Όπως κατάλαβες έρχεται σήμερα!!! Αχχαχχαχαχαχα
Printable View
οχι δικε μου απλα οσο να πεις βοηθαει στην επιλογη https://www.fitmaster.gr/images/medi...8amila_MED.jpg οταν θα μαστε στο πατωμα γονυπετως και θα περημενουμε τον φορολογικο επιβητορα να εισελθει ασαλιωτα
Δεν μπορώ να το αναλύσω τώρα και ειδικά απο το μήλο.
Ότι και να θέλει να λέει ο αρθρογράφος δεν έχει καμία ομοιότητα με αυτα τα κράτη που αναφέρει η Ελλάδα. Ούτε ως προς τη δομή, την διάρθρωση και τη λειτουργία
Οι συσχετισμοί του είναι ατοποι η έχει πλήρη άγνοια του τι συνέβαινε σε αυτα τα κράτη την εποχη του ψυχρού πολέμου , δεν γνωρίζω και την ηλικία του βέβαια για να καταλάβω αν υπήρχε περίπτωση να ειχε επισκεφτεί τότε αυτές τις χώρες.
Το έλεος πηγάζει απο την διαρκή και ακαταπαυστη τρομολαγνεια που εδω και δυο τουλάχιστον χρόνια πλανάται στον αέρα που αναπνέουμε.
Ούτε εργασιακά δικα μου θίγονται ούτε ποτε ανήκα σε τέτοιες κατηγορίες, δεν έχω κάνει ούτε μια μέρα απεργία στα 23 χρόνια που δουλεύω.
Το πως είναι η οικονομική κατάσταση το βιώνουμε ο καθένας στο δικο του βαθμό αλλα όλοι, το τι πρέπει πάλι να γίνει τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές,
Όχι όμως και σοβιετοβουλγαρουμανικο μοντέλο, ειδικά την εποχη της απόλυτης δικτατορία,τρομοκρατίας, καμιας αξίας της ανθρώπινης ζωής και των ιδεών.
Ξέρει άραγε ο στουπας πως ήταν τα πράγματα επι τσαουσεσκου;
Αν ξέρει και βρίσκει ομοιότητες μόνο και μόνο επειδή όπως σε όλο τον κόσμο ένα μέρος των υπηρεσιών ανήκει στο δημόσιο τότε λυπάμαι πολυ γιατί μάλλον για παπαγαλος μου κάνει...
Εσείς δηλαδή βρίσκεται ομοιότητες;
Αν δηλαδή συμφωνήσουμε με τα γραφόμενα του αρθρογράφου κ. Στουπα :
θα πρέπει να περαδεχθούμε, οτι "ολοι οι φίλοι μας (μικροί-μεγάλοι) επιχειρηματίες , τα πήραν χόντρά" απο τις επιδοτήσεις και τώρα κάνουν το παγώνι και μειώνουν άδικα τους μισθούς των υπαλήλων τους ;;;Παράθεση:
Στην Ελλάδα, το ποιος θα γίνει επιχειρηματίας και ποιος όχι το ορίζει αυτός που μοιράζει τα κεφάλαια του αναπτυξιακού και όχι η αγορά. Αυτός είναι ένα λόγος της χαμηλής ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και όχι οι υψηλοί μισθοί των εργαζομένων.
Το ίδιο να υποθέσω οτι συνέβει και με τους 2-3 φιλους , γνωστούς μου αγρότες και κτηνοτρόφους ;;
Ολοι τα πήρανε ;
Νομίζω ότι οι ισχυρισμοί του καταρρέουν απο μόνοι τους ! Διαφορετικά ας βγεί κάποιος ρε παιδιά, να παραδεχθεί οτι συμπεριλαμβάνεται στα παραδείγματά του .
Ασε που αυτές οι λαμογιές απο τα κοινοτικά κονδύλια γίνονται σε όλα τα κράτη της ΕΟΚ , αλλά για ένα περίεργο τρόπο μόνο της ελλάδας πέρνουν δημοσιότητα.
Επιτέλους ρε παιδιά , χορτάσαμε τα τελευταία χρόνια με τα βαθυστόχαστα άρθρα εμπνευσμένων οικονομολόγων αναλυτών κλπ που μας φλομώσανε, ο καθε ένας, με το μακρύ του και το κοντό του.
Ας σταματήσουμε να ψάχνουμε υπεύθυνους και ας αποφασίσουμε να στρωθούμε στη δουλειά !
.
Οι περισσοτεροι ελληνες δεν εχουμε παρει χαμπαρι της σοβαροτητα της καταστασης: Ξαναψηφισαμε πασοκ-νδ και ετοιμαζομαστε για διακοπες...
Η ελλαδα ανεκαθεν δεν ανηκε στα πλουσια κρατη μα και πριν 30 χρονια τα εργοστασια,τα ναυπηγεια και οι βιοτεχνιες ηταν γεματα με ανθρωπους που εργαζονταν,παρηγαγαν και εστελναν και στο εξωτερικο σχεδον τα παντα. Ηταν μια χωρα φτωχη αλλα με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Το να πεις αυτη τη στιγμη οτι υπαρχουν ελπιδες για ανασταση ειναι σα να λες πως βρηκες το φαρμακο για τον καρκινο....
οχι φιλε μου δεν τα πηρανε ολοι, οπως και δεν ειναι ολοι οι δημοσιοι τεμπεληδες, ολοι οι τραπεζικοι ασχετοι ή απατεωνες, ολοι οι αγροτες λαμογια κλπ κλπ.
για να λειτουργει ακομα η χωρα σημαινει οτι καποιοι δουλευουν στον δημοσιο τομεα, καποιοι εστησαν σωστα τις επιχειρησεις τους για να ειναι ακομα ανοικτες, καποιοι παραγουν ντοματες και ζαρζαβατικα, γαλα, κρεας κλπ.
οχι δεν ειναι ολοι κλεφτες, ας αφησουμε τις εξυπναδες.
μεγαλο ποσοστο (οπως αναφερει ο στουπας και αλλοι), ομως ειναι.
εκει εντοπιζεται το προβλημα, οχι στο υγιες κομματι, το οποιο παντως εχει γινει μειοψηφια και δε νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο.
καποιος που γραφει ενα αρθρο για το ποιο ειναι το προβλημα της χωρας κατα την αποψη του, αυτα θα αναφερει, τα κακως κειμενα, τις παθογενειες.
τι να αναφερει, τον εναν υπαλληλο στους δεκα μεσα σε μια εφορια που σκοτωνεται στη δουλεια, στον επιχειρηματια εκεινον που ηταν νοικοκυρης και δεν ανοιχτηκε, στον αγροτη και τον κτηνοτροφο που οντως εχει αντικειμενο και δεν κοροϊδευει?
σαφως και υπαρχουν επιχειρηματιες που τα πηρανε, οι περισσοτεροι ειναι και τα σκανδαλα σκανε γυρω μας σαν βεγγαλικα, τωρα το πηρες χαμπαρι αντωνη?
αλλοι αγωνισζονται δεκαετιες και προχωρησανε με ρυθμο χελωνας και αλλοι γινανε μεγιστανες σε 2 χρονια, αν ανοιξεις τα ματια σου φιλε αντωνη ειναι κατι παραπανω απο εμφανες ποιοι ειναι αυτοι.
δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ευφυΐα για να το καταλαβουμε.
αυτο ειναι το μονο σιγουρο...thumb
δε μένει παρα να την βρούμε πρώτα για να στρωθούμε.
Το κακο ειναι οτι τα χρεη τους και τους μισθους τους, τα πληρωνουμε ολοι μαζι παρεα....
Ασε που καποιοι από αυτους εχουν κανει τοσο κομποδεμα που θα αντεχουν για πολύ ακομη...
Και τωρα βεβαια ολοι μαζι αυτοι αποτελουν μια απο τις συνιστώσες .... μαλλον την πιο ισχυρη που ανεβασε το ποσοστό...
Οχι Στάθη, δεν το πήρα τώρα χαμπάρι και δεν άνοιξα τώρα τα μάτια μου!
Βλέπεις και λόγω ηλικίας, τα έχω ανοιχτά (δόξα τον καλό Θεούλη) αρκέτα χρόνια περισσότερα απο σένα !
Ομως, η γνωρίζουμε συγκεκριμένα γεγονότα και τα καταγγέλουμε ωστε να επέμβει κάποιος εισαγγελέας η το βουλώνουμε και κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και πόσο συνυπέυθυνοι είμαστε για την κατάντια μας .
Γιατί λίγο πολύ, καπου έχουμε όλοι το μερίδιο ευθύνης μας ! Είτε τα πήραμε απο μίζες, είτε απο επιδοτήσεις , είτε φάγαμε την απόδειξη για να γλυτώσουμε τον ΦΠΑ.
Πριν λοιπόν βγούμε να αποδώσουμε ευθύνες και να κρίνουμε τους άλλους ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας !
Και σε αυτό, δεν έχουμε ανάγκη κανένα κ. Στουπα. :original:
Αν φιλε samaro εκαναν οι ελληνες την αυτοκριτικη τους και ειχαν και μια σταλιτσα ευθιξια,ιδιως οι μπλε και πρασινοι ψηφοφοροι θα επρεπε να ειχαν αυτοκτονησει χρονια τωρα....
Μα το ΠΑΝΔΟΚ ρε Σάσα είναι η "εγγύηση" της σταθερότητας και της μεταρρύθμισης σύμφωνα με τη Μέρκελ, τη Λαγκάρντ και τα υπόλοιπα κοράκια.
Αν αυτοκτονούσαν αυτοί και έβγαινε κανας άλλος τι θα κάναμε?
Βόρεια Κορέα θα γινόμασταν και Βιετνάμ!
Ο Θεός να τους έχει καλά μην πάθουν τίποτα και έρθουν σεισμοί, πανώλη, εξωγήινοι, χάσουμε όλοι τις δουλειές μας, η θάλασσα γίνει στεριά, το χώμα πέτρα κλπ κλπ.
:hystericalbs1:
Γενικα παντως, οποιος πιστευει οτι εστω και ενας ελληνας πολιτικος του υπαρχον πολιτικου συστηματος ειναι η εγγυηση της σταθεροτητας, ειναι πραγματικα τερμα ηλιθιος, και στα @@ μου αν παρεξηγηθηκε κιολα.
Κανείς δεν εγγυάται σταθερότητα, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
Το θέμα είναι όμως γιατί ορισμένοι παρουσιάζονται ως τέτοιοι "εγγυητές" (απ'τα ΜΜΕ, τους ξένους κλπ) και πάει ο κοσμάκης και τους ψηφίζει και τι είδους "σταθερότητα" είναι το σημερινό χάλι το οποίο απ'ότι φαίνεται θα επιδεινωθεί περαιτέρω.
Αυτά είναι που πρέπει να προβληματίζουν.
τι να προβληματιζόμαστε ρε άρη τέτοια βόδια που είμαστε δλδ???πείραν τις επιχορηγήσεις, και θα πάνε διακοπές σε λίγες μέρες. και εδώ ο τόπος χάνεται.
πλάκα μου κάνεις και εσύ ρε αγορίνα???την χρησή αυγή κράζαμε, και μέχρι στιγμής, είναι οι μοναδικοί που άνοιξαν κοινωνικό παντοπωλείο με τα χρήματα της επιχορήγησης.
μας έχουν αρμέξει μέχρι εκεί που δεν πάει, φτάσαμε να τρώμε το πετσί μας πλέον, και ακόμα για το σχέδιο του καθενός μαλάκα συζητάμε εδώ πέρα.
το ΦΠΑ ήδη έπρεπε να'χει πέσει, το φορολογικό ήδη έπρεπε να έχει ξεκινήσει με ανακοίνωση για το πως θα'ναι (αφού έχουν σχέδιο εδώ και τρία χρόνια που είναι αντιπολίτευση οι παλιομλκς).
και σε παρακαλώ μην μου πείς για τον άλεξ και τις μαλακίες που αμολάει συστηματικά, γιατί ειλικρινά δεν θέλω να μαλώσω.
Καλη μου sasa επειδη εισαι και μικρη σε ηλικια απο οτι βλεπω, υπευθυνοι ή συνυπευθυνοι εστω, ειναι ολοι οσοι μετειχαν της πολιτικοκοινωνικοοικονομι κης ζωης αυτου του τοπου.
Απο τον πιτσιρικα που δεν πληρωνει εισιτηριο στο λεοφωρειο μεχρι τον γονεα του που αγοραζε σπιτακι με τρακοσια και στα συμβολαια εγραφαν εκατο.
Απο τον εργαζομενο ( του δημοσιου γιατι στον ιδιωτικο αυτα δεν υπηρχαν) που παρα πολλες φορες για πλακα απεργουσε με παραλογα αιτηματα ή ασχετα, μεχρι τους κυβερνωντες.
Απο τον καθημερινο καταναλωτη μεχρι και τον επιχειρηματια που απο κοινου πατσιζανε την μη εκδοση αποδειξεων.
Απο τους δωροληπτες μεχρι και τους δωροθετες σε ολες τις συναλλαγες των υπηρεσιων του κρατους.
Απο τον δανειληπτη που ηθελε την ντολτσε βιτα μεχρι αυτους που του "δημιουργουσαν" αυτη την αναγκη και αυτους που τον δανειοδοτουσαν...
Απο... οτι και να σκεφτουμε θα βρουμε τα απο και τα μεχρι σε ολες τις ομαδες,κλαδους,ειδικοτητες ή κατηγοριες του λαου.
Αλλοθι η μη ψηφιση των δυο παραταξεων δεν αποτελει για κανεναν!
Ουτε βεβαια αποκλειστικη ενοχη αυτων που τους ψηφισαν.
1.000 ευρω σε καθε υπαλληλο της βουλης με κλειστη την βουλη...
2.000 ευρω επιδομα καθε φορα που ανοιγει η βουλη ....
----------------------------------------------------------------------------
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ .................................................. ....................
ΠΗΓΗ : ΣΚΑΙ TV
ωχ ας διορθωσει καποιος το συμβολαια,πως μπηκε εκει το ν
χαχαχαχ
Το είπες πιο πάνω μόνος Στάθη !
Εξαίρεσες ένα κομάτι ελλήνων, ( και είναι πολλοί) που δεν έχουν σχέση με τη σοβιετικού τύπου ελλαδα της λαμογιάς, που περιγράφει ο τύπος χωρίς εξαιρέσεις.Παράθεση:
οχι φιλε μου δεν τα πηρανε ολοι, οπως και δεν ειναι ολοι οι δημοσιοι τεμπεληδες, ολοι οι τραπεζικοι ασχετοι ή απατεωνες, ολοι οι αγροτες λαμογια κλπ κλπ.
για να λειτουργει ακομα η χωρα σημαινει οτι καποιοι δουλευουν στον δημοσιο τομεα, καποιοι εστησαν σωστα τις επιχειρησεις τους για να ειναι ακομα ανοικτες, καποιοι παραγουν ντοματες και ζαρζαβατικα, γαλα, κρεας κλπ.
οχι δεν ειναι ολοι κλεφτες, ας αφησουμε τις εξυπναδες.
Και στο λέω, γιατί πρίν μερικά πόστ έγραψες πως :
:original:Παράθεση:
το να κραυγαζουμε ημαρτον και ελεος (οπως ο γεωργιου), επειδη κατι δεν μας συμφερει ή θιγει τα κακως κειμενα του εργασιακου μας χωρου, οκ μπορουμε να το κανουμε, αλλα το θεωρω ως ανουσια και μαλλον επιπολαιη αντιδραση και τιποτα περισσοτερο...
τα μεγαλυτερα λαμογια εκει μεσα ειναι μαζεμενα...thumb
εγω δεν ειπα κατι τετοιο, δεν το ειδες καλα και εισαι και ανοικτοματης αντωνη μου :shok: (και με 4 ματια... χαχαχαχα).
ειπα οτι σαφως υπαρχει υγιες κομματι, αλλα οσο παει ο καιρος μικραινει και μεγαλωνει το σαπιο (φυσιολογικα).
ο στουπας (και ο καθε στουπας που γραφει μια αναλυση), επικεντρωνεται σε οσα θελει να αναδειξει.
το οτι οπως υπαρχει μη τιμιος κοσμος υπαρχει και τιμιος δε νομιζω οτι χρειαζεται ιδιαιτερη μνεια.
ειναι αυτονοητο.
μαλλον δεν αντιληφθηκες καλα το αρθρο. ριξτου παλι μια ματια...thumb
Ταλιμπάν.....ε σόρρυ Μητροπολίτης Πειραιώς : "Πίσω απο το μποζόνιο κρύβεται το πρόσωπο του διαβόλου" :th_Laie_67-1::hystericalbs1:
άρθρο
έλα ρε παιδιά. άνθρωποι είναι. δεν είναι νούμερα και αυτοί οι κακομοίρηδες. τι και αν μπαίνουμε μέσα. τι και αν δεν υπάρχει σάλιο? απαγορεύεται κάποιοι να παίρνουν έτσι φραγκάκια χωρίς να κάνουν τπτ???
Μια εκπληκτικη "ανακαλυψη"
(τα εισαγωγικα, μια και ηδη το ειχε βρει και αναφερει ο Higgs από το 1964)
Την ανακάλυψη ενός νέου υποατομικού σωματιδίου ανακοίνωσαν επιστήμονες στο ερευνητικό κέντρο CERN στην Ελβετία.
Ωστόσο, οι ερευνητές αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ότι το σωματίδιο που ανακαλύφθηκε είναι το μποζόνιο του Χιγγς, το αποκαλούμενο «σωματίδιο του Θεού», αρκούμενοι να σχολιάσουν πως υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες μεταξύ του μποζονίου που ανακαλύφθηκε και του «σωματιδίου του Θεού».
Η ύπαρξη του σωματιδίου «παρατηρήθηκε» και από τις δύο ερευνητικές ομάδες που διεξήγαγαν σχετικά πειράματα στον μεγάλο επιταχυντή ανδρονίων που βρίσκεται στο CERN.
Το «σωματίδιο του Θεού» αναζητούταν επί χρόνια στον μεγάλο επιταχυντή ανδρονίων που διαθέτει το CERN, όπου διενεργούνται πειράματα που έχουν κοστίσει δισεκατομμύρια ευρώ.
Το μποζόνιο του Χιγγς ήταν ένας από τους μεγαλύτερους «πονοκεφάλους» των φυσικών επί πολλά χρόνια, και έχει υπάρξει το αντικείμενο πάμπολλων ερευνών από το 1964, όταν η ύπαρξή του θεμελιώθηκε θεωρητικά από έξι διαφορετικούς φυσικούς, με πρώτο ανάμεσά τους τον βρετανό Πίτερ Χιγγς.
Πρόκειται για ένα στοιχειώδες υποατομικό σωματίδιο, το οποίο θεωρητικά είναι υπαίτιο για το ομώνυμο κβαντικό πεδίο που προσδίδει μάζα σε όλα τα στοιχειώδη σωματίδια, όπως τα κουάρκ και τα ηλεκτρόνια. Χωρίς μάζα, το σύμπαν θα είχε μία πολύ διαφορετική μορφή από αυτή που γνωρίζουμε σήμερα, καθώς δεν θα υπήρχαν αστέρια, γαλαξίες, πλανήτες, ή ακόμη μόρια και άτομα.
Το «σωματίδιο του Θεού» αποτελεί το κομμάτι που λείπει για την ολοκλήρωση του Καθιερωμένου Μοντέλου της σωματιδιακής φυσικής, η οποία είναι η επικρατέστερη θεωρία για την εξήγηση του πώς λειτουργεί το σύμπαν.
Πίτερ Χιγκς: «Σαμπάνια!»
«Σαμπάνια!» αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπε ο Bρετανός φυσικός Πίτερ Χιγκς, 83 ετών, όταν του ανακοίνωσαν την ύπαρξη του νέου υποατομικού σωματιδίουπου είναι συμβατό με το μποζόνιο και φέρει το όνομά του.
«Είμαι έκπληκτος από την απίστευτη ταχύτητα με την οποία υπήρξαν αυτά τα αποτελέσματα...Ποτέ δεν είχα διανοηθεί ότι θα παρακολουθούσα εν ζωή κάτι τέτοιο... Θα ζητήσω από την οικογένειά μου να βάλει τη σαμπάνια να παγώνει», αναφέρεται στην ανακοίνωσή του.
Βεβαίως ο Πίτερ Χιγκς ήταν παρών στο επιστημονικό σεμινάριο που οργανώθηκε από το CERN στη Γενεύη για την παρουσίαση των ιστορικών αποτελεσμάτων του Μεγάλου Πειράματος. Το 1964, ο Πίτερ Χιγκς είχε προεξοφλήσει την ύπαρξη του μποζονίου που φέρει το όνομά του, διατυπώνοντας μαζί με τους συναδέλφους του Ρόμπερτ Μπράουτ και Φρανσουά Ενγκλερτ, τη θεωρία του πεδίου Χιγκς, ενός πεδίου που διαπερνά το Σύμπαν δίνοντας μάζα στα στοιχειώδη σωματίδια.
αρθρο
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
Παράθεση:
Ο γιατρός που εξέτασε τον κτηνοτρόφο έμεινε με το στόμα ανοιχτό
Σε μια σοκαριστική διαπίστωση προχώρησε γιατρός σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγρινίου, όταν χρειάστηκε να κουράρει έναν κτηνοτρόφο πριν από μερικές μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, o κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε συμπτώματα εκτεταμένης μόλυνσης στα γεννητικά του όργανα και είχε αρχίσει να έχει πόνους.
Από την πρώτη στιγμή το είδος της μόλυνσης έδειξε στο γιατρό ότι δεν ήταν ένα απλό μεταδιδόμενο νόσημα και οι εξετάσεις ούρων και αίματος απέδειξαν την ύπαρξη συγκεκριμένου μύκητα που κολλάει από… πρόβατο.
Οι γιατροί λένε ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες των ζώων συνήθως είναι μη συμβατές με τους ανθρώπους αλλά μολύνσεις μπορεί να υπάρξουν.
Όπως είναι φυσικό έπεσε η σχετική θυμηδία στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ο θεράπων ιατρός φέρεται να είχε εκνευριστεί πολύ και να είπε ότι «με κάτι τέτοια δεν παίζουν».
Κανένας δεν γνωρίζει αν εννοούσε ότι η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη ή αν αποδοκιμάζει απλώς τον συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό.
Η προβατίνα την γλύτωσε το Πάσχα, και απο την χαρά της το έριξε στο σεξ
:D :D :D
Kαλά, αυτή η προβατίνα........τόσο άπλυτη πιά :D
ας της εφτιαχνε το μπικινι να μην κινδυνευει απο μολυνσεις...
:hystericalbs1:
Ωχ Παναγια μου!!!
Λέτε να τανε και στις μέρες της να χε και καμία ανεπυθημητη εγκυμοσύνη;
Αυτα να τα δει ο σπαρος να φυλαγεται που εχει κοψει τις καποτες....
Ειστε κομπλεξικοι και ζηλιαρηδες βρε....ησασταν μπροστα να δειτε πως εξελιχθηκε αυτη η σχεση; Μπορει να ειναι παιδικος ερωτας...!!!!
Πλακα-πλακα αμα το βαλουν σκοπο τα μιντια να προωθησουν κατι τετοια, ειναι σιγουρο πως σε καμια 5ετια οι κτηνοβατες θα ειναι τηλεπαρουσιαστες και θα κατηγορουν τους στρειτ ως ρατσιστες
Ναι βουκολικος έρωτας την "κοίταζε" απο μικρή αλλα δεν τον ήθελε τον τσομπανη ο Πατερας της νυφησ τελικά την έκλεψε απο τα Καλυβια Θωρικου που την ετοίμαζαν για παιδάκι χοντρό και πήγαν να ζήσουν τον έρωτα τους στο Αγρίνιο το ηδειλιο όμως έληξε άδοξα
Δεν ξανατρωω κοκορετσι εξω. :whistle:
Θα τρωω ΜΟΝΟ απο τη συκωταρια των 4 αρνιων που βαζουμε καθε χρονο στο αχουρι μας στο χωριο και αυτα αφου εχουν πλυθει σχολαστικα.... :th_Laie_67-1: