ποιους ενοχλησατε?
Printable View
ποιους ενοχλησατε?
Βγαίνοντας από την Νεάπολη προσπεράσαμε ένα σκουτεράκι που το οδηγούσε αστυνομικός, και μας χαιρετούσε με στυλ ότι θα μας κάνει ντα :whistle:
:hystericalbs1:
Ολο το Πανόραμα :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Σας περιμενω αγαπες, να ψησουμε!
DaywalkeR, Leonidas E39, mormon, pilot, Tsik. D. kazakos, civileng, alpinakias, gant, ήπιαμε το καφεδάκι μας και περάσαμε ωραία.
Εγώ με τον γιό αποχώρησα αλλά τα παιδιά απ ότι γράφουν, πέρασαν όμορφα στην συνέχεια. thumb
Τσ τσ τσ τσ λέρεεεεεεεεεεες τι ανωριμότητες είναι αυτές ρε?? Ξα'ι' κι ντρέπουσταν?? Αχπαράεν ο κόσμον με τα παλαλά ντο εφτάτε :drive:
:th_Laie_67-1:
Θα τον πιουμε αυριο τον καφε??
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4
ναι,ιδιο μερος ιδια ωρα?
Παμε εκει.Μια χαρα μερος ειναι!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Εγώ δουλεύω αλάνια καλά να περάσετε thumb Εχθές έκανα μια καλή Νεάπολη αλλά μόνος δεν έχει γούστο...
Θα τον πιούμε thumb
καφεδαρα θα πιουμε αυριο τσακαλια ??
:original:
μη γελάς εσυ μλκ...τα ζουμιά να φέρεις.
εργασία και χαρά αύριο..
Να έρθω κι εγώ, όχι τίποτα άλλο, να δώ τι είναι αυτά τα περίφημα ζουμιά, που διακαώς θέλει ο ψηλός. :whistle:
το ζουμί του Πανοραμίξ!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
δεν τα λέμε παραέξω αυτά! :whistle::th_Laie_67-1:
12μιση Les Amis ?
...τις φώτο στείλε..
οκ 12μιση Les Αmis
Απων και πάλι,Ορεστειάδα είμαι για δουλειά...Καλά να περάσετε τσακάλια και φρόνιμα ε??
Εγω δινω εξετασεις IELTS 08:00-12:00...θα δω σε τι κατασταση θα ειμαι και αναλογως θα παρω παρουσια η απουσια :P
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4
Απών ...
εγω δουλευω σημερα! αν τελειωσω νωρις μπορει να ερθω!
Ενα - δυο - τεστ τεστ τεστ τεστ τεστ τεστ τεστ ............................................. :D:D:D:D :D:D:D:D
:original: yes
serres circuit tomorrow
:D :D :D :D :D :D :D :D
εγω δηλωνω απων :thumbsdown:
Στα Σέρρας θα βρίσκομαι και εγώ...
Les Amis 12μιση λέμε :warriorsmiley: