το βαζεις μπρος
συνδεεσαι στο wifi και πας sto www.jailbreakme.com
πατας οκ και κανει τα δικα του.
το ξεκινας και συνδεεσαι στο itunes
δεν κανεις αναβαθμιση.
ποτε.
αυτα για αρχη.
Printable View
το βαζεις μπρος
συνδεεσαι στο wifi και πας sto www.jailbreakme.com
πατας οκ και κανει τα δικα του.
το ξεκινας και συνδεεσαι στο itunes
δεν κανεις αναβαθμιση.
ποτε.
αυτα για αρχη.
κανεις αναβαθμιση μεχρι την 4.3.3
μεχρι εκει μπορεις σιγουρα να τον ''σπασεις''
φανταζομαι οτι αυτα που σου λεει ο φιλτατος Σιταματης εχουν να κανουν με το οτι πρεπει να χεις ασχοληθει λιγο με το μηλοφωνο για να μπορεσεις να το ξεκλειδωσεις-σπασεις ή εστω να πειραματιστεις για να μπορεσεις να χεις καποιες γνωσεις!!!
αν θες πανο παρε με τηλ στο 6932 364384 να σου τα πω τηλεφωνικα γιατι ειναι λιγο πολυπλοκα τα πραγματα...
οπως κ να χει...μη βιαστει!
υπαρχει κ οδηγος σε προηγουμενα θρεντ για το iphone Που σε καθοδηγουν για το τι πως που...
το θεμα ειναι να μας πει ποια εκδοση εχει φορεμενη για να του πουμε το τι μπορει να κανει!
ακομα καλυτερα να το δινε σε καποιο παιδι του φορουμ που ασχολειται για να του το ''φορμαρει''!
Εντός λίγων ημερών θα παραλάβω το ιφον 4. Το 3ς όπως πολλοί ξέρετε ...μας τελειωσε στο τρένο. Να ρωτήσω λοιπόν για να ξέρω. Τι εκδοση ος θα έχει? ποια η τελευταία και ποιες οι διαφορές τους?
ρε παιδια αληθευει οτι το 5αρι θα ειναι μικρη αναβαθμιση σε σχεση με 4 και τζαμπα ολοι το περιμενουνε??μηπως να παμε σε κατι πιο δυνατο την επομενη φορα που θα αγορασουμε κινητο????ονοματα δε λεμε....
ενας φιλος εσπασε το τζαμακι στο 4αρι.
η οθονη απο μεσα ειναι οκ.
χρηστος τι λεει?
Ενα καφε ειπα να βγω και πεσατε με τα μουτρα!!
Βρε αχαριστε 100 φορες σου πα ελα σπιτι και ολο ειχες αλλες δουλειες...Αντε τωρα μη τ ανοιξω.
Εκτος αυτου.....ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ εισαι ρε για να παρεις 4ρι στην ιδια τιμη που θα παρεις σε κανα μηνα το 5???????
δωσε μου ενα λογο για να αναθεωρησω.
Δε τη περνει ο ανταγωνισμος να κανει μικρη αναβαθμιση.
Μεγαλυτερη οθονη-8ρα καμενα- διπυρινο (Α5 chip) ειναι δεδομενα απο τα leaks μεχρι σημερα.
ο χριστος ρωταει αν θες να εισαι εντος νομιμοτητας με πιο ελαφρωμενη τσεπη ή αν θες να μεινεις στα κιλα σου με πιο λυγισμενη εγγυηση....
για εμας τους windows mobile ατυχους εχει καμια καλη εφαρμογη? ΟΜΝΙΑ 2 εχω...λιγο οφτοπικ μαλλον ειμαι?