Αρχικό μήνυμα απο
oasisa
Ρε παίδες όταν βλέπω να γράφεται για αστυνομικούς διακρίνω πολύ πίκρα. Αν δεν είστε ακραίων αριστερών πεποιθήσεων πρέπει να έχετε απωθημένα, δε ξέρω τι άλλο να πω. Εγώ ΔΕΝ είμαι αστυνομικός αλλά έχω φίλους αστυνομικούς! Δεν ντρέπομαι για αυτό! Δεν τους χαρακτηρίζω χέστες αλλά ούτε ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα( Μιλάμε για την πλειοψηφία και όχι για μεμονωμένους). Συμφωνώ απόλυτα πως την περασμένη εβδομάδα γίνανε ακρότητες από ορισμένους και είναι κατακριτέες. Πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά είναι αδιανόητο να τους κτυπάνε! Από την άλλη πρέπει να βλέπεται και τα πράγματα πιο αντικειμενικά και με μεγαλύτερη ωριμότητα και όχι μόνο με προκατειλημμένες σκέψεις. Είναι σώμα ένστολο και εκτελούν διαταγές( δεν μπορο΄υν να πουν αντε και γαμ….. δεν εκτελώ εντολές) και αν το καταλάβατε για κάποιες μέρες μετά τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου ασχολιόντουσαν ΅όλοι με τη συμπεριφορά των αστυνομικών και όχι με τα μέτρα που μας πη….. Μήπως λέω μήπως δεν ήταν τόσο τυχαίο! Σταματήστε ρε σεις να τους βρίζεται συνεχώς και να λέτε πράγματα που παραπέμπουν σε παιδια. Καλό είναι να γίνεται αντικειμενική κριτική. όταν ο καθένας βρεθεί σε δύσκολη θέση την αστυνομία σίγουρα θα πάρει τηλ. Όταν διαβάζω θέμα ανάλογο στο φόρουμ νομίζω πως είμαι σε κανένα άλλο σιτε του λεγόμενου γνωστού άγνωστου χώρου. Και μη ξεχνάτε πως στο σιτε υπάρχουν και αστυνομικοί που καθημερινά ανταλλάσουμε γνώμες και μου δημιουργείτε την πεποίθηση πως αν τους ξέρατε θα κάνατε αίτηση να αποβληθούν από το φόρουμ.