Εμαθα ότι έχει φέρει 30 κομάτια τα οποία λόγω της κατάστασης έχουν μπλοκαριστεί στο τελωνείο. Περιμένουμε λοιπόν νέα.
Printable View
Εμαθα ότι έχει φέρει 30 κομάτια τα οποία λόγω της κατάστασης έχουν μπλοκαριστεί στο τελωνείο. Περιμένουμε λοιπόν νέα.
Επειδή χάθηκαν πολλά ποστ από τη επαναφορά, ας συνοψίσουμε λίγο το θέμα!
Σχετικά με το παραπάνω ότι και καλά έχουν μπλοκαριστεί στο τελωνείο, είναι μούφα! Το μοντέλο μου αναφέρεται, είναι στο στάδιο της εξέλιξής του!!!!
Mας κοροϊδεύει όλους...... (siera βλέπω ότι το κατάστημα στο internet έχει κλείσει, ξέρουμε τίποτα??)
Το μόνο χειροπιαστό μοντέλο είναι της dynavin και χάρη στο φίλο Παναγιώτη (gyiama) έχουμε μια προσφορά στα χέρια μας από την εταιρία που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος την dynavin στην Ελλάδα! (gps-com.gr)
H προσφορά είναι η παρακάτω:
Βασίλη θα προσπαθήσω να πάω αύριο. Δεν το είχα δεί το σάιτ γιατί ήμουν Αστρος και κοίταγα μόνο τα βασικά...thumb
sierra...σε ενδεχομενο group buy εισαι μεσα ? Για την θεσ/νικη μιλαω!
Σπύρο εμένα μην με υπολογίζεις, δεν είναι σίγουρο ακόμα ( πρέπει να δώσω τα δικά μου!!!!!)
δλδ το περνουμε 650ε κομπλε??
Αυτο το θρεντ ειναι στοιχειωμενο.
Να ανοιξω νεο;
Με την τελικη αποφαση και το group buy?
1 gyamma
2 bill987
3 sierra
4 m-power_01
5 ghost-rider
6.dathanaso(χωρις την καρτα μνημης)
αντε αλλους 9 θελουμε!!![/QUOTE]
μαλλον πρεπει να φτιαχτει μια ενιαια λιστα γιατι καποιοι ειναι διπλογραμμενοι και σε λιστα στο bmw motorsport για την ιδια προσφορα[/QUOTE]
:notworthy:
λογικα ναι ειμαι μεσα!! αλλα δεν ξερω ακομα καλλα!
με το ποσα λεφτα θα εχω αμεσα διαθεσημα... μεχρι ποτε να σας πω σηγουρα ΝΑΙ!! μην σας κρεμασο??:thumbsup:
η.γ τοσο καιρο ρε γμτ.. ειχαμε τα λεφτα δεν βρησκαμε ακρη και τωρα δεν εχω λεφτα!!!
τα σπαταλησα!! μην βαρατε...!!!!
Μεχρι 19 Μαιου ειναι η προσφορα μετα πιθανον να ανεβει ή κ να κατεβει οτι πει το δολλαριο
και γω προσκυνω φιλε dathanaso για την διπλοεγγραφη που εχεις κανει:hystericalbs1::hystericalbs1::hysterica lbs1::hystericalbs1:
10 βλεπω να μαζευομασται παραπανω χλωμο απο μια προχειρη εκτιμηση. αν δεχοταν να κατεβασει το group buy στα 10 ατομα καλα θα ταν
Φιλαρακι δεν θα παιξει group buy ποτε!!
Και ο λογος ειναι η τιμή!!!
Σωστα τα λες
Εγω εμαι ήδη δυο μηνες με δανεικο radiocd το δικο μου το εδωσα
ο Αποστολης μαλλον κανει τον Κινεζο ή ειναι απλα πολυ ατυχος αν κρινω απο αυτα που του τυχαινουν στο να φερει το μηχανημα.Απο ebay μερια η τιμη ειναι λιγο χαμηλοτερη αλλα χωρις εγγυησεις για το dynavin και της Hualingan ειναι ακομη σε διαδικασια production εγω οπως και να γινει 3 Ιουνιου το περναω.
Δεν εχει μηχανημα...Αλλα τιμη ανακοινωνει!!!
Μονο ντορος γινεται ...
Λοιπον σε 15 μερες θα μου ερθουν τα πρωτα Μ3 Μ30 Γνησια.... Τιμη 3000 ευρω εκαστο!
παιδια ας το παρουμε ζεστα το θεμα, ας ειμαστε και 10 ατομα γιατι θα τον χαλασει μηπως?????????????????????????????? ας κανουμε μια τελευταια προσπαθεια και βλεπουμε thumb
Γεια σας και απο δω.... εχω δηλώσει την συμμετοχή μου στο άλλο site....φίλε dimtz ευχαριστώ για το πμ. αντε ελπίζω να μαζευτούμε γρήγορα.
1 gyamma
2 bill987
3 sierra
4 m-power_01
5 ghost-rider
+4 ακομη ατομα
πιασαμε 10αδα
αντε αλλους 2 θελουμε
και παμε για 8χ8:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
1 gyamma
2 bill987
3 sierra
4 m-power_01
5 ghost-rider
+4 ακομη ατομα
πιασαμε 10αδα
αντε αλλους 2 θελουμε
και παμε για 8χ8:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:[/QUOTE]
+1
ειμαστε 11
παιδια εμενα το εχει φερει φιλος μου το μηχανημα κοντα στο σπιτι μου με
με μaγαζι δεν ξερω λεπτομεριες το εχει πανω στο αμαξη του τοσο καιρο και ειναι κομπλε!!
οποτε δεν ειμαι μεσα αμα το βαλω τεληκα θα παω εκει.... εχει 2 χρονια εγγυη.κτλπ..
οτι και να παθει στα 2χρ.. θα με φτιαξει αμεσως οποτε ειμαι εκτος!!
τιμη γυρο στο 750-700-800μαχ θα μαθω αυριο κανονικα το μαγαζι ειναι αθηνα ναι..!!
:shok: Να ρωτήσω και κάτι άλλο, επειδή οι περισσότεροι ήσασται νέοι, το internet στο αμάξι σας εδιαφέρει; Εαν ναι, πέστε μου να το ψάξω γιατί έχω βρεί κάτι σαν το dynavin και με internet. Τιμή για τα 10 τεμάχια 680 euro... :thanks:
στο dynavin μου ειπε το παλικαρι οτι το ψαχνουν και για 3g μοντεμ που θα εχει παντα ιντερνετ!!και ναι wifi γινεται με εξωτερικο usb!!
ναι ετσι γινεται ειναι σαν τα παλια τα μοντεμακια τα 3g που εδινε η vodafone που εβαζες μια sim μεσα και ειχες ιντερνετ!!!
Γνωριζεις αν μεσω iphone θα μπορουμε να του παρεχουμε internet?
Επισης ριξτε μια ματια στις φωτογραφιες? Αυτο ειναι dynavin? Τι μενου ειναι αυτο? δεν ειναι πιο ωραιο?
https://cgi.ebay.de/BMW-E46-NAVIGATI...item53e0fc8d38
αυτο δεν το ξερω Σπυρο και να πω δεν το εχω ψαξει!!ναι αυτο του λινκ ειναι το μηχανημα απλα εχει κοκκινο μενου αυτο που εχει η προσφορα για να ειναι πιο κοντα στο χρωμα του αυτοκινητου!!!δεν ξερω αν αλλαζει ισως και να γινεται με την μορφη skin!!!wi fi ενσωματωμενο δνε εχει αλλα μεσω usb λογικα μπαινει μιας και η συσκευη τρεχει win mobile