Και Ρασπουτάνα την Γκοντζάρεβα!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Printable View
Δεν παιζεται το χοντρο παιδι ..καλα τετοια πλακα να παρει τζαμπα παικτη που θα τον πληρωνει στην ουσια ο βαζελος δεν ξαναματαγινε:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: μονο στο μπασκετ :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.sentragoal.gr/article.as...ubid=129282406
Ωραιος και ο Αλαφουζος:hystericalbs1::hystericalbs1:
Πιστευω να προλαβει να παει Ρεντη οχι οπως ο Μπασινας καποτε που δεν τον αφησαν να παει για διατακτικες ασκησουλες :whistle::whistle:
ο Φουζος τελικα ειναι πολυ μαγκας :hystericalbs1:
Είχε κοινοτικό διαβατήριο ο Λέτο-Δεν το γνώριζε ο Παναθηναϊκός
Παράθεση:
Ο Παναθηναϊκός έσπευσε να λύσει τη συνεργασία της με τον Σεμπάστιαν Λέτο για να αδειάσει θέση ξένου και να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Καζιγιάμα, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο.
Όπως αποκαλύπτει το GOAL, ο Αργεντινός πριν από ένα μήνα κέρδισε μία σημαντική δικαστική μάχη και κατάφερε να εξασφαλίσει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν το γνώριζε.
Ποιος Τσίπρας; Ο Αργύρης...
https://www.youtube.com/watch?v=crbKmX-82Us
:hystericalbs1: :hystericalbs1:
:hystericalbs1: :hystericalbs1:Παράθεση:
-Παρά τις ξεκάθαρες οδηγίες του coach Pedudakis οι οδερς οι xenoi δεν καταλάβαιναν τίποτα!!! ΟΚ? γιου αουτ... γκο!!! Τι να σου κανει ο ανθρωπος; Δεν τα παίρνουν τα γράμματα...
-μποχου σημαινει γιουρια και fuck them. tora ta alla autos ta kserei
17 Χρονων ημουμα 2α λυκειου.Στην 7 ειμαστε με εναν φιλο μαζι,φυγαμε 10 λεπτα πριν την ληξη για να αποφυγουμε τον συνωστισμο στον ηλεκτρικο.Ανεβηκαμε Χαιδαρι,δεν καταλαβαμε τιποτα.Πηγαμε για μπιλιαδρο και ακουσαμε για το γεγονος απο την τηλεοραση μεσα στην λεσχη....
Συνημμένο Αρχείο 17553
Εκτός αυτών, ο Αργύρης μου ήταν συμπαθής, σαν παίκτης του Περιστερίου, για την μαχητικότητα, το πάθος του και το μάτι που γυάλιζε πάντοτε.
Μαζευτε τους καφρους ολων των ομαδων....
Χυμα μπροστα στα ΜΑΤ με στιλετο...
https://www.youtube.com/watch?v=iPegoFZ-5ho
ντροπη φιλε ...εχω σταματησει να βλεπω μπαλα εδω και δεκαετιες απο το 1988, λιγα χρονια απο τοτε που εγινε επαγγελματικο(εννοω εταιρειες) και αρχισαν οι οργανωσεις των φιλαθλων.
το μπασκετακι επισης.παω βλεπω μονο εθνικη,κανα ευρωπαικο που και που και πολυ τοπικες...
εχω απομακρυνθει απο οτιδηποτε επαγγελματικο.ουτε θεαμα εχει ,ουτε πολιτισμο ,ουτε αθλημα ειναι.μια αρενα των συλλογων και των οργανωσεων τους.ολα γινονται μονο για ενα κυπελλο και ενα τιτλο χωρις ομως την ουσια που ειναι το θεαμα,το παιχνιδι.
κριμα για τους προεδρους του ολυμπιακου που μου εδωσαν την εντυπωση οτι θελανε να φτιαξουν το μπασκετ σε ευρωπαικα επιπεδα.αλλα μαλλον θελουν ακομα αυτην την κατασταση γιατι γλυκαθηκαν απο περσι.αντι να μαζευτουν οι προεδροι των 2 μεγαλυτερων ομαδω που ειναι και νεοι και να μιλησουν μεταξυ τους και να οργανωσουν το πρωταθλημα συνεχιζουν την κατασταση των προηγουμενων...
καπου στα μεσα της δεκαετιας του '80 ειχε γινει πρωτη φορα εκκενωση γηπεδου στην ελλαδα σε αγωνα μπασκετ ,στο αλεξανδρειο αναμεσα σε παοκ-αρη απο τον δουβη.
30 χρονια σχεδον μετα ειμαστε στα ιδια χαλια...30 χρονια!!!!
γιαυτο εβαλα το λινκ πιο πανω με τα παιδια της εθνικης γιατι εκει παιζεται ακομα παιχνιδι....
Χουανφραν & Καραμπελας ???
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ειμαι καλυμενος οτι και να ερθει:thumbsup:
Ωρε ζειμπεκικο ισπανικο:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Εγω λεω να μπαναριστει ο γαυρος τι μας πειραζει μονο ο Μπουλις ...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
για μενα δεν ηταν κανενα πεναλντυ αλλα και ο γαυρος χαλια μαυρα χωρις λυσεις.
υγ: κατς οψες επαιξα σκορ 2-2 και 2-1 ,χτυπιωμουνα...
Ναι ρε συ φυσαγε και πεσανε χαχαχαχχα
ΓΥΡΙΖΕΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΕ
akoma mia fora i gauros ekane oli tin ypoloipi ellada na gelaei .den einai toso to oti efagan tria. prospathise ,palepse to paixnidi kai as xaseis . to na kaneis tourismo kai meta na se ftaiei o diatitis einai nomizo rixo
λοιπον ο γαυρος φετος παρουσιαζει μια πολυ κακη εικονα που για εμενα οφειλεται πρωτα στον χοντρο που τσεποσε τα ευρω και ερηξε στην ομαδα ψιχουλα για να την βγαλει με τα ψεμματα αφου το πρωταθλημα στην ελλαδα με τους αντιπαλους τους ανυπαρκτους το επιτρεπει.δευτερον ο ζαρντιμ ηταν για γελια αλλα δεν του ριχνω ευθυνη δεν ηρθε μονος του καποιος τον εφερε,ο μιτσελ δεν ξερω θα κρηθει στο μελλον.οσο οι οπαδικες φυλλαδες και οι χαρτιλικωμενοι οπαδοι περνουν γραμμη ο ολυμπιακος θα συνεχζει ετσι στον αιωνα τον απαντα να τα σκατωνει στην ευρωπη.για το χθεσινο παιχνιδι με καλυπτει απολυτα η τοποθετηση του πανου αυτην την γνωμη εχω και εγω ο ολυμπιακος ηταν κακιστος αλλα ακομα και ετσι το αποτελεσμα θα μπορουσε να ειναι αλλο.τωρα για τους φτωχους συγγενεις που βγηκαν αμμεσως να σταξουν χολη εδω τους λεω οτι οι χαρες κομμενες το θρεντακι ειχε παει στον καλαθο των αχρηστων τοσο καιρο γιατι δειξαμε οικτο που ειχατε πιασει κορυφη αλλα απο την αναποδη και δεν ασχοληθηκαμε παρα ελαχιστα να σας χλευασουμε απο σημερα θα σας περιμενουμε στην γωνια για γλεντι
Ο ΠΑΩ πότε παίζει?
Σαν να μη πέρασε μια μέρα !!!
Έχω καταθεσει την αποψη μου μου στις αρχές του Τσάμπιονς λινγκ.
Μάλλον δικαιωνομαι .
Κρίμα αλλα του τζάμπα η μάνα τζάμπα θα ψωνιζει.
Πρόεδρε πούλα και το έμβλημα του δαφνοστεφανομενου !!!
Έλατε τώρα ρε μη πικραίνεστε, μπορεί στην Ελλάδα να είστε οι καλύτεροι, αλλά προφανώς παίζεται και με 12ο παίκτη. Ας μη το ξεχνάμε αυτό.
Ανεκτικός χθες ο Γερμανός, Χολέμπα και Μασάδο απ το πρώτο 15λεπτο θα πρεπε να ειχαν κιτρινιστεί.
Καλό είναι να θυμάται ο Γάβρος πότε πότε ότι παίζει και στην Ευρώπη.
γιωργακη καλες οι αναλυσεις για την ομαδα που σας εχει απο κατω απο καταβολης ποδοσφαιρου.
κανε μας και μια αναλυση για τους καρπαζοεισπρακτορες του ελληνικου αθλητισμου...
Ρε Γιωργο απο την αρχη ειπωθηκε οτι με αυτη την ομαδα ο γαυρος δεν αντεχει Ευρωπη. Δεν ειναι θεμα πίκρας.
Αλλά ότι στην Ελλαδα εχουμε αναγκη 12ου παίκτη ειναι εντελως αβασιμο με τις ομαδες που εχουν ολοι οι άλλοι. Μαλλον αυτο ειναι η καραμελλα που αντιμετωπιζει τη πίκρα των άλλων
Και κυριως αν φοραει πρασινα γυαλια:th_Laie_67-1:
Οσο για το παιχνιδι χτες, ναι η ομαδα ηταν χαλια. Αυτο όμως ειναι ασχετο με το γεγονός ότι κανενα από τα 2δεν ηταν κανονικό πένταλτι.
Το πρώτο ηταν διεκδικηση και το δευτερο εκτος περιοχης.
Το πρωτο δεν ηταν..το δευτερο ας πουμε οτι ειναι στην κριση του αν θα το δωσει.το πρωτο ομως ειχε και την αποβολη ...καθοριστικη για τον ολυμπιακο που ουτως η' αλλως ειχε τα χαλια του:original:
Στην Βέροια πάντως ακόμα παίζουν καθυστερήσεις... :whistle:
:hystericalbs1:
Κώστα , το ότι έχετε σαφώς καλύτερη ομάδα δεν αναιρεί την ύπαρξη "12ου παίχτη" και εντελώς αβάσιμο δεν μπορείς να το πείς επουδενί , είτε μιλάμε για "λουλούδια" , είτε για "τριβέλες" , είτε για κασέτες και σιντί thumb
Βέβαια συμφωνώ ότι γίνεται καραμέλα και πόσο μάλλον των διοικήσεων γιατί τους βολεύει να κρύβουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.
Κάτι τελευταίο , μην μπερδεύουμε τη χολή με το πείραγμα , πλέον είμαστε γνωστοί μεταξύ μας και προπαντός νιώθω τον αλληλοσεβασμό που επικρατεί στον χώρο αυτό .
Εξάλλου ορθά τα "αθλητικά" βρίσκονται στην ενότητα "χιούμορ" και μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε κανένα κέρδος με την ενασχόληση αυτή.
Πάντως εγώ την αμαρτία μου θα την πω, νοιώθω μια απίστευτη ηδονή σήμερα, όχι γιατί έχασε ο γαύρος, ούτε επειδή τον αδίκησαν, απλά γουστάρω τρελλά που έχουν βγάλει τα κομπιουτεράκια και τις καμερούλες και τους κανονισμούς διαιτησίας για να αποδείξουν ότι αδικήθηκαν οι φίλοι γαύροι, και κάνουν τώρα αυτό που κάνω χρόνια τώρα εγώ ο "κομπλεξικός" οπαδός του ΠΑΟΚ :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Κουβεντα κανουμε για να ξεχαστουμε λιγο...γιατι ο μονστα μας εχει γ@μησει την ψυχολογια τρεις εβδομαδες τωρα...:th_Laie_67-1:
να ξερεις οτι αυτο το κανουν οι πουλημενοι δημοσιογραφοι οπαδικων φυλαδων και καναλιων και οι οπαδοι οι εξαρτημενοι απο τις διοικησεις σε εκπομπες αναλογου περιεχομενου στην τηλεοραση.ο απλος κοσμος που παει στο γηπεδο δεν συμεριζεται αυτην την σταση ξερει πολυ καλα τι φταιει και ποιος φταει και το γραψα ποιο πανω στο λεω γιατι εχω διαρκειας και ειμαι σε θεση να ακουω τι λεγεται μεσα στο γηπεδο απο απλους φιλαθλους