Χα! Σ' εχω! Μπορώ να "χάσω" 20 και με λίγο ζόρι (εχει να πέσει πείνα...) και 25 κιλά!
sent from mobile
Printable View
Χα! Σ' εχω! Μπορώ να "χάσω" 20 και με λίγο ζόρι (εχει να πέσει πείνα...) και 25 κιλά!
sent from mobile
Εγω δυστυχως βαραινω! :( αλλα δεν πειραζει,θα σηκωνω πιεση ωστε να παραμενει η αναλογια κιλων/ιππο ιδια!!χαχαχαχα!
Χα χα χα. Σωστός!!!!
sent from mobile
ποσο αξιοπιστο ειναι να στηριζεται σε δυο 17αρια μπουλονια η αναρτηση πχ...και να συνδεετε ετσι στο ακρο????προφανως για να δινει ετσι τα specs η bilstein, η bc, η d2, η koni και ολοι οι υπολοιποι κατασκευαστες αναρτησεων κατι παραπανω απο εμας ξερει..να σου εξηγησω ακριβως δεν μπορω καθως δεν ειμαι μηχανολογος μηχανικος..
υγ..οταν μιλαμε για κολληση εννοουμε κολληση μασιφ..που ειναι φτιαγμενη να αντεχει για παντα...
Δεν αντιλεγω και ξερω οτι ετσι γινεται αποτι εχω δει,αλλα ειναι και η αξιοπιστια αν θα γινει σωστα η κοληση η να μην κοληθει στραβα!
και επειδη καμια φορα ο διαολος σπαει το ποδαρι του....δηλαδη εχεις κ@υλωσει που εχεις παει στο καρτοδρομο πιο πριν και βλεπεις drift...λες δεν βγαζω το αμαξι καμμια βολτα...?????
ετσι και εγινε σημερα...και ενω πηγαινω αμεριμνος στην μεσογειων...κοκκινο τουτου...ς μας περναει με σφηνα...και μπαινει μπροστα στο φαναρι...και ενα leon που πιο πριν ξυνοταν στην γκλιτσα του τσοπανη διπλα...οι σκεψεις που περνανε απο το μυαλο μου ειναι οι εξης....αυτα τα ρημαδολαστιχα που εχω πισω...θα πατησουν ποτε στο σαγρε (chic) οδοστρωμα της μεσογειων???φαναρι και παμε...πομονα πισω απο το τουτου...και παταει...παταω και εγω 2α μην ξεχνιομαστε...αλλα που να πατησει...ελα ομως που η αποσταση ειναι ιδια!!!...αλλαγη 3ης..και ουτε φτανω ουτε φευγει...και το αμαξι ακομα δεν εχει πατησει καλα καλα...(γ@μω τα σαπια 15αρια πισω...)..για να μην τα πολυλογω καπου στο κοφτη 3ης (130 υπολογιζω..) κοβω καθως το αμαξι μετα απο αυτα τα χιλιομετρα γινεται υπερβολικα αντρικο......η αποσταση ηταν κοπιο...αν και του εκλεβα τον αερα....not bad αν αναλογιστει κανεις οτι τα βαλαμε με αμαξι 272 ιππων....δυστυχως δεν ειδα την φατσα του....αλλα καμια φορα η υπερβολικη σιγουρια καποιων πρεπει να σπαει....sleep tight tt and beware of the bimmers.....
Ωραίο σπορ οι κόντρες Νίκο τελικά, ε? κι ας μην το παραδέχεσαι....:th_Laie_67-1:
Έτσι...κάνε μας περίφανους!thumb
περα απο την πλακα και το χαβαλε...το τουτου-ς ειναι ενα πολυ γρηγορο αμαξι..και πραγματικα εμεινα εκπληκτος και εγω απο το αποτελεσμα..αν και δεν ειχα δει οταν πατησα οτι ηταν tts!!!...οποτε κυνηγησα και λιγο την τυχη μου..ευτυχως η πομονιτσα σταθηκε μια χαρα...και το ελαφρωμα συνεχιζεται...
υγ...ειναι και αυτο που ελεγα στο μιχαλη..ενα αμαξι φτιαγμενο ελαφρωμενο (ακομα και στοιχειωδως)..ειναι φονεας γιγαντων..και φυσικα ειναι ψιλοανιση η μαχη για ενα μαμα αμαξι...να τα λεμε και αυτα...
το βάρος ειναι το Α και το Ω...η φυσική δεν λεει ποτέ ψέμματα..
ρε καλα του εκανες του αλητη! :th_Laie_67-1:
το TTS εχει 5,4 0-100 οποτε εαν ηξερε τι του γινετε
δεν θα εισουν κοντα του
αλλα παντα το αποτελεσμα μετραει!
δωσε πονο λεμε!!!
:warriorsmiley:
νικ ο κοντρακιας θα λεμε απο εδω και περα μου φαινεται!
:hystericalbs1:
Για να κανει το tts 5,4 τα 0-100 πρεπει ο οδηγος να το κανιβαλισει...ποσους ιδιοκτητες-λεζαντες ξερεις να κανουν κατι τετοιο???Γι'αυτο αλλο πραγμα η κοντρα κι αλλο οι μετρησεις...
Μα δεν έγραψα κάτι το διαφορετικό
"αν ήξερε τι του γινόταν"
Που προφανώς και δεν ήξερε!
Οπότε καλά του έκανε ο νικ!
Well done!
sent from mobile
Ασε ρε! Αφού Εισαι παλιόπαιδο! :-) :-) :-)
sent from mobile
Α ρε παλιοπαιδο Μιχο,παρε το Ε30 του Μπασσακου και σκιστο!!!!χαχαχαχα!!! ;)
λολολολ
φιλε δεν λες καλα που το κρατησα....
θα τα πουμε απο κοντα! αγορι thumb
και συνεχιζετε η προσπαθεια..
χτες λοιπον παρεα με τον stunt mike..πηγαμε να μετρησουμε το βαρος του αμαξιου σε πλαστιγγα...το αποτελεσμα...1100 κιλα αλλα...με 15-20 κιλα μεσα στο αμαξι (πυροσβεστηρες 2-σετ εργαλειων-2 κρανη-γρυλος και κατι αλλα μικρα) και βενζινη στο 27 (27*0.73= 20 kg περιπου) αρα το αμαξι παντελως στεγνο και χωρις τιποτα μεσα ειμαστε στα 1060 κιλα...
και εχουμε πραγμα ακομα να βγαλουμε...
Ωραίος Νίκο τι άλλο σε πέρνει να βγάλεις?
Αν θυμάμαι καλά τα αγωνιστικά Μ3 Ε30 με το cage ερχόντουσαν στα 960 κιλά.
Εσύ θα έχεις προφανός κάποια κιλά + (6κύλινδρος κινητήρας κτλ)
Καλή συνέχεια!!! :original:
30-50kg παραπανω ειναι ο κινητηρας αλλα εχει ακομη ν'αφαιρεσει,μοκετες μπροστα,τζαμια πισω και καπο μπρος-πισω.Ετσι θα πεσει γυρω στα 130 κιλα οποτε προσθετοντας το cage θα'ναι περιπου στα 1000-1020kg,πολυ καλο νουμερο για ντριφταδικο 220hp και 31kg ροπης....
Γιατί δεν ρωτάς τον Σταμάτη (Stamatis m3 e30) για κάρμπον πόρτες,καπό,πορτ μπαγκαζ και νομίζω ταμπλό?
Για ψάξτο λιγάκι νομίζω ότι είχε δώσει για καλούπια τα δικά του και του ήρθε φθηνά.:original:
Σίγουρα είναι πολλά λεφτά απλά είπα να ρωτήσει διότι αν έχουν ακόμα τα καλούπια τα παιδία εκεί μπορεί να γλυτώσει κάποια λεφτά.
Πάντως η διαφορά βάρους είναι αρκετά μεγάλη όπως δήλωσε και ο Σταμάτης:Βέβαια με 3 χιλιάρικα μπορεί να κάνει πολλά άλλα πράγματα:whistle:Παράθεση:
αδεια πορτα σιδερενια 17κιλα....καρμπον πορτα αδεια...4,5
Οπως το'πες...με 3000 ευρω βαζει μοτερ που δεν μασαει απο 20-30 κιλα βαρος....Στο drift γενικως δεν σπαταλας χρηματα σε τετοια πραγματα,οταν μπορεις να τα ριξεις σε εξελιξη του μοτερ....Εκτος κι αν εχεις φτασει τα μοτερ-πλαισιο-αναρτηση στα ορια του κι ακομη σου περισσευει κομποδεμα!
new εξελιξεις...
ετοιμαστειτε για videakia απο μεσα..απο εξω..απο γυρω...απο κατω..ναι η go pro hero 3 ειναι στα χερια μου....:whistle::whistle:
εκτος απο τα βιντεο μηπως προεκυψε καμια κοντρα οπως με το αουντι.
κριμα ειναι. δωσε του προβαδισμα κανα 5 λεπτο:hystericalbs1:
μια μικρη γευση....
https://www.youtube.com/watch?v=1CiycWciuMs
υγ...αφιερωμενο στον φιλο μου τον s8n...ξερει αυτος...:whistle::whistle:
νικολα ειναι δοκιμη για την καμερα περισσοτερο..συν οτι ειναι στο δρομο...οπου αναγκαστικα τα κανω με παρα παρα πολυ προσοχη....
εαν ειναι πραγματικα φιλος και οχι "φιλος"
εξηγησε του οτι θα ειναι τσοντα και δεν υπαρχει λογος να καιτε βενζινες
ή καντε ενα ανοιγμα ετσι για τον χαβαλε
διαφορετικα , σε περιπτωση "φιλου"
μην χαριστεις , δωσε του να καταλαβει! και οταν δεις
οτι του φευγεις, μην αφησεις το γκαζι, ριξε του οσο περισσοτερες καροτσες
μπορεις! να εχει να το θυματε! ξερω τι σου λεω,
διαφορετικα θα βγαλει και γλωσσα απο πανω!
"σιγα το αμαξι και μονο πχ 2 αμαξια μου εφυγες , και η τριτη ταχυτητα μου αμα φορτωσει σωστα θα ,θα, θα .....μπλα μπλα μπλα"
καμενος speaking!
τεντυμπου πηρες φορα!!
ναι ναι, σε πιστεψαμε!
την μια τυχαια με το ΤΤ την αλλη ξανα κατα τυχη με το OPC
βαλε και ποσες αλλες κοντρες εχεις κανει, και δεν το λες.....:whistle:
παλιο κοντρακια- ευθειακια!
:th_Laie_67-1: