Σουβλάκι θα σας περάσω κουφάλες!!!
Μικρά πονυ,μπλε 36άρια,και 3.5λιτρα 30άρια!!!:hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
Σουβλάκι θα σας περάσω κουφάλες!!!
Μικρά πονυ,μπλε 36άρια,και 3.5λιτρα 30άρια!!!:hystericalbs1::hystericalbs1:
Ρε θα κατεβω παρεακι με κομπρεσορατο Λουκακη και θα σας περναμε με τις πορτες και τα external να σκανε με μανια!!
Υ.Γ. Καλα μας βλεπω για τρελο τροπετο-καραμπολα!!Η χαρα του φαναρτζη θα'μαστε!!χαχαχαχαχα!!!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Καλά γέλα, μόνο πρόσεχε γιατί όταν μπει το κομπρεσσερ θα σε φωνάζω εγώ "μικρή μου πό*νη":hystericalbs1::hystericalbs1:!
Ο ΜΙΚΕΝ εχει δίκιο οι διαφορές πρέπει να λυθούν στην πίστα!! Ωχχχχχ... σόρρυ ξέχασα δεν έχεις αμάξι.... γαμώτο...λαμακία παίχτηκε....
Κάτσε ρε γιατρέ αμέσως να κλέψεις εκκλησία.... δε ντρέπεσε?:thumbsdown:
υγ. Κανόνισε άμπαλε γιατί στο χέρι σε έχωthumb! Ένα τηλ στη γυναίκα να της πω έναν τυχαίο 4ψήφιο(επειδή είσαι και χαζός.... ναι τον προυπολογισμό λέω) και σε βγάζω απο το παιχνίδι!
:drive: :bye: :tease: :thefinger: :devil2: :banana:
Θα βαλω συνοδηγο τον Νικ200 να μου δειχνει τα πατηματα(ετσι κι αλλιως η ''πομονα'' του μονο για εμβολισμους κανει!:hystericalbs1: ) και θα σε περναμε με κοφτες 3ης στην κερκιδα!!
Υ.Γ. Ρε βλαμμενα προβλεπεται πολυυυυυυ καπνιστος ο επομενος μηνας!!!Γιατρε παρε τον Γιωργο να μας κρατησει πολλες 4αδες λαστιχα!!
Καλα είσαι χυδαίος:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:!
Μα ούτε τα μισά των μισών?:hystericalbs1:
Βλέπω να φοράει σύντομα 47 νούμερο παντόφλα μόνο και μόνο για να στις βρέχει!!:hystericalbs1::hystericalbs1:
οι λαδιερες παρακαλουμε να δουλεψουν πρωτα..ατμοσφαιρα rules (λεμε τωρα εε χρηστο!)
κατι ακουσα για κοντρα mike με μικρο πονυ...?????ιδιο αμαξι στην πιστα (ειτε μιχαλη ειτε κωστα)..και εγω και ο δοκτορας κριτες..και για να γινω αυστηρος αμαξι τετρακυλινδρο...αποκλειστι α για να φανει ο τεχνιτης!!!εχουμε και ενα επιπεδο αλλωστε....αχαχχαχααχαχαχχα χ
οσο για την μονομαχια στο ελ πασο...pomona vs mitrio...ενα στησιματακι μακρυα ειμαστε....and then..we speak...(αχαχχαχαχαχα)
Οχι βρε κοντρα εγω vs loukaki!!Για Turbo-compressor vs Ατμοσφαιρα λεμε!Λαθος καταλαβες...Τεςπα το μ@μησαμε το thread μου με τα offtopic....Λιγος καιρος εμεινε να βγαλουμε το αχτι μας στη πιστα....Ολο το παρεακι μαζι και με νεες παρουσιες ευχομαι!