Καταλαβα blacktan δεν πειραζει ! To mini cooper s το περναει λες ?
Printable View
Καταλαβα blacktan δεν πειραζει ! To mini cooper s το περναει λες ?
Μαλιστα κανεις δεν ξερει ακριβως ομως !
ακριβως ετσι ειναι τα 200 αλογα ειναι μια αξιολογη τιμη ,οι διαφοροι τουνερς τα παρατραβανε λιγακη...εχω κανει το συγγεκριμενο μοντελλο και ξερω πολυ καλα,μην ξεχναται οτι το 116 και το 118 μπορει να ειναι το ιδιο μοτερ αλλα εχουν διαφορετικη εξατμιση απο τον καταλυτη και πισω 10-12 αλογα διαφορα.....οποτε εχουμε το εξης θεωρητικα το 118 εχει 175 αλογα και η χαρτογραφηση μπορει ισως να ειναι κοντα στα ορια οποτε να μπορει να βελτιωθει + 15-20 ακομη,οποτε για να φτασεις αυτη την τιμη με το 116 πρεπει να αλαξεις και εξατμιση,,,
Οσον αφορα τη δυναμομετρηση για οσους δεν ξερουν αυτο ειναι ποσο αυστηρο ειναι το δυναμομετρο,πραγμα που σημαινει οτι ο χειρηστης μπορει να αλαξει ορισμενες παραμετρους ποτε αλαζει και η δυναμομετρηση ο νοων νοειται!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟ INNTAKE AIR TEMPRATURE ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΟ ΣΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ 7-10 ΒΑΘΜΟΥΣ (10-15 ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ 16-20 ΒΑΘΜΟΙ)
Το αμαξι εχει τα αλογα που υποσχεται η br μην τρελλαθουμε τελειως ..τωρα εαν εχει 220 η 225 η 215 δεν μπορω να πω αλλα η διαφορα στην δυναμη ειναι χαωτικη ...
Τα προηγουμενα 5 μου αυτοκινητα ηταν 900κιλα/180-240 αλογα και μπορω επιτρεψατε μου να εχω την ικανοτητα να κρινω ...
;)
Α ξεχασα μετα τα κεντρομηχανα ειχα και ενα tts ... loool
Βλεπετε οσο τα μελη της οικογενειας πληθενουν η αναλογια κιλου/ιππο μεγαλωνει ...
Ο Βαγγέλης φοράει ήδη πρόγραμμα από την br.
Πάντως στο site της εταιρείας που αντιπροσωπεύεις (έτσι λες τουλάχιστον), δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στα FXX series. Και για να μην λέμε πολλά, γράψε δημοσίως τι νούμερα δίνει το δικό σου πρόγραμμα για την 116ed και τι εγγύηση παίζει.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ τίποτα, απλά καλό είναι όλα να λέγονται δημοσίως και ο καθένας από εκεί και ύστερα κάνει ότι νομίζει. Το να μιλάς με γρίφους δεν βοηθάει πουθενά. Τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του forum ενδιαφερόμαστε για remap το οποίο αν μπορεί να γίνει αξιόπιστα και υπεύθυνα στην Ελλάδα θα είναι η καλύτερη λύση (και βοηθάμε και έναν συμπατριώτη μας).
Στο site της εταιρείας πάντως ακόμα δεν αναφέρεται η δυνατότητα βελτίωσης των FXX series και μου έκανε εντύπωση.
Ερώτηση, υπάρχει dyno όπου ανεβαίνει το αυτοκίνητο και γίνεται το remap ή πριζώνεις την obd, στέλνεις το αρχείο στη Γερμανία και κατόπιν έρχεται το tuningfile για να το περάσεις. Αν ισχύει το δεύτερο, δεν αλλάζει κάτι από το να στείλει κάποιος την ecu στην br ή όπου αλλού για να του περάσουν ένα remap (εκτός ίσως από την πιο άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα).
Well said !
Οι γριφοι και τα υποννουμενα μονο αντιπαραθεσεις μπορουν να φερουν ιδιαιτερα δε οταν προερχονται απο ενα νεο μελος με τασεις αμφισβητησης "κατ ευθειαν" για κατι που εχει κανει καποιος αλλος ...
Εαν λοιπον το επιτρεπουν οι κανονισμοι λειτουργιας ανοιξε ενα θεμα και παρουσιασε μας την δουλεια σου ..
Εδω οπως γραφεις ειναι σα να μας λες μαλακες πως μας κοροιδεψε ο br (ειμαστε ηδη 4-5 ατομα) και πως ηρθες για να σωσεις τους υπολοιπους ...
Συγχωρεσε με εαν αντιλαμβανομαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση (μου) δινεις ...
αγαπητε Blacktan λαθος καταλαβες ποτε δεν αμφισβητισα την εν λογω εταιρια ουτε εσας που επιλεξατε την br ουτε ειμαι ο μεσιας που ηρθε να σωσει τους υπολοιπους, απλως μπορω να προσφερω την ιδια εξυπηρετηση με μια εκπτωση 20 % για τα μελη ,κατα τα αλλα ο καθενας ειναι ελευθερος να φτιαξει το αυτοκινητο του οπου θελει!!!!!!
:original:
Οκ, αυτό έχει ενδιαφέρον. Γιατί μόνο στο dyno μπορούν να γίνουν διορθώσεις στις καμπύλες ιπποδύναμης και ροπής ή να φανούν τυχόν αδυναμίες του προγράμματος. Επίσης φαίνεται πόσο πραγματικά κέρδισε το αυτοκίνητο μετά το remap.
Υπάρχει ξεχωριστό section στο forum όπου οι επαγγελματίες μπορούν να παρουσιάσουν ότι προσφορά θέλουν για τα μέλη. Καλό θα είναι να γράψεις εκεί διεξοδικά τις υπηρεσίες που προσφέρεις ώστε όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί σου. Θα βοηθήσει να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις thumb
Η αλήθεια είναι ότι όπως είπε και ο blacktan, φάνηκε κάπως ο τρόπος που έγραφες thumb
Χωρις παρεξηγηση, εμεις που στειλαμε ηδη br λογω αγνοιας οπως αποδεικνυεται(αν ισχυουν ολα αυτα) θα μας κανεις μια μετρηση και αν χρειαστει βελτιωση σε μια καλη τιμη(λογικα λιγο πανω απο της δυναμομετρησης)????
Βαγγέλη γιατί αισθάνεσαι ότι την πάτησες? Μια χαρά δεν πάει το αμάξι? Αν θες να κάνεις fine tuning και να δεις πού βρίσκεσαι είναι άλλο θέμα...
Ο Mrclouzo έχει δίκιο ότι δεν μας ενοχλεί δεν το πειράζουμε ... Εφόσον το αμάξι λειτουργεί σωστά δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτήν την διαδικασία έξαλλου η Br είναι μια αξιόλογη εταιρία , το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι ένα backup του προγράμματος σε περίπτωση που χαθεί λόγω update thumb
Εαν εισαι εκτος εγγυησης δεν μπορεις να ζητησεις να μην γινει εν αγνοια σου update?
Δεν με ενοχλει καθολου απλα δεν καταλαβαινω γιατι η ροπη βγαινει μερικες τοσο χαμηλα. Πχ σημερα πεταχτηκα Αθηνα, για πρωτη φορα το ανοιξα εως 205, οποτε ο κοφτης δεν υπαρχει οντως και εγραψε το obd αυτο. Δλδ 131 hp at wheels αλλα κοιταξτε τη ροπη....Συνημμένο Αρχείο 29460
[QUOTE=karavag116d;529648]Δεν με ενοχλει καθολου απλα δεν καταλαβαινω γιατι η ροπη βγαινει μερικες τοσο χαμηλα. Πχ σημερα πεταχτηκα Αθηνα, για πρωτη φορα το ανοιξα εως 205, οποτε ο κοφτης δεν υπαρχει οντως και εγραψε το obd αυτο. Δλδ 131 hp at wheels αλλα κοιταξτε τη ροπη....Συνημμένο Αρχείο 29460[/QUOTE
οι τιμες που βλεπεις πιστευω ειναι ενδεικτικες ,και δεν μπορουν να συγκριθουν με το δυναμομετρο μονο μια δυναμομετρηση θα σου δειξει πραγματικα thumb
Βαγγελη οι τιμες οπως ειπε και ο αλπινα στον obdii reader ειναι ενδεικτικες.
Εαν εχεις βαλει λαθος τιμη βαρους στα details του αυτοκινητου στο torque αυτο θα επιρρεασει αμεσα το αποτελεσμα που βλεπεις ...
Μεσες ακρες θα πρεπει να βαλεις τιμη βαρους τα 1500κιλα ...
τα κιλα ειναι σωστα τωρα κατι αλλα δεν ξερω.τεσπα τα αλογα ειναι κομπλε παντως!
Τιμες του προγραμματος ποιες ειναι ?
Alpina προσπαθω να σου τηλεφωνησω,H Wind λεει οτι το κινητο που μου εδωσες δεν υπαρχει.Βρηκα το σταθερο στο Facebook αλλα δεν απανταει.-
manos εχεις ΠΜ.
Και μια φιλικη συμβουλη για οσους ψαχνονται με τους αριθμους. Δυναμομετρηση πριν και μετα απο οποιαδηποτε αλλαγη σε προγραμμα η οτι αλλο παντα στο ιδιο ανεξαρτητο δικο μας δυναμομετρο. Αν εχουμε και ενα base/stock dyno diagram πριν την οποιαδηποτε αλλαγη θα ειναι ακομα καλυτερα.
Αλλιως θα ψαχνεστε με αριθμους και δεν θα βγαλετε ακρη, η θα οδηγηθειτε σε λαθος συμπερασματα αλλοτε υπερμετρα θετικα (που ομως δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα) και αλλοτε αρνητικα. Και αυτα που λεω δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, ειναι περιπτωσεις που εχουν συμβει στο παρελθον. Η σωστη βελτιωση δεν φοβαται κανενα δυναμομετρο.
Λοιπον μια γευση της δυναμικης μου οδηγησα σημερα μια Μερσεντες Α της ιδιας κατηγοριας πετρελαιο. Δεν φανταζεστε τη διαφορα... ειδικα σε ο δηγικη συμπεριφορα πιστευω και χωρις το πειραγμα η bmw ειναι μια κλαση πανω. η μηπως ειμαι καψουρης?
Ασχετη ερωτηση και συγχωρεστε με. Θα αγοραζατε αλφα ρομεο 147 μεταχειρισμενο???ακουω πολυ διφορουμενα σχολια
Σε 147 θα κοίταζα μόνο την facelift. Το έχουν το αυτοκίνητο 2 γνωστοί μου, και οι 2 έχουν κάνει αρκετά πάνω από 100.000 χλμ και δεν αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το βασικό μειονέκτημα του αυτοκινήτου είναι ότι καίει αρκετά έως πολύ και το κοντό σασμάν κάνει το ταξίδι κουραστικό. Επίσης τα service και ανταλλακτικά είναι τσιμπημένα.
Μετα και απο το πρωτο μου πηγαινε ελα στην Κατερίνη πλεον και σε ταξιδι μπορω να πω οτι ολα βαινουν καλως με το br ....Οδηγηση μονο σε σπορ μεση ταχυτητα 120 με διαστηματα που δοκιμασα την απωλεια πλεον του κοφτη και ηρθα με τελικο μεσο ορο 6.0. οσο για την οδηγικη απολαυση πραγματικα πλεον το αυτοκινητο εχει δυναμη ακομα και στις μεγαλες ταχυτητες με εκτη μπορεις να τσαμπουλαυτεις λιγο..αυτα καλη ανασταση σε ολους!