Ο Μαρινάκης κουβαλάει πολλές αμαρτίες Βαγγέλη μου, αλλα εδώ είναι Ελλάντα.
Σήμερα δεν πιστεύω να μιλήσει κανένας για διαιτησία και ένα μπράβο στον κοντό.
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι τα που βρήκε τα φράγκα να παίξει σήμερα ο ΟΦΗ. :whistle:
Printable View
Σας ειπα είναι στημένο ,ο Μαρινακης τα έστειλε ....
Βλεπω περιμενεις εεε??
Κοιτα μην τυχον και σε αποκλεισω με Τζανετοπουλο,Μπακακη,Πεταυ ρακη,Πλατελα,Ανεστη:th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=cwYxe2XNDXw
Κατς αν το βλεπεις.....παιξτο.
Κάποιοι ξυπνήσανε https://www.proklitiko.gr/2015/02/ap...-tou-PAOK.html
Οι υπόλοιποι ας μείνουν με τις τσίμπλες στα μάτια.
Άκυρο...παραμύθι είναι μάλλον.
https://www.paokgate4.gr/index.php/g...02-02-22-13-56
ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΓΚΑΡΣΙΑ ΟΥΓΚ ΡΟΚΥ ΜΠΑΛΜΠΟΑ ΟΥΓΚ
Αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ακόμα και αλάνθαστη να είναι η διαιτησία, δεν πρόκειται να τελειώσει το παιχνίδι.
Αντίθετα στο Καραϊσκάκης που χάσαμε δίκαια, ο χοντρός έδωσε και τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.
makari na min ginei oute fasi oute tipota kai apla na pesei brisidi stin doiikisi mas pou prepei , to paixnidi den exei kamia axia pia .
fovamai min exoume tipota diatisies i pseutotsampoukades dikous mas giati meta tha ekragei to paixnidi kai o soson eauto sothiton
Μάγκες είναι μέσα στην τούμπα όταν βγαίνουν εκτός τρώνε τεσσάρες
Απλώς ο αναστασιαδης έχει πει αλήθειες που πονανε
Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι γαύρος είμαι και αντικειμενικός είμαι
Αλλά δεν μπορείς να με κερδίζεις μια φορά στα 5 χρόνια και να βγάζεις γλώσσα μέχρι και τώρα που είσαι -8 πίσω
Πάντως 23 χρονάκια όπως εσύ δεν περιμένα ποτέ. :)
Φίλε μου για να καταλάβεις τι σημαίνει η καρδιά του πρωταθλητή
Θα πρέπει να περιμένεις 2 μέρες
Αλλά φίλε μου δεν μπορείς με ένα φιατ να περάσεις ένα Φεράρι
Αν δεν ρίξεις λεφτά κλάφτα....
Να φτιάξουμε λίγο το κλίμα :D
https://www.sdna.gr/gr/prosopa-suned...sto-piato-sas/
Τι λέτε ρε παιδιά όπου πάει ο Ολυμπιακός μιραζει πεντάρες όσο για τον ΠΑΟΚ όταν θα παίξει Τσάμπιονς λιγκ τα ξαναλέμε
Φίλε άσε την καραμέλα με την σαπίλα αν δεν φτιάξεις ομάδα για να έχεις διάρκεια στο πρωτάθλημα δεν κανείς τίποτα
Αυτό φάνηκε όταν ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα με τον Ολυμπιακό και μετά ξεφούσκωσε βλέπε Ξάνθη,ΟΦΗ,Αστέρα,
Και σου μιλάω από την μεριά του ποδοσφαιριστή γιατί είμαι χρόνια στο χώρο και έχω δει πολλα
Ρε φίλε πως θες πρωτάθλημα όταν χάνεις από τον ΟΦΗ πλάκα μας κανείς οταν ο καλύτερος σου παίχτης παίρνει 300 χιλιάδες
Για να καταλάβω την κουβέντα πιστεύεις ότι έχεις καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και σου στερεί το πρωτάθλημα η παράγκα?
το προβλημα φιλε maris7 ειναι οτι υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα στη διαιτησια.
να παιρνεις τους βαθμους που αξιζεις και οχι με διαιτησιες οταν εχεις ζορια !!!
το οτι ο οσφπ εχει ανεβει επιπεδο, μπατζετ, μεταγραφες, brandname, μανατζεριλικι και κλπ ειναι αποδεκτο και κατανοητο απο ολους (θελω να πιστευω) .
αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να κανεις μονο νικες και να παιρνεις πρωταθληματα αλλιως θα το γυρναγαμε στα χαρτακια σαν τα υπερατου!
η διοικηση σου οπως και καθε αλλη θα χρησιμοποιησει καθε τροπο για την προστασια των συμφεροντων της αλλα εμεις(υγιεις φιλαθλοι) πρεπει να τα αποδοκιμαζουμε και να τα καταδικαζουμε και οχι να ευθυγραμιζομαστε με αυτην αλλα βλεπεις ο ψευτοεγωισμος και το κομπλεξ μας δεν μας αφηνει να τα δουμε και προσωπικα το θεωρω λυπηρο.
αυτα προς το παρον και αυριο τα σπουδαια!
αυτο δε σημαινει
Για να καταλάβεις την κουβέντα θα πρέπει να διαβάσεις όλο το θρέντ απο την αρχή και να βγάλεις τις παρωπίδες.
Αν δεν υπήρχε η παραγκα σου αυτη τη στιγμή θα υπήρχαν 3 ομάδες που θα διεκδικούσαν στα ίσια το πρωτάθλημα με μικρές διαφορές στην βαθμολογία.
Εσυ πιστευεις οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο ΠΑΟΚ και ΠΑΟ ?
Δηλαδή εκτός από τον ΠΑΟΚ έχει και ο ΠΑΟ καλύτερη ομάδα από την δίκη μου?
Τα αποτελέσματα της Ευρώπης θα τα έκανε και ο ΠΑΟΚ?
Ρε παιδιά ανοίξτε τα μάτια σας θα κάνει καλό στην ομάδα σας
φιλε στην ευρωπη επαιξες προσεχοντας τον πισινο σου και με την ποιοτητα σου (και με τυχη) κανεις καλα παιχνιδια καθως εισαι το outsider.
Ξεχωρα το κινητρο των ποδοσφαιριστων και οτι μιλαμε για 8-10 παιχνιδια!
τα παραπανω εχουν καμια σχεση με τα εδω;
Το πρόβλημα φίλε είναι ότι ο ΠΑΟΚ ξεφούσκωσε μετά το μάτς με τον ΟΣΦΠ και για αυτό έφαγε και τα 3μπαλα του και ακολουθεί τον κατήφορο..
Η διαφορά του με τον γαύρο έιναι ότι ο ΟΣΦΠ όταν ξεφουσκώνει έχει και μια χείρα βοηθείας απο την διαιτησία και όλα κομπλέ..
Φυσικά δεν μπορέις να θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα όταν τρως 3 τεμάχια απο τον όφη και δεν κάνεις καμιά σωστή μεταγραφή.
Μετα απο τόση ανάλυση κατανοώ πλέον τους λόγους πού δεν μπορείτε να πάρετε πρωτάθλημα.....φταίει η διαιτησία που το κοντέρ μεχρι στιγμής εχει γράψει 40-2
Αν ήμουν Ελλάδα θα ήμουν στην τούμπα να δω την κατάντια του ελληνικού πρωταθληματος
Και αυτή είναι η αλήθεια όπως περιγράφουν τα ουδέτερα και χωρίς οπαδική προτίμηση ΜΜΕ: πρωταθλητής, φως, γαύρος και red planet...
Και φυσικά για άλλη μια φορά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, απλά έτσι θέλει να τα παρουσιάζει ο ερυθρόλευκος τύπος Βαγγέλη, μην κάνεις τα ίδια με τον μπαρμπα Σάββα.
Η πτήση της ομάδας του οσφπ έφτασε την ίδια ώρα με την πτήση από Στουτγκάρδη η οποία μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ από τον εκεί σύνδεσμο και συναντήθηκαν στην έξοδο των επιβατών, οι οποίοι απλά φώναξαν κάποια συνθήματα (μπορεί να πέταξαν και κάνα κιλό γαύρο και να κινδύνευση η σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων της αποστολής του οσφπ :hystericalbs1: .
Επίσης πως βλέπεις την κίνηση του Βαγγέλα να έρθει τελικά με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ενώ όλη την εβδομάδα διέρεε ότι θα κάνει το αντίθετο...;
:fountwtis: ;;;;;
Το πως θα γίνουν τα πράγματα ,τι είναι ψέμα και τι όχι θα φανεί .
Το έχουμε ξαναδεί το έργο .
Αναρωτίεμαι τι κάνει ο αθλητικός δικαστής όταν οπαδοί της ομάδας κάνουν δηλώσεις βίας και τα κανάλια λένε πως οι δηλώσεις αυτές είναι τρομοκρατικών οργανώσεων ;
Τι περιμένει η πολιτεία για να επιβάλει να διεξαχθεί ο αγώνας σε άλλο γήπεδο και κλεισμένων των θυρών ;
Ενα τίποτα γαργάρα ......
Για πες μου λοιπον εσυ τι εχεις καταλάβει στο οτι ο πρόεδρος θα συνοδεύσει την ομάδα ;
Όσο εγώ είδα τηλεόραση απο την αρχή έλεγε πως θα ήταν παρών στον αγώνα ,αλλά και έτσι να μην ήταν που είναι το παράλογο ;
Το πρόβλημα φίλε δυστυχώς είναι πως έχετε επικεντρωθεί στο τι κάνει ο Θρύλος ,με πιο μεγάλο ενδιαφέρον βλέπετε έναν αγώνα του Ολυμπιακού παρά τους δικούς σας ,αφού ψάχνετε αφέσεις αμαρτιών ,δικαιολογίες και έχετε χάσει την ουσία .
Η ουσία λοιπόν είναι πως το Σαββίδη ποτέ δεν το ένοιαξε ο ΠΑΟΚ (και αυτό φαίνεται με το ποσά χρήματα ρίχνει στην ομάδα και το τι κάνει γι αυτή και τους οπαδούς της )απλά η ομάδα ήταν ένα διαβατήριο για άλλες επιχειρηματικές μπίζνες που και αυτές στραβώνουν σιγά σιγά και σε λίγο θα τα παρατήσει ρίχνοντας τις ευθύνες οπουδήποτε άλλου εκτός απο τον εαυτό του .
Εμένα αυτό ως οπαδό και φίλαθλο με θλίβει και με εξοργίζει ασχέτως του τι ομάδα υποστηρίζω .
Όσο δε βλέπετε καθαρά το τι ακριβώς συμβαίνει και αναμασάτε αυτά που σας σερβίρουν,τίποτα δε θα αλλάξει στην ομάδα ,πάντα η εικόνα θα είναι η ίδια ,λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια .
Απο την άλλη αναρωτίεμαι πόσο βλάκας είναι αυτός ο Μαρινάκης και ρίχνει χρήματα τη στιγμή που όλα τα χει κανονισμένα ;
Και γιατί έχει ήττες η ομάδα αφού θα μπορούσε να μην έχει καμμία ;
Ας αλλάξουν τακτική οι πρόεδροι ΠΑΟΚ ΠΑΟ και ας ασχοληθούν πραγματικά με τις ομάδες τους .
Ας σκύψουν πάνω τους με πραγματική θέληση και ας σταματήσουν τον πόλεμο εντυπώσεων και μετατόπισης ευθυνών σε άλλους ,γιατί οι πραγματικοί υπαίτιοι είναι οι ιδιοι και μόνο .
Οι ομάδες χρειάζονται ουσιαστικές μεταγραφές και χρήματα πράγμα που για Αλαφούζο και Ιβαν είναι έννοιες άγνωστες .
Τέσπα δε βγαίνει νόημα, ο καθένας όσο και να μιλάμε και οτι και να λέμε ,έχει την αποψή του και τα βλέπει απο τη δική του σκοπιά .
Το μόνο βέβαιο είναι πως τελικά τα θύματα είναι οι οπαδοί όλων των ομάδων .
Εγώ αν ήμουν Μαρινακης δεν θα ανέβαζα την ομάδα καθόλου και ας έγραφε 3-0 άνευ αγώνος και τι έγινε? ?