Λοιπόν, επειδή την πάτησα μια φορά (έκανα αναβάθμιση σε 3.1.3 ) ρωτάω...
Να αναβαθμίσω σε 4??????????????
Κύριε Χρήστο τι λέτε?? Να περιμένουμε???
Printable View
Λοιπόν, επειδή την πάτησα μια φορά (έκανα αναβάθμιση σε 3.1.3 ) ρωτάω...
Να αναβαθμίσω σε 4??????????????
Κύριε Χρήστο τι λέτε?? Να περιμένουμε???
μην αναβαθμισεις ακομα...
καλα που υπαρχουν και οι beta testers (δασκαλος, μητσος, σινουπι) που τολμησαν και αναβαθμισαν...
Δεν ξέρω τι λέτε οι φοβιτσιάρηδες, αλλά μιά χαρά τρέχει η αναβάθμιση....thumb
Κανένα απολύτως πρόβλημα !!!:warriorsmiley:
Εξαρταται Νικο πβς το χρησιμοποιεις.
Εχω εφαρμογρας που πετανε εχω και αλλες που σερνονται.
Οπως ο μπραπθζερ για παραδειγμα που πκεον γραφω τυφλο συστημα φιαι εμφανιζει οτι γρεφω με ντηλεη δευτερολεπτων.
Εγώ το χρησιμοποιώ ως τηλέφωνο, internet, mail, games, tapatalk... χωρίς προβλήματα... σταμάτησε να δουλεύει το mobile banking της Εθνικής, αλλά με διαβεβαίωσαν ότι θα δουλέψει σύντομα...
Μου αρέσει που σου κρατάει αυτά που άνοιξες τελευταία, που παίζει radio στο back round, τα folders... δεν μου αρέσει που ρουφάει πιό γρήγορα μπαταρία !!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τσεκάρει όλες τις εφαρμογές μου....:whistle:
Κάθε καινούργια version πάντα έχει παιδικές αρώστιες...
Αντώνη εμένα με την μπαταρία όλα μια χαρά. Το βράδυ έπεσε 2%που τόσο έπεφτε και με την 3.1.3
Νίκο για Ίντερνετ ράδιο μιλάς;
Η αναβαθμιση σε τεσσερα "τρεχει" μια χαρα... και σιγα σιγα ανακαλυπτω και νεα κολπακια!!
Το μεγαλο ομως προβλημα και που εμενα ενοχλει ιδιαιτερα ειναι η αυξημενη πλεον καταναλωση ενεργειας.
Η μπαταρια απο τοτε που αναβαθμισα σε os4 εχει τουλαχιστον 30% ισως και παραπανω μικροτερη διαρκεια!!!
Ουδεν καλο αμοιγες κακου...(λιγο αναποδογυρισμενο βεβαια)
Αληθεια αν κανει καποιος restore. που "γυρναει"?
εμενα παλι η 1600ρα μου δε καταλαβε και πολλα με την αλλαγη που το χα δοκιμασει:whistle::whistle::whistle:
Γκουχ γκουχ...1600άρα μάλλον δεν είναι και τόσο "μαμά"...:tease::gun_bandana::nitro:
Η Apple δημοσίευσε συμβουλές, στις οποίες αναφέρει, πως μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την απόδοση της μπαταρίας της συσκευής.
https://www.apple.com/batteries/iphone.html
Ο επίσημος οδηγός χρήσης του iOS 4. (αναζητείται και στα Ελληνικά).
κατεβάστε τον απο εδω:https://manuals.info.apple.com/en_US...User_Guide.pdf
Ζητουνται οδηγιες (για βλακες, ζωα, εντελως γκαου) step by step για επιστροφη σε 3.-.- και jailbreak για cydia η οτι αλλο.
Το αποφασισα, αν γινεται θα το κανω.
Υπαρχει καποιος να με καθοδξγησει;
Το τηλεφωνο μου ειναι το εφραλειο μου και πλεον μου σπαει τα νευρα.
Το εκανα χθες.
Δεν παιζει.
Βγαζει το ερρορ και μετα οτι και να κα εις δεν γυριζει.
Ουτε σε dfu ουτε σε ριστορ
Ακομα και σιφτ ριστορ με βερσιον εκανα αλλα τιποτα.
Δυστυχως εχει χαθει η μπαλλα και ολη νυχτα ειμαι στο πισι να κανω πειραματα.
Σε σημειο που σκρφρομαι να παραγγειλω ενα εξπερια η κατι απο την htc.
λιγο off το καινουργιο το desire λενε ειναι παρα πολυ καλο και παιζει στα ισα και ισως ενα κλικ πανω απο iphone 3gs στο μονο που υστερει λιγο ειναι οι εφαρμογες που δεν υπαρχουν τοσο πολλες για android ακομα!!!(αλλο ενα τρικ για να βγαλουν το iphone καλυτερο απο τον ανταγωνισμο!!πρεπει να τους εχει σκασει πολλα η apple για να την υποστιριζουν ετσι!!!)
Το iPhone 4 χάνει το σήμα του οταν το κρατάτε από την κάτω αριστερή γωνία(!)
Όπως ανακοίνωσε η Apple στους χιλιάδες αγοραστές του νέου iPhone 4, το οποίο ως γνωστόν έχει κάνει θραύση όπου έχει πουληθεί, δε θα πρέπει οι κάτοχοί του να το κρατάνε από την κάτω αριστερή γωνία του… επειδή όπως αναφέρθηκε όντως χάνει το σήμα του!
Εναλλακτικά, είπε ο Στιβ Τζομπς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, «μπορείτε να αγοράσετε μία θήκη ώστε να μην το κρατάτε με αυτόν τον τρόπο».
https://www.newsbeast.gr/technology/...i-to-sima-tou/
Ωραία λογική προιόντων παραγωγής...Πονάει χέρι,το κόβουμε...
Τι να πω πια...Aπο testing τίποτα...Αφήνουν τους πελάτες να κάνουν τους δοκιμαστές/debuggers...:ranting2:
Πότε είπαμε ότι βγαίνει το iphone 4.1????:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
Apple iPhone 4, Τα πρώτα προβλήματα εντοπίστηκαν:
https://mynextphone.gr/iphone-4-the-...roblems-found/
Οποιος απο το φόρουμ εχει BMW :whistle:
όποιος (επίσης απο το φόρουμ) έχει iPhone :whistle:
μπορεί, αν θέλει, να κατεβάσει απο το App Store την εφαρμογή: BMW Motorsport App edition Les Mans 2010.
Ενδιαφέρουσα φαίνεται !!:original:
Eγω δε τη βαζω.
3.1.2 και ειμαι μια χαρα!!!!
Οταν αλλαξω θα ειμαι σιγουρος!!!
Εγω πως γυριζω πισω θα μου πει κανενας;
και μενα!!!
με restore δεν γινεται??
μπορω αν θελετε να ανεβασω οδηγο για downgrade αλλα ειναι για σπασμενα.
Επισεις να δωσω παραπανω απο 1 τροπους για dfu....
Δυστυχως οτι υπαρχει ειναι για σπασμενα.
Για επιστροφη σε 3 αναγκαστικα γυριζεις σε αδειο τηλεφωνο.
Ας προσεχα.
Το εξουσιοδοτημενο service δεν μπορει να βοηθησει?
RAINBOW SERVICES SA
Hλία Hλιού 79
117 44
N. Kόσμος, Aθήνα
+30 210 9012892
www.rainbow.gr
RAINBOW SERVICES SA
ELIA ELIOU 79
117 44
N. Kosmos, ATHENS
+30 210 9012892
www.rainbow.gr
T:
W:
T:
W:
ELITE COMPUTER SYSTEMS
Δημητρίου Γούναρη 33
546 22
Θεσσαλονίκη
+30
Γιάννη η Rainbow δεν υπάρχει πλέον σύμφωνα με το mail που ελαβα απο την εταιρία iSquare ΑΕ και το οποίο παραθέτω αυτούσιο:
Αξιότιμε/η κύριε/α,
Η εταιρία iSquare Α.Ε., αφού προέβη στην εξαγορά της Rainbow, έχει αναλάβει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο. Από τις 4 Φεβρουαρίου 2010 λειτουργεί το www.isquare.gr/store, όπου θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα προϊόντα της Apple που διατίθενται από την iSquare, καθώς και πλήθος περιφερειακών και αξεσουάρ για τα προϊόντα αυτά. Ακόμα, μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα άλλων εταιριών όπως FileMaker, Quark, Vectorworks, Switch Easy, Macally κ.α.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που δείξατε για τις ηλεκτρονικές σας αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Rainbow και ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί, μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος της iSquare.
Τωρα νομίζω οτι service στην Ελλάδα γίνεται (αν γίνεται) μόνον απο τις εταιρίες / παρόχους που εισάγουν τις συσκευές.
Nα καμω μιαν ασχετη ερωτηση?
μπορω να αλλαξω την πλατη του αιφουν (την γνησια) με αλλη (γνησια ειτε μαυρη ειτε ασπρη) λογω του οτι της εχω ριξει κανα δυο γρατζουνιτσες?κ φυσικα οδηγιες για το πως αλλαζει ε?
απο ebay φανταζομαι θα ναι πιο φθηνα...αλλα πως να το ψαξω ωρε παιδια ?
acemanako....help pls!
iphone back cover thumb
ωραια...οδηγιες για το πως αλλαζει η πλατη που θα βρουμε?