Καλα γεια.... οπως το ειπες οτι γουσταρουν.....
Μας αγοραζουν για ενα κομματι "ψωμι"...
Printable View
όσο κι αν διαφωνώ με το κόμμα που εκπροσωπεί... οι πρώτες κινήσεις που περιμένω στο άμεσο μέλλον θα είναι πολύ κοντά σε αυτά που περιγράφει και οι συστάσεις έρχονται απ' ευθείας από Γερμανία...
...βράβευση από τον ισχυρότερο τραπεζικό όμιλο της Γερμανίας και της Ευρώπης (και κύριο δανειστή μας)
....αμνησία για την υπόθεση Siemens και διάφορα άλλα γνωστά....
https://www.youtube.com/watch?v=C418MPKNAyE
https://www.youtube.com/watch?v=fQ8TxZGjAB8&feature=related
Αυτο πως σας φαινεται?
https://www.youtube.com/watch?v=KsiasmaDkEs&feature=player_embedded
Χα!!
Εγινε και αυτο?
Ενταξει οποιος περιμενει οτι θα αλλαξει κατι σε αυτο το υπεροχο κρατος κοιμαται βαθια..
αν και αποφασισα οτι δεν θα ξανασυμμετεχω σε τετοια θεματα, λογω της λιγοστης εποικοδομητικής κριτικης, της απουσιας -σε μεγαλη πλειοψηφια- προτασεων και της συνεχους επαναληψης αφορισμων που ναι μεν δειχνουν μια δικαιη αγανακτηση και απογνωση, αλλα ειναι κουραστικοι οταν επαναλαμβανονται διαρκως και χωρις εστω καποιες εναλλαγες, επανερχομαι στο θεμα με ενα πολυ σημαντικο λινκ που στην κυριολεξια απορρόφησε ολο το χρονο μου στη διαρκεια του σαββατοκυριακου.
https://www.casss.gr/default.aspx
ο εξυπνος πολιτης, ο οποιος διαφερει απο τη μαζα, αυτος που κατευθυνεται δυσκολα, ειναι αυτος που γνωριζει, αυτος που ενημερωνεται.
ειναι λοιπον εξαιρετικα σημαντικο για ολους μας μαζι και για τον καθενα μας ξεχωριστα, προτου απευθυνουμε ασφαιρα πυρα και παπαγαλίσουμε αυτα που ακουμε απο τα διαφορα σαφως κατευθυνομενα ΜΜΕ, ή τους εξισου εχοντες μεσανυχτα φιλους μας, να ενημερωθουμε απο οσες πηγες κρινουμε αξιοπιστες, τεμπηριωμενες, να εκτιμησουμε την κατασταση στη οποια πραγματικα βρισκομαστε και ακολουθως να αποφασισουμε μια δραση, ειτε ατομικη -αρχικα-, ειτε συλλογική στη συνεχεια.
το παραπανω λινκ περιεχει καποιες οικονομικες αναλυσεις με πολλες παραπομπες και επιμερους αρθρα, τα οποια αξιζει πραγματικα να ξοδεψετε το χρονο σας και να τα διαβασετε ολα...
θα καταλαβετε που πραγματικα βρισκομαστε σημερα, πως και γιατι φτασαμε εδω και το σημαντικοτερο που θα παμε στον βραχυπροθεσμο και μεσοπροθεσμο χρονικο οριζοντα...
δεν μιλαμε για κριση, δυσκολιες, θυσιες κλπ.
συμφωνα με τις αρτια τεκμηριωμενες αναλυσεις αυτες, βρισκομαστε στη μεση ενος παγκοσμιου οικονομικου πολεμου, οπου αυτοι που ουσιαστικα κυβερνουν (και οχι οι σκιωδεις πολιτικοι εκπροσωποι τους), αποφασισαν την ιδιωτικοποιηση της εξουσιας, την μεταβιβαση (εκτος της λεηλατησης της δημοσιας) της ιδωτικης περιουσιας, την πληρη εκχωρηση εθνικης κυριαρχιας, στο "καρτελ" των πολυεθνικων και της παγκοσμιοποιησης.
ποιο ειναι αυτο το "καρτελ", απο ποιους αποτελειται, ποιος τελικα κυβερναει αυτον τον τοπο (και τον υπολοιπο κοσμο), αναγραφονται ολα με καθε λεπτομερεια.
διαβαστε και σταθειτε με κριτικο ματι. τα κειμενα εχουν εξαιρετικο ενδιαφερον.
ειναι μακροσκελη και κουραστικα με ενα σωρο λινκς με παραπομπες (γραμματα με αλλο χρωμα) αλλα σας συνιστω με ησυχια να τα διαβασετε ολα...
η κατανοηση του που πραγματικα βρισκομαστε ειναι η απαραιτητη προϋποθεση για την αποφαση του που θελουμε (ή που μπορουμε) να παμε... (ή για που μας προοριζουν αν η "ερασιτεχνικη" και ανευθυνη (αν οχι σκοπιμη) εκτος τοπου και χρονου αντιμετωπιση της καταστασης συνεχιστει)...
κ αν βαριεστε να διαβαζετε κ προτιματε να τα ''δειτε'' οσα αναφερει ο Σταθης...δειτε κ τα 2 dvd που εχει κυκλοφορησει το https://www.zeitgeistmovie.com/
Είχα υπόψιν μου τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και θεωρώ πως αυτά που αναφέρει είναι πράγματα που ένας σκεφτόμενος πολίτης, ακόμα και αν δεν τα έχει διαβάσει, μέσω της κριτικής ικανότητας, της οξυδέρκειας και εν τέλει της διορατικότητας, σίγουρα θα έχει καταλάβει.
Πολλά άλλωστε από αυτά έχουν ειπωθεί και στο παρόν τόπικ με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Όπως και να'χει, κάποια συγκεκριμένα στοιχεία είναι πάντα καλύτερα από τις βάσιμες μεν, μη ποσοτικά μετρήσιμες όμως εικασίες.
Γι'αυτό το διάβασμα τέτοιων άρθρων μόνο καλό μπορεί να κάνει, αν και δε βλέπω η πλειοψηφία των πολιτών να έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει τριγύρω της.
Τουλάχιστον στις τρέχουσες εκλογές δυστυχώς αυτό έδειξε...
https://sarotiko.blogspot.com/2010/1...post_8132.html
Μας δουλευουν και απο πανω....
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...-post_522.html
Aπο εδω και περα, αντι για Καλο Πασχα, θα λεμε καλο ραμαζανι.......
Α, και μην ξεχασετε, τα χριστουγεννα μην βαλετε λαμπακια στα μπαλκονια, γιατι θα προσβαλουμε τους "φιλους" μας, δεν πρεπει να καταπιεζουμε το θρησκευτικο τους "αισθημα". ειναι και σε ξενο τοπο..... να τους κανουμε να νιωθουν ανετα...
Αι σιχτιρ....................
Περαστικα μας... την επομενη φορα να πανε στην ακροπολη, στην αρχαια ολυμπια, στο καλλιμαρμαρο... στο συνταγμα, διπλα στους ευζωνες..., να εχουν και χωρο, να τραβηξουν και καμια φωτο να στειλουν στους συγγενεις τους.
Α βρε και να ζουσε ο κολοκοτρωνης... να εβλεπε τους απογονους του, που μας κυβερνανε.
750.000 είναι οι δηλωμένοι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα!! Οι 500.000 είναι νόμιμοι, έχουν δικαίωμα ψήφου δηλαδή, και οι υπόλοιποι 250.000 παράνομοι αλλά δηλωμένοι που περιμένουν νομιμοποίηση. Υπάρχουν και άλλοι περίπου 250.000 εντελώς αδήλωτοι.
Βάλε τώρα και τους υπόλοιπους άλλων εθνικοτήτων και θρησκεύματος, και θα καταλάβεις πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι ξένοι στην Ελλάδα... και περιμένουμε να πάμε μπροστά..... μας έλεγαν να βγάλουμε το θρήσκευμα απ' τις ταυτότητες για να μην προκαλούμε δήθεν ...και μας έφεραν το πλέον φανατικό θρήσκευμα στο κέντρο της πρωτεύουσας....
Αλήθεια έμαθε κανείς πως είχε τεράστια συγκέντρωση χθες στο κέντρο της Αθήνας? Το είπε κανένα κανάλι? Έδειξε στιγμιότυπα? Ο Γαπ πήγε να συμπαρασταθεί όπως τότε στον Πειραιά που είχαν ανέβει απεργοί από την Κρήτη? Αν πήγε τον έδειξαν τα κανάλια? χαχαχαχα ....τι ψάχνουμε τώρα??? ΧΟΥΝΤΑ έχουμε....
Πότε θα μαζευτουνε καμποσοι να μπουνε στη βουλη...
:sm-angry05: Χ 300
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_8220.html
""Πώς είναι δυνατό να υπάρχουν Έλληνες που υποστηρίζουν τέτοια πράγματα. Μέχρι φέτος δηλαδή που δεν είχαν τζαμί πού την έκαναν την προσευχή τους; Φέτος τους ήρθε να πάνε στα Προπύλαια; Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι είναι μία επίδειξη μουσουλμανικής δύναμης; Μετρηθήκανε οι άνθρωποι και μετρήσανε και τις αντιοχές μας και την στάση της ηλίθιας πολιτικής μας ηγεσίας. ""
Υ.Γ Σε αυτη την παραγραφο τα λεει ολα
φίλοι μου δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου μυρίζει φολι:think:
λίγες μέρες μετά τα ποσοστά της χρυσής αυγής στην περιοχή πάνε και στήνουν τέτοιο πανηγύρι στην πλατεια:thumbsdown:
δηλαδή άμα ήθελες να στήσεις καβγά τι άλλο να κάννες?
Δεν ξέρω ποιος και γιατί αλλά οι καιροί που ζούμε είναι περίεργοι, έχει συσσωρευτή πολύ οργή στον κόσμο......σα να παίζουμε με τα σπίρτα στη πυριτιδαποθήκη
Επειδή του ψεύτες δεν τους γουστάρω καθόλου και τους παρακολουθώ στενά ...και ειδικότερα αυτούς του ψεύτες που αντικατέστησαν τους προηγούμενους ψεύτες, ερχόμενοι ως σωτήρες και ως γνώστες του αντικειμένου, ενώ όλο και πιο συχνά αποδεικνύουν ότι κάνουν πειράματα με τις τσέπες μας και είναι εντελώς άσχετοι και πως απλά κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά τους απ' έξω...
και επειδή έχουν ήδη δρομολογηθεί νέοι φόροι στην κατανάλωση, αλλά και αύξηση ΦΠΑ σε ορισμένα βασικά προϊόντα από το 10% στο 12% ...περιμένω (πρώτα ως ψεύτης και μετά ως αποτυχημένος) να παραιτηθεί......Παράθεση:
ΑΛ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Κυρίες και κύριοι, είμαστε και πάλι μαζί εδώ στους «Νέους Φακέλους», μαζί μας ο υπουργός οικονομικών ο κ Παπακωνσταντίνου. Κ Παπακωνσταντίνου να θυμίσω την ερώτηση γιατί κρατήσατε ένα σασπένς για να απαντήσετε μετά, η ερώτηση ήταν αν πιστεύετε ότι μπορεί, θα μπορούσατε εσείς να σταθείτε ως υπουργός οικονομικών το φθινόπωρο που πιστεύω πολιτικά το κλίμα θα είναι λίγο πιο βαρύ από ότι είναι τώρα ενδεχομένως αν χρειαστεί να πάρετε νέα μέτρα.
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Η φράση την οποία μου επαναλάβατε, την οποία πράγματι είπα - είπα ότι, αν χρειαστεί να έρθουν νέα μέτρα, ίσως να είναι ένας άλλος Υπουργός, οποίος θα το κάνει - είναι πάρα πολύ απλή. Όλοι έχουν τα όρια τους. Είναι το τέταρτο πακέτο μέτρων, το οποίο φέρνουμε.
Θεωρώ ότι με αυτό το πακέτο και με τα χρήματα τα οποία πήραμε, η Ελλάδα έχει μια μοναδική ευκαιρία να κάνει μεγάλες αλλαγές, να μειώσει το έλλειμμα του Προϋπολογισμού και να αλλάξει κάποια πράγματα για πάντα.
Θεωρώ ότι θα κριθούμε όλοι μας από την υλοποίηση αυτού του πακέτου. Και εγώ πρώτος, με την έννοια ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος από αυτό έχει να κάνει με το Υπουργείο Οικονομικών. Αν χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα, θα σημαίνει ότι εγώ έχω αποτύχει, γιατί δεν έχω καταφέρει να συγκρατήσω τις δαπάνες, να αυξήσω τα έσοδα και να δρομολογήσω μια σειρά από διαρθρωτικές αλλαγές, στο φορολογικό, στην πάταξη της φοροδιαφυγής στο πώς γίνεται ο Προϋπολογισμός, πώς ελέγχουμε τις δαπάνες κοκ. Και προφανώς μιλάω για το δικό μου Υπουργείο. Γιατί προφανώς υπάρχουν και πολλά πράγματα τα οποία ελέγχουν άλλοι Υπουργοί. Άρα, με αυτήν την έννοια, νομίζω ότι όλοι κρινόμαστε.
....δείτε τι λέει εδώ στο 29:00 ο Πινόκιο ....και με τι άνεση τα λέει!!
https://www.youtube.com/watch?v=KLQU...ayer_embedded#!
Eρωτηση στο 35.25?????????????????????!!!!!!!!
Απαντηση....................πολιτικ η ως συνηθως....δε θα συμφωνησω.....κλπ........
Και ρωτω ,με τι δε θα συμφωνησει????? με την πραγματικοτητα??????
σε αλλη χωρα ζουνε οι ιδιοι οι πολιτικοι μας??????
ή εθελοτυφλουν ??????
Μεγάλος Π@Π@Ρ@Σ!!!! λέει ψέματα με μια άνεση....
Παράθεση:
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ναι, αλλά έχεις μια μεγαλύτερη ανεργία, έχεις ένα πολύ μικρότερο προϊόν, έχεις πολύ μικρότερες επενδύσεις και σε τελευταία ανάλυση δεν έχεις προοπτική.
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Δεν θα συμφωνήσω ότι δεν έχεις προοπτική. Η Ελλάδα μπήκε στην ύφεση πολύ αργότερα από τις άλλες χώρες. Η Ελλάδα είχε μια διαφορά περίπου σχεδόν ενός έτους στον κύκλο. Οι υπόλοιπες χώρες έχουν βγει από την ύφεση, αλλά η Ελλάδα είναι τώρα μέσα στην ύφεση.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις προοπτική. Γιατί όλοι ξέρουν ότι η Ελλάδα θα βγει από την ύφεση. Το ερώτημα είναι θα βγει με ελλείμματα ή θα βγει με μειωμένα ελλείμματα. Θα έχει βγει κάνοντας τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν, για να γίνει η οικονομία πιο ανταγωνιστική ή όχι; Τον κύκλο όλοι τον ξέρουν και οι αγορές, αν θέλετε, τον έχουν ενσωματώσει στις προβλέψεις τους. Το ερώτημα που βάζουμε είναι η αξιοπιστία της πολιτικής. (....ως προς ποιους :think:)
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δεν λέω τίποτε άλλο γιατί πρέπει να περάσουμε, όπως είπες Αλέξη στο τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.
ΑΛ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Όχι-όχι εγώ θέλω να ρωτήσω για το θέμα της ανάπτυξης της ύφεσης πόσο βαθιά θα είναι κοκ. Ένα πράγμα που ήθελα να σας ρωτήσω που έκανε μεγάλη εντύπωση έχει βγάλει το ΔΝΤ ένα κείμενο πάρα πολύ χρήσιμο για όποιον θέλει να μάθει πράγματα που είναι ερωτήσεις και απαντήσεις για το πρόγραμμα του ΔΝΤ. Εκεί λοιπόν μου έκανε εντύπωση ότι υπάρχει μια πρόβλεψη και λέει ότι τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι πάρα πολύ δύσκολα στο θέμα της ανεργίας και λέει στο τέλος η πρόβλεψη του είναι ότι θα φτάσει το 15% η ανεργία. Συμμερίζεστε αυτήν την πρόβλεψη καταρχήν;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Έχουμε συνυπογράψει ένα πρόγραμμα, το οποίο βασίζεται σε ένα μακροοικονομικό σενάριο, το οποίο σενάριο λέει -4% φέτος, 2,5% του χρόνου και θετικά από το 2012. Όταν έχεις τέτοια ύφεση, η ανεργία προφανώς ανεβαίνει. Αν θα φτάσει το 15% - και μάλιστα είναι λίγο χαμηλότερη από το 15% η πρόβλεψη τους, είναι 14% και κάτι, αν θυμάμαι καλά – εξαρτάται από τις κινήσεις μας.
ΑΛ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Αυτό που είδα εγώ ήταν 15% αλλά δεν έχει σημασία τώρα.
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Εξαρτάται από το αν εμείς σΆ αυτό το χρονικό διάστημα θα κάνουμε πράγματα, για να πάρει πιο γρήγορα μπροστά η ανάπτυξη και αν θα μπορέσουμε να στηρίξουμε, όσο μπορούμε, την απασχόληση. Για παράδειγμα, στο τελευταίο νομοσχέδιο, στο φορολογικό, το οποίο περάσαμε, έχουμε κάποιες δράσεις, για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να μην απολύσουν εργαζόμενους, αλλά παρότι έχουν μείωση τζίρου να συγκρατήσουν ένα μέρος του εργατικού τους δυναμικού.
στο σενάριο/πρόγραμμα που έχουν συνυπογράψει θα βγούμε λέει από την ύφεση το 2012 :whistle: (γιατί το 2013 έχουν εκλογές λέω εγώ....) Ο Σαμαράς μας βγάζει από την ύφεση σε 18 μήνες :whistle: ενώ αυτοί με την τρόικα μας βγάζουν σε 24 μήνες :whistle: αν είναι έτσι να περιμένουμε, έχουμε εμπιστοσύνη! χαχαχαχα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Δεν ξέρω, αλλά αυτό το άτομο μου εξάπτει τη φαντασία. Δεν έχω καταλήξει στο τι θα μπορούσα να του κάνω αν τον πετύχαινα κάπου μόνο του..... :innocent:
https://www.ethnos.gr/article.asp?ca...ubid=42114949#
...ελπίζω να μην είναι κανένας γνωστός... αλλά όποιος και να είναι, εύχομαι να είναι καλά, αν και τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα..
https://content-mcdn.feed.gr/filesys..._type11495.jpg
παντως οντως πηραν ενα μετρο για τη διατηρηση των θεσεων εργασιας.
επιδοτουν κατα το ημισυ τις εργοδοτικες εισφορες στις επιχειρησεις αν κρατησουν τον ιδιο αριθμο θεσεων εργασιας τα επομενα 2 χρονια.
εμεις ενταχθηκαμε στο προγραμμα και ο Θεος βοηθος...
Ρε παιδιά χαλαρώστε :whistle:
Δεν έχετε καταλάβει ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία σε ΟΛΟ της το μεγαλείο ??? Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Και βέβαια οι νόμοι ισχύουν για ....ορισμένους.
Μα τι λέει ο ποιητής εδώ παρακάτω ήθελα να ξερα ????
" Για πάρτε τον Επιτάφιο να πάτε στο Αφγανιστάν να πάρετε και άλλους 5-6.000 χριστιανούς να γιορτάσετε την Μ.Παρασκευή και αν δεν σας σφάξουν σε 5 λεπτά, τότε το ξαναβλέπουμε το θέμα. Έχετε χάσει το μέτρο "
Ας αφήσει ήσυχα τα κουρασμένα παλικάρια να κάνουνε τη προσευχή τους. Σε ελεύθερη & δημοκρατική χώρα ήρθανε.
Έχει πάει κανένας σας κέντρο να δει τα μαγαζιά τους ?? Τα περισσότερα δεν έχουν καν στις ταμπέλες τους ελληνικά. Περνάς απ έξω και αν δε μπεις μέσα, δε καταλαβαίνεις ούτε τι πουλάνε. Και σε κοιτάνε και περίεργα...
Ρε παίδες ανεξιθρησκία έχουμε - και εμείς στο εξωτερικό έχουμε ορθόδοξες εκκλησίες κ τηρούμε τα έθιμα μας Πάσχα κλπ.
Οι εικόνες που είδα εχθές να πετάνε αυγά σε ανθρώπους που προσεύχονταν είναι το λιγότερο τραγικές & ντροπιαστικές.
Και για να μην ξεχνιομαστε σημερα 18-11-10 να περασουμε απο την αγαπημενη μας εφορια.... για την προκαταβολη της περαιωσης.....
Και ενα βιντεο αφιερωμενο στους φιλους μας τους εφοριακους......
https://www.youtube.com/watch?v=gI6WiAoDqF0&feature=player_embedded
οχι, ισχυει για ολες τις μικρομεσαιες επιχειρησεις νικο, ειναι απο 1 ατομο εως 80.
https://www.oaed.gr/Pages/SN_1183.pg
ναι το είδα, θυμόμουν πως είχε κάποιους περιορισμούς και όντως, δεν πρέπει να έχεις κάνει μείωση προσωπικού (αν είναι δυνατόν τέτοιες μέρες μια επιχείρηση που φυτοζωεί και θέλει βοήθεια να μην έχει διώξει έστω 1 άτομο) και 2ο επιχορηγεί θέσεις για εργαζόμενους άνω των 50 ή αναπήρους, όχι πως είναι κακό αυτό αλλά δεν είναι κι ότι καλύτερο για μια επιχείρηση που θέλει να "τρέξει" για να σωθεί...
οχι, ολους τους επιδοτει...
Φυσικά ! Και για να μη παρεξηγηθώ γιατί καμιά φορά κάνουμε και πλάκα και χιούμορ, δεν έχω απολύτως τπτ προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους. Υπήρξα και γω μετανάστης και δεν είχα αυτή τη μεταχείρηση.
Όπως είπε και κάποιος από αυτούς πολύ σωστά. "Αν είχα σπίτι, θα κοιμόμουν στο δρόμο ??"
Ας τους φτιάξουν λοιπόν ένα χώρο να πηγαίνουν γιατί αυτή η κατάσταση θεωρείται για ορισμένους προκλητική και εικόνες με αυγά και άλλες τέτοιες αηδίες είναι ντροπιαστικές.
Παναγιώτη δεν με νοιάζει, ας πιστεύουν ότι θέλουν, αρκεί να μη μας σπάνε τα π@π@ρι@ κάθε τόσο.. Εμείς βγάλαμε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες μας ...κι αυτοί το μόνο που έχουν να μας επιδείξουν είναι η θρησκεία τους... φανατισμός στο έπακρο μέσα στη χώρα ..που υποχωρεί μονίμως σε όλα τα θέματα... τόσα χρόνια τι έκαναν δηλαδή? μας ανεχόντουσαν....?
Ε, ας αγοράσουν χώρους τα προξενεία τους στα περίχωρα να χτίσουν τζαμιά να πηγαίνουν να προσεύχονται (να δουλέψει λίγο και η οικοδομή...)
Να δούμε και τι άλλο θα μας ζητήσουν μετά.... :whistle:
Αλήθειες ? Π@π@ριες ?
Τα συμπεράσματα δικά σας !!
https://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y
ολα τα λ7 το βιντεακι...
πολλα ειναι αποσπασματα απο τις ταινειες του zeitgeist
οσοι τα βρειτε...θυσιαστε λιγο χρονο κ δειτε τα!
Θα τα ''δειτε'' ΟΛΑ!
Κατέθεσαν και τον προϋπολογισμό εχθές !!
Και σε usb stick...!!!
Τόσο μεγάλο π@π@ρι :banana:σε ενα στικάκι πως χώρεσε ???:think:
https://megapress10.wordpress.com/20...C%CF%8C%CF%82/