:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:thumbsup:
Printable View
Πολυ ωραιο,με γεια το τιμονι και ταιριαζει με τα οργανα Μ5,αντε γτ ειχαμε καιρο να μπαξουμε οι Ε60αρηδες
Βαγγελη αστους να λενε,απλως εχω κατα καιρους αγορασει αρκετα προίοντα της Ac schnitzer και ειναι γεγονος οτι εχω μια συμπαθεια στα προίοντα της!!!
Εδω και 1 μηνα περιπου εχει δημιουργηθει ενα θεμα με ενα προιον Ac schnitzer που θελω να μπαξω στο Μ5,συγκεκριμενα με την εμπρος μπαρα θολων που εχει η ac για για τα V10 Μ5-Μ6.
Ξεκινησα ζητωντας το προίον απο τον αντιπροσωπο στην Ελλαδα,μετα στην εδρα της εταιριας στην Γερμανια και στην συνεχεια σε ολους τους ντηλερ της AC στην ολο τον κοσμο!!!!!
Εστειλα σε 145 ντηλερ το εξης email:
Dear sir/madam
My name is Alex Pavlopoulos and i'm from Greece. I would like to inform me if you sell the product: Ac schnitzer (313463350) aluminium strut brace for BMW M5 E60.
My problem is that this product is not available in Greece. I contacted the company at Germany and they answered that the production of this brace has stopped.Do you may have this product in stock in your company?
Thanks in advanced for your time.
Waiting for your answer.
kind regards
Alex Pavlopoulos
Μου απαντησαν 103 ντηλερ και οι περισσοτεροι ειχαν σχεδον την ιδια φραση:
this strut brace i don´t have in stock, sorry.
Καποιοι Γερμανοι μου ζητησαν λιγο χρονο να ψαξουν σε αλλους ντηλερ μηπως υπαρχει καπου και μου απαντησαν την επομενη μερα με το ιδιο ομως αποτελεσμα .
Ξανα στελνω στην εδρα της ac,το εξης email:
Dear sir
Thank you a lot for the response.
I will like to inform you have sent e-mails at all your dealers at Germany and worldwide also,ao if maybe someone of them had the bar in stock.
I cannot understand why Ac schnitzer stopped the produce of the bar for a relatively new model.If after a little time i need one wheel,there is posibility the company has stoped the produce of it and i wil have to buy four new ones?
Thank you for your time
kind regards
Alex Pavlopoulos
Η απαντηση τους ηταν:
Dear Alex,
Thank you for your inquiry-
I regret to inform you that the requested part is indeed no longer available. There are no plans to re-produce this part in future.
I am sorry.
Greetings from Aachen
Enrico Fois
Export Manager
Γνωριζοντας οτι η Ac schnitzer ειναι εταιρια που παραγει βελτιωτικα προίοντα μονο για το group BMW,οι ντηλερ που εχει σε ολο τον κοσμο ειναι σχεδον ολοι επισημοι ντηλερ bmw,εχει επισης αγωνιστικη εμπλοκη πολλων χρονων με το group BMW,δεν μπορω να καταλαβω πως σταματησε να παραγει ενα προίον για ενα τοσο προσφατο μοντελο,οπως το Μ5-Μ6 V10,οταν μαλιστα γνωριζει οτι δεν υπαρχει αλλη εταιρια που να βγαζει μπαρα θολων για τα συγκεκριμενα μοντελα.
Εχω αποφασισει απο δευτερα να τους στελνω ενα email καθε μερα......,μπορει να βαρεθουν να τα σβηνουν και για να ησυχασουν να ξανα βγαλουν εστω μια μπαρα.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Ειναι ακριβο προίον,εχει περιπου 1200 ευρω ,γνωριζω οτι ειναι δυσκολο να την βρω,αλλα πιστευω οτι οι δρομοι μας συντομα θα ανταμωσουν........thumb
Υ.Γ: ο ντηλερ στην Ελλαδα κρατησε το τηλεφωνο μου για να δει αν εχει,ακομα περιμενω να με παρει......,ευχαριστω τον Νικο(m3est) και τον Πετρο(Atsa linos) για το ενδιαφερον τους!!!!
Αλέξη πράγματι δείχνει πολύ ψαγμένη, σχεδιαστικά τουλάχιστον.
Για να επιμένεις τόσο, κάτι παραπάνω θα ξέρεις, είμαι σίγουρος.
Ομως... φοβάμαι οτι μετά απο τόσο επίμονο ψάξιμο, όποιος σουτην βρεί θα επιχειρήσει να σου τουν πουλήσει "χρυσή" και τότε δεν ξέρω αν θ'αξίζει να πληρώσεις τα χρήματα που θα σου ζητήσουν.
Αν δεν είναι απαραίτητο να είναι AC η μπάρα, λογικά θα υπάρχουν "καλλιτέχνες" και στην Ελλλάδα που με γνώση CAD και χειρισμού CNC, θα μπορέσουν να "προσεγγίσουν" το επιθυμητό.
Ισως να χρειαστεί να το σκεφτείς και έτσι. Αν πάς στην λύση αυτή, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι μπορείς να παραγγείλεις 3 τεμ. τουλάχιστον (1 για Πάτρα, ένα για Λάρισα και ένα για... τα μέρη μας) :thumbsup:
Καλή επιτυχία anyway.
Τώρα είδα τις φωτογραφίες στο (ψηφιακό) garage σου στο forum.
Εχεις "επενδύσει" (sic) αρκετά απ'οτι φαίνεται αλλά ισως και σε πράγματα που δεν φαίνονται.
Νά'σαι καλά να το χαίρεσαι και να είσαι πάντα και πρόθυμος να ενημερώνεις τα "νεούδια"...
Βαγγελη το εψαξα με CNC,εχω εδω εναν καλλιτεχνη,θελει ομως οπωσδηποτε δειγμα για να παρει μετρα.
Αυτη η μπαρα βιδωνει στους θολους μαζι με την υπαρχουσα και μετα την πιανει σαντουίτς,ειναι πολυ ψαγμενη μπαρα!!!!
Πριν λιγο καιρο ειχε μια μεταχειρισμενη το Γερμανικο ebay δημοπρασια,αλλα ειχε σημαδια φθορας ελεγε ο Γερμανος,την πηγα 488(12 μεταφορικα=500) ευρω και την παρατησα,σκεπτομενος να δωσω 1000 να την παρω καινουργια και τελικα την πηρε ενας 489,εκεινος μαλλον θα ηξερε οτι δεν υπαρχει!!!!
Εχω ψαξει ολα τα Μ5-Μ6 που πωλουνται σαν μεταχειρισμενα σε ολο το νετ,ενα μονο εχει μπαρα και μαλιστα ειναι εδω Ελλαδα!!!!
Δεν πρεπει τελικα να εβγαλε η AC πανω 20 κομματια......:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
https://www.ebay.de/itm/190643771187...84.m1532.l2649
Oπως καταλαβατε,
.....o εφιαλτης του Αλεξη:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1333203275
ο εφιαλτης του Export Manager της Ac schnitzer :
"alexm"
Εχω βαλει αγγελια στο m5 board και βλεπω απαντηση,οπα λεω να η μπαρα....
Ηταν ο λακαμας με την μαίμου :banana:απο την Λαρσα και εγραφε,εχω εγω μια αλλα την θελω για το δικο μου.....,τι του λες του π@π@ρ@;
Οσο για το νεουδι.....:th_Laie_67-1:απο τα μερη σου,του ειπα θα το δεσει πρωτα απο κατω και μετα θα παμε στα ψηλα,πολυ καλο mod οι αντιστρεπτικες,ενα test drive θα τον πεισει.....thumb
https://www.youtube.com/watch?v=NTL7JIJJq14
Πανο, προσοχη στα σαντουϊτς!!!!....ξερεις τι ειναι να σε "περιβαλουν" 1014+ αλογα?????.....κανα δυο να "ξεφυγουν", θα σε πατησουνε!!!!:thumbsup:
ΥΣ.Πανο, στησε τους για κοντρα 50μετρων και τους δυο!!!..... εναν αριστερα εναν δεξια.....ωσπου να ξυπνησουν τα θηρια!!!!.... τους εχεις ριξει μια καροτσα στα σιγουρα......ο Πατρινος ειδικα εχει και 20αρες/ναβι προφεσιοναλ/ανταπτιβ/αυτοκολλητα παντου σνιτζελ/αεροτομες σνιτζελ/φρενα μπαρμπα/......εχει παρει και μερικα κιλα ο ιδιος!!!!..... δεν παει βημα στα πρωτα μετρα!!!!.....αυτο για τον Πατρινο: :thefinger:
Εμπαξα κλειδακι......
Εχω και ac schnitzer σηματακι....:whistle:
Με 'γεια!!!:thumbsup:
ε//Μενα //Μου αρεσει και //Με τα //Μ ση//Ματακια!!!
thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...2&d=1333273809
....τωρα μαλιστα, μπορουμε να σου κανουμε παρεα!!!....γιατι πριν μου ησουν λιγο αντιρηξιας!!!! :tease:
https://cdn103.iofferphoto.com/img/i...-fob-4f6f2.JPG
Απο αυτον τα πηρα,τωρα ομως εχει μονο bmw και alpina......thumb
https://www.ebay.com/itm/Key-Fob-Bad...91df40&vxp=mtr
Με 5 ε πήρα ολόκληρο κλειδί (ρομβο) άκοπο με το αυτοκόλλητο σηματάκι μαζί από το ebay.uk πριν λίγους μήνες, έχω βάλει και φωτο σε αυτό το θρεντ.
Καλα ρε.....μην βαρουτε, δεν καταλαβα την ερωτηση του Δημητρη.
Απο εδω πηρα το κλειδι....thumb
https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...m=160541073673
...νταξ,πες μας τωρα,παιρνει μ'αυτο μπροστα η μπετονιερα σου??? :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
αξιζει αλεξη?επισης πρεπει να καταστρεψεις το κανονικο κλειδι για να δουλεψει αυτο?Τα κουμπακια μονο σε ασημι ε?
Ωραιο ειναι Δημητρη,το εχω κανει και στο κλειδι της corolla εδω και ενα χρονο,το ανοιγοκλεινω πολλες φορες καθε μερα και δεν εχει παθει τιποτα.
Ναι πρεπει να κοψεις το κανονικο κλειδι και να μεταφερεις την πλακετα στο καινουργιο.
Τα κουμπια ειναι μονο ασημι,το πηρα απο αυτον γιατι η μεταλλικη πλακα που
γραφει bmw ειναι μαυρη,καποιοι αλλοι πωλητες εχουν ασημι πλακα.
Προσοχη στο κοψιμο του κλειδιου,το περασαμε 5 φορες απο το μηχανημα κοπης μεχρι να το κανουμε να δουλευει απαλα οπως το δικο του.
Εαν δεν κοπει σωστα (γρατσουναει), εστω και ανεπαισθητα σε καποια απο τις λειτουργιες του,θα σου χαλασει συντομα την κλειδαρια,τα κλειδια αυτα εχουν πολυ σκληρο μεταλλο σε σχεση με τα μαμα bmw.
Επιτέλους ασχολήθηκα λίγο με τις ζάντες μου (όχι μόνος μου φυσικά). Ισιωμα, τρίψιμο, βάψιμο. Νομίζω είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Οι φωτο είναι λίγο βιαστικά τραβηγμένες.
https://img205.imageshack.us/img205/9140/097vi.jpg
https://img217.imageshack.us/img217/3504/096hj.jpg
Πανο,αν και η φωτο ειναι λιγο συγκινημενες.......το βαψιμο παντως φαινεται τελειο,την ζαντα αυτη την εχα βαλει σαν εχτρα οταν παρηγγειλα το 525 τον Μαρτιο του 04,τις ειχα πληρωσει εαν θυμαμαι καλα 2200 ευρα!!!!
Υ.Γ: κατεβαζε τους καθρεπτες σου οταν παρκαρεις να βλεπεις το πεζοδρομιο.......:shok:,στην επομενη συναντηση θα τις τσεκαρω,εαν δω γρατσουνια,καηκες.......:whistle:
Πολυ καλο το αποτελεσμα,τουλαχιστον απο τις φωτο φαινονται σαν καινουργιες.....και ελπιζω και εγω να τις κρατησεις ετσι!!!:thumbsup:
:ranting2:...το κερατο μου!!!λαμποκοπαει το οχημα του Πανου με το κερι αρκουδας που του βαλε ο Μονστας...τωρα εφτιαξε και τις ζαντες......κερι εβαλα και εγω, αλλα μια ζαντα με γρατσουνια την αφησα ετσι για το "κακο το ματι"....αλλα δεν νομιζω να μεινει για πολυ ακομα.....θα μας βαλει στο λουκι ο Πανος να την φτιαξουμε και αυτη!!!:thumbsup:
θενκσ φιλαράκια γιά τα καλά σας λόγια.
Ητανε πολύ παρατημένες, δεν είχαν ποτέ ισιωθεί - βαφτεί από το 2004 ... και έχουν κάνει 110χλ χλμ. Βασικό κίνητρο ήτανε το ελαφρύ τρέμουλο που είχα και στα 80 χμ και στα 120, άρα θέλανε και οι τέσσερις φτιάξιμο. Περιπλανήθηκα πολύ στο ebay εδώ και μήνες ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του αλλά οι τιμές ήταν απαγορευτικές. Αφήστε που 2 - 3 καλοί φίλοι με άποψη δεν συμφώνησαν να αλλάξω σχέδιο.
Οι μόνες που βλεπόντουσαν από τιμή στο ebay ήταν μιά τετράδα ολόιδιες στα 800 ευρώ. Μετά ανεβαίναμε κι άλλο. Εμπιστεύτηκα λοιπόν έναν δοκιμασμένο μάστορα στην περιοχή μου, καμμία ΄σχέση με τις "φίρμες" της Αθήνας, και τελικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
:thnx:
Ο Νικος Ε60 ειναι ισως ο πιο φαν αυτης της ζαντας....θυμαμαι που ελεγε οτι τη χαζευε οταν συνταξιδευατε στην εκδρομη στο Μπραλο και νοσταλγουσε τις δικες του πριν κανει την αλλαγη με τις Μ6.....δεν εχει και αδικο ειναι απο τα καλα σχεδια για Ε60.thumb
Πάνο, σα καινούργιες δείχνουν, μπράβο!