαγκαζ κ κατω απ'τα πισω καθησματα,ενοηται οτι εχου βραχει.ξερε κανεις πως αντιμετωπιζεται το προβλημα????
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩ ΒΡΗΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΣΩ Κ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΩ????
Έχεις αλλάξει πρόσφατα τίποτα ηχεία ή κανά γρύλλο παραθύρου?
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Οπότε ο μπέμπης ο μικρός ο 316i καλά τα πάει...ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα μέσα σε σχεδόν 300.000 χλμ, παρουσίασε προβλήματα με
1) διακόπτες των 2 πίσω θυρών
2) δείκτης βενζίνης (αναφέρθηκε κάπου νομίζω)
3) Αντλία βενζίνης
4) Κάρτερ λαδιόυ κινητήρα
5) Μπαταρία (λόγω μη χρήσης...)
6) Τσιμούχες και σωληνάκια από υδραυλικά, με αποτέλεσμα ολική απώλεια νερού
7) Αντλία νερού
8) Συμπλέκτης (για πρώτη φορά)
9) Θερμοστάτης
10) Φλάντζα κεφαλής
Οι τελευταίες 5 βλάβες μέσα στο τελευταίο τρίμηνο :ranting2::drive:
Γεια σας εχω μια 316 ε36 98΄ και βαζει νερο στην ριζερβα απο που μπορει να μπενει και πως γινεται να το αντιμετωπισο?
θερμη παρακληση για μια ακόμα φορά.
Δεν ανοιγουμε νεο θεμα στο φορουμ πριν κανουμε αναζητηση εάν υπαρχει προγενεστερο που μας ταιριαζει.
:thanks:
Σοβαρά τώρα ψάξε αρχικά μήπως μπάζει από τα φανάρια! Ή από κανένα λάστιχο του πορτ μπαγάζ... Μπες μέσα με έναν φακό και βάλε κάποιον να πετάει νερό απ' έξω με πίεση, μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος... Αν δεν βγάλεις συμπέρασμα τότε θα το ψάξουμε μαζί την Κυριακή και βλέπουμε... Πάντως μην το αφήνεις με νερά μέσα γιατί θα σαπίσει και ειναι κρίμα...:facepalm:
το σαββατο θα πω τον αδερφο σου να ερθει να πεταει νερο γιατι αν πω τον αδερφο μου το ποιο λογικο ειναι ναι πεταει στις πορτες παρα εκει που θελω εγω και αν δεν βρουμε κατι θα ερθεις εσυ να το αναλαβεις
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ.ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ.ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ?ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?Η" ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!
δεν φταιει ο βιολογικος σχεδον ολα το παθαινουν. Την πας σε ταπετσερη και την ντυνεις. Με συριγγα κλπ απλα θα το κανεις χειροτερο.thumb
Moυ εχει αναψει η ενδειξη του ΑΒS εδω και καιρο.Το συνδεσα στο διαγνωστικο και μου εβγαλε βλαβη στον εμπρος δεξι αισθητηρα.Τον αλλαξα αλλα δεν εσβησε το λαμπακι.Εψαξα και βρηκα αυτο.
https://forums.bimmerforums.com/foru...ch-ABS-DIY-Fix
Γνωριζει καποιος κατι για αυτη την φισα?Το εχει κανει κανενας?Λεω να παω να το κοιταξω μηπως ειναι καμια ψυχρη κολληση και ψαχνομαι τζαμπα.
Μοναδα κατα 99%
Αμα ηταν μοναδα , δεν θα μου το εβγαζε το διαγνωστικο;
Απο την στιγμη που δεν μπορει να διαβαστει ο αισθητηρας ειναι κατα μεγαλο ποσοστο Μοναδα. Κλασικο προβλημα στα 36αρια. Τελευταια σου ελπιδα να τσεκαρεις το γραναζι που διαβαζει ο αισθητηρας που ειναι στο μουαγιο.
οχι απαρετητα σε βγαζει αισθητηρα τον αλλαζεις και παλι τα ιδια (μηπως βαζεις ημιτασιον και δε το διαβαζει;μου εχει τυχει)ο εγκεφαλος ζηταει σημα επιστροφης απο τον καθε αισθητηρα αλλα δε μπορει να κανει διαγνωση οτι δε στελνει σημα εισοδου αρα βλεπει σφαλμα στον αισθηρα.
Τις γραμμες τις μετρησες ειναι ενταξει;
Οχι δεν εχω μετρησει τις γραμμες.Αν ηταν αισθητηρας, οταν τον αλλαξα θα επρεπε να σβησω το λαμπακι απο το διαγνωστικο ή το διαβαζει μονο του και σβηνει;
Δεν πρόκειται ακριβώς περι προβλήματος...
Αυριο θα αλλάξω σινεμπλοκ και ακρομπαρα-ημιμπαρα στο αυτοκίνητο... Πηρα 2 τιμες, η μία στα 150¤ και η άλλη στα 190¤ (μαζι με την τοποθέτηση)... Στη δεύτερη τιμή μου ειπε ειναι της Bilstein ενώ στην πρώτη ειναι τα κλασσικά... Πρωτη φορά ακουσα οτι η Bilstein βγάζει σινεμπλοκ... Ξερει κανεις κατι παραπανω επι του θεματος?
Υ.Γ.: Σινεμπλοκ θα βαλω τα παρακεντρα απο Μ3...
febi-bilstein Ηλια σε εργοστασιακες προδιαγραφες.
πχ.
https://www.mister-auto.gr/el/set-t-...a10107224.html
ηλια ακρομπαρα-ημιμπαρα βαλε αυστηρα lemforder και τιποτε αλλο.lemforder ειναι και τα γνησια....τα febi ειναι γτπκ για αυτο ειναι και φτηνα...thumb
lemforder γιατι δινει μονο παρακεντρα??
ομοκεντρα ειναι τα καλυτερα αλλα που θα βρουμε εκτος bmw?
Υπάρχουν της Lemforder, κωδικός 2057801
μασιφ σαν του Μ3 ετσι??
Έτσι λέει ο κατάλογος.