τα lambrador ειναι γνωστα για την αφοσιοση τους στην οικογενεια..ιδανικη ρατσα για οικογενεια με παιδια..thumb
Printable View
τα lambrador ειναι γνωστα για την αφοσιοση τους στην οικογενεια..ιδανικη ρατσα για οικογενεια με παιδια..thumb
8μιση μηνών πλέον κ αρχίζει να με ξελογιάζει με τα καμώματα της !
Θέλει επαγγελματική εκπαίδευση πλέον πέραν των βασικών εντολών που προσπαθώ κ της μαθαίνω ,αλλά ας όψεται η οικονομική στενότητα αυτής της περιόδου που με τρενάρει πολύ :ranting2:
Πωωω αρχοντισα ειναι Αγγελε!thumb
Αν και εχει μεγαλωσει αρκετα οριστε λιγες φωτο απο τον Πλουτο!Το απιστευτο χασκυ μου που καθε φορα κατουριεται οταν με βλεπει,μιλαει λες και ελειπα χρονια χωρια που καθε βραδυ που βρισκομαι Ελλαδα και επιστρεφω σπιτι σκαρφαλωνει στο αμαξι-το γεμιζει ζαγκρουνιες-και μου λεει τα χιλια μυρια που δεν ακουω απο την μανα μου!!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...19227673_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...16473789_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...30560868_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...26441611_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...72309588_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...12189923_n.jpg
:shok: ... :wub: ... :hyper: !!!! Είναι γλυκαααααααας !!!!
Φρεντυ κατεβασε τις φωτο μην τις δει η γυναικα μου και μου ζηταει δευτερο σκυλι.Τα χασκι ειναι η αδυναμια της αλλα και δικια μου :thumbsup:
Άσχετο : αντέχει εύκολα το καλοκαίρι το χάσκεϋ στην Ελλάδα? Δεν θέλει πιο δροσερά κλίματα ή κάνω λάθος?
Αντεχει αλλα κανει καθε εβδομαδα μπανιο!!!Και οπως βλεπεις εχει μαθει και στα χιονια!!!Μπανιο κανει μονος του,οταν τον πηρα πηγα απο τα jumbo πηρα κατι μεγαλους κουβαδες για ρουχα,3-4 ευρω,τους εκοψα στην μεση σχεδον,εσκαψα στο χωμα για να τα βολευω,γεμισα νερο οσο κρατουσε,και τον εριξα μεσα...στην αρχη του καλοκαιριου δεν καταλαβαινε,μετα το πηρε χαμπαρι και ολη την ωρα βουτουσε μονος του!
Επισης τρελο νερο,οσο δεν φανταζεσαι και 12-4 σιεστα στην σκια γιατι δεν ειχε ορεξη!
Κατα τα αλλα μια χαρα αντεχει!!
Εμενα η δικια μου ειναι διασταυρωση χασκι με ποιμενικο και το καλοκαιρι την εχω μεσα μεχρι το μεσιμερι που γυριζει ο ηλιος.Ολη την υπολοιπη μερα καθεται στη σκια και ειναι αρχοντας!Ο κτηνιατρος που τον ρωτησα μου ειπε οτι το μονο που θελουν ειναι σκιερο μερος. thumb
Υ.Γ Και μενα εχει ετεροχρωμια στα ματια :)
ηρθε και για μας ο καιρος, (εδω και 2 εβδομαδες)να φιλοξενησουμε το πρωτο μας σκυλακι!!! :tt1: :thumbsup:
Ο Αϊζακ μας: :tt1:
Συνημμένο Αρχείο 26692
....δεν μπορω να πω οτι περιμενα να το αγαπησουμε τοσο πολυ!!!! :tt1: :thumbsup:
παρ'ολη την ταλαιπωρια,ξερετε :whistle:....τσισακια,κακακια....σ ε "τοπους" που απαγορευεται,αλλα στο 95% :shok: στο σημειο που εχουμε βαλει μια εφημεριδα και μια πανα!!!!
Ολη η οικογενεια απολαμβανει τα παιχνιδακια του και εχουμε "θεμα συζητησης" ολη την ωρα!!!!....πως ειναι?, τι εκανε σημερα?,εφαγε?,οΚ που τα εκανε???χαχαχαχχα.
Εχω μεινει εκπλητος με τη γυναικα μου, που ενω ειχε και εχει αρρωστια με την σχολαστικη καθαριοτητα,απο την πολλη αγαπη που το εχει,δεν γκρινιαξε ουτε μια στιγμη για τις "ζημιες" που κανει, το κραταει πολυ συχνα αγκαλια,το αφηνει να της γλυφει τα χερια,ενιοτε να τα δαγκωνει απαλα,κλπ.....νομιζω οτι αρχιζει να το κακομαθαινει!!!:thumbsup:
Η αποκτηση του εγινε μετα απο ατελειωτη επιμονη της μικροτερης μου κορης,που εδω και χρονια ζηταει να εχει το δικο της σκυλακι,(ολες μα ολες οι φιλες της εχουν!!!!)....αλλα αντιστεκομασταν σθεναρα,αφου οι συνθηκες σε διαμερισμα 3ου οροφου δεν ειναι ιδανικες για σκυλι...
...ομως φετος τον Αυγουστο ειχε γεννητουρια το σκυλι μιας φιλης της...ηταν αδυνατο να αντεξω αλλο την "πιεση" της!!!!.....της εκανα το χατηρι και δεν το μετανοιωσα,αφου ξερω πως ειναι,μιας και ειχα σκυλακι οταν ημουν 12χρονος ...36χρονια μετα(48 δειχνει το "ταμπλο" και ισχυει κανονικα!!!), εχω την ιδια αγαπη για αυτα τα χαριτωμενα πλασματα!!!:tt1:
Τελος παντων,να μη σας ζαλισω,εχουμε κανει τα πρωτα εμβολια,ειναι περιπου 2,5 μηνων,αλλα ξεκαθαρα τι ρατσα ειναι, δεν ξερουμε....ξερουμε βεβαια την μανα του, που ειναι κυνηγετικο Ελληνικός Ιχνηλάτης (Γκέκας),αλλα συμφωνα με την εμφανιση του και την γνωμη του κτηνιατρου που το ειδε,ο πατερας του πρεπει να ηταν Λαμπραντορ Γκολντεν Ριτριβερ!!!
.....σε λιγο καιρο ομως, θα ειμαστε ακομη πιο σιγουροι.thumb
ακουω συμβουλες εκπαιδευσης,διατροφης κλπ....
:thnx:
ΥΣ....εκανα διορθωση του κειμενου για να γινει πιο ευκολο στην αναγνωση και στη μεταδοση των πληροφοριων....συγχωρεστε με,αλλα τον ειχα στα ποδια μου οταν εγραφα και ηταν αδυνατο να συγκεντρωθω!!!!:original:
Eχει σιγουρα λαμπραντορ
Για να το μαθεις να κανει εξω τσισα κτλπ να τον παιρνεις καθε λιγο εξω και καθε φορα να του λες την ιδια λεξη και να εχεις και μια λιχουδια μαζι σου
Επισης η τροφη ειναι το παν τωρα που ειναι μικρο
Θα σου προτεινα acana η orijen
Είχα ημίαιμο λαμπραντορ με γερμανικό,13 χρόνια έζησε.
Η γραμμή ανάμεσα στα μάτια και ο "σταυρός στο στήθος
το μαρτυρούν.
Πολύ όμορφο και πρέπει να είναι και πολύ ζωήρό.Απο αταξίες και δαγκώματα δέν τον προλάβαινα το δικό μου.
Πολύ όμορφος, να τον χαίρεσαι. Όλα τα υπόλοιπα ειναι θέμα ρουτίνας. Θα επιμένεις στην αρχή κ θα τον βγάζεις βόλτα την ίδια ώρα πρωί-βράδυ κ όλα θα πάνε μια χαρά. Γρήγορα θα καταλάβει οτι αυτές θα ειναι οι ωρες για τουαλέτα. Είναι κ αρσενικός αρα έχει ένα λόγο παραπάνω να σημαδεύει την περιοχή όταν βγαίνει...
Άρηηη, δε μου έλεγες βρε συ να σου δώσω ένα γερμανικό ποιμενικό!! :thumbsup:
Εύχομαι να είναι υγιέστατο και να το χαρείτε.
Αν θες για κτηνιατρικά και λοιπά πες μου να σε στείλω σε αξιόπιστο άνθρωπο.
ακομη δεν εκανε ολα τα εμβολια και ειπε ο κτηνιατρος να ΜΗΝ το βγαλουμε εξω μεχρι στις 6-11,δηλ.τοτε που θα κανει τον 2ο κυκλο των εμβολιων.thumb
....δεν πρεπει ουτε να πατησει εκει που εχουν πατησει αλλα σκυλια......δηλαδη εξω απο το σπιτι μας? ΠΑΝΤΟΥ!!!
......μπορει να ειναι η ιδεα μου,αλλα εχω την εντυπωση οτι το 70-80% των ανθρωπων που περπατουν εξω στο δρομο, εχουν απο ενα σκυλο.:original:
Απο τροφη,του δινουμε ΜΟΝΟ ξηρα,δηλαδη κροκετες Happy Dog για την ηλικια του:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...umbaby_9-1.jpg
...προς το παρων,μονο 100-120 γραμμαρια την ημερα σε 3-4 γευματα,αφου δεν τα καταφερνει να αδειασει το πιατακι του με τη μια....
και ο δικος μας "δαγκωνει"(απαλα για την ωρα) τα παντα!!!!!!....τα μπατζακια,τα χερια,τα ποδια,ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ!!!!:th_Laie_67-1:
....του εχουμε παρει παιχνιδιακια για να δαγκωνει,αλλα παντα "ξεχνιεται" και "ξαναδαγκωνει" τα "αγαπημενα" του!!!:thumbsup:
Ευχαριστω πολυ!!!:original:
Οι βολτες,οπως προειπα,θα αρχισουν μετα απο την 6-11 οπου θα γινει ο 2ος κυκλος εμβολιων.
Ευχαριστω Μιχαλη!!!:thumbsup:
Οχι οτι θα παραμεινει μικρος και αυτος,αλλα γερμανικο ποιμενικο φαινεται ακομη πιο αδυνατο να ζησει σε διαμερισμα.
Κτηνιατρο πηγαμε εκει που παει και η φιλη της κορης μου,στο:
ANIMALS HEALTH
ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΟΕ.
Διεύθυνση: Αγιάς 4
Λαρισα
Ο Dennis μου, τον εχασα πριν 5 χρονια απο καρκινο..........
ANIMALS HEALTH
ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΟΕ.
Διεύθυνση: Αγιάς 4
Λαρισα
Έτσι ακριβώς Άρη, μίλα με τον Γιάννη έχουμε πολύ καλή σχέση. thumb
Η Λιλλυ (σκυλι) και η Goldie (γατα) που εχω τωρα στο σπιτι....
Δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις ζωο στο σπιτι.
Αυτες οι ψυχες μας κανουν καλυτερους ανθρωπους.
Διδασκουν αδολη αγαπη χωρις ορια και ορους....
Ολα μου τα ζωακια ειναι υοθετημενα του δρομου.
Μαζι με τις καμια 30αρια γατες που ταϊζω καθημερινα στην γειτονια απο μωρα.
Η Λιλλυ με την Καρμεν (γκεκας) και την Pretty (R.I.P.) στο εξοχικο.
Rodesian ridgeback.... (R.I.P.)
Ο Μερλιν μας...... τον χασαμε περσι απο αυτοανοσο....
Εχουμε και 2 πανεμορφα Βαϊμαρανερ 6 μηνων.
compactM3,
:notworthy:
Αντε ρε παιδια...παμε ολοι μαζι μηπως και σταματησουνε! :ranting2::ranting2:
https://avaaz.org/el/stop_the_puppy_slaughter_loc/?fb
Ο πατέρας μου όταν σπούδαζε στην Ζυρίχη είδε σε ένα συνεργείο από πίσω μερικά κουτάβια.
Πήρε το ένα και τελικά ήταν Ροδεσιανό.
Μάλιστα είχε ένα φίλο στην Ελβετική αστυνομία και του τον άφησε για να πάρει τις βασικές εκπαιδεύσεις.
Μιλάμε για απίστευτο σκύλο με εκπληκτικές δυνατότητες και δυνάμεις.
Στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν πολλοί την ράτσα αυτή...απλά να γράψω ότι ο αφρικανικός αυτός σκύλος ονομάζεται και lion hunter αφού τον χρησιμοποιούσανε παλιά για το κυνήγι λιονταριών... :shok:
https://fanpage.gr/viral/pets/geros-...sigklonismeno/ Με συγκινησε η συγκεκριμενη φωτο και μου θυμιζει κατα καποιο τροπο τον δικο μου σκυλο που ειναι γερακος και ειναι σχεδον 15 ετων.
Ναι, ειναι καταπληκτικα σκυλια και φοβεροι χαρακτηρες, αλλα κανουν μονο για γνωστες της φυλης και για ανθρωπους που ξερουν να επιβληθουν σε ενα τοσο δυνατο και εξυπνο σκυλι.
Αυτο το σκυλι δεν ξερει τι θα πει φοβος ουτε κανω πισω..... δεν κανει πισω με τιποτα και σε κανεναν εκτος απο το αφεντικο του.....
Έτσι.
Εμείς δεν γνωρίζαμε την ράτσα, ούτε καν ο πατέρας μου γιατί εκείνες τις εποχές ούτε internet υπήρχε ούτε τίποτα, ώστε να έχεις εύκολη την πληροφορία.
Και όταν έψαξα και βρήκα περί τίνος πρόκεται, πάθαμε πλάκα.
Μετά καταλάβαμε γιατί είχε τέτοιο χαρακτήρα και δεν κόλωνε πουθενά.
Αν έμενα στην εξοχή θα επέλεγα και πάλι την ράτσα αυτή.
ειναι η πρωτη φορα που εχω σκυλο.
διαλεξα ενα cane corso.
απιστευτη ρατσα. Πανεξυπνο υπακουο κ πιστο!
ειναι οντως συντροφια!
Ωραιος ο σκυλακος!!!:thumbsup:
...αλλα μιας και ειμαστε "ομοιοπαθεις" (πρωτη φορα και εγω εχω σκυλο),σου υπενθυμιζω οτι ο σκυλος εχει υποχρεωσεις.....ξερεις.....τακ τικες βολτες,εμβολια,προσοχη και ματια 14 για τυχον ατυχηματα,δεν ξερει τον ΚΟΚ,οποτε στο δρομο μονο με λουρι κλπ....μονο σε "ελεγχομενες" περιοχες θα ειναι ελευθερος και αυτο με την προϋποθεση οτι εχει βασικη εκπαιδευση υποακοης σε εντολες.thumb
...ενταξη, δεν ειμαι ειδικος,αλλα διαβασα πολλα για να μαθω τι "θελουν" τα σκυλια απο εμας.....το βασικοτερο ειναι:
ΑΓΑΠΗ:original:
....οπως εχω διαβασει και αλλου,καλη ειναι η χαρα(γενικα)...αλλα σαν το "κουνημα της ουρας",δεν εχει!!!:thumbsup:
ΥΣ...κατσε να ανεβασω και εγω καμμια φωτο απο τον Αϊζακουλη μου,μετα απο 1,5 χρονο διαβιωσης μαζι του!!!....μεσα στο σπιτι βεβαια,...ενταξη μπορει να χασαμε σε.... "επισκεψεις",αλλα καθολου δεν με πειραζει....
Υπενθημηση...και καμια υπογραφη να πεφτει παιδια! thumb :fountwtis: