Το κτηνίατρε πάει μάλλον στην ιδιότητά μου να τιθασεύσω και να γιατρέψω το αμάξι μου(ΚΤΗΝΟΣ)!!:th_Laie_67-1:
Γιατί η ειδικότητά μου σε πιλότο παραπέμπει,παρά σε οτιδήποτε άλλο...
απογείωση-προσγείωση!!!!
Απογειώνουμε τον ασθενή και τον προσγειώνουμε
Printable View
Λέγε εσυ.... λέγε έρχεται ο καιρός! Τα ψωμιά σου είναι μετρημένα σιχαμένε 6κύλινδρε!
Κοίτα να τουρμπίσεις μέχρι το τέλος του χρόνου τους περιττούς σου κυλίνδρους γιατί θα σε πατήσω κάτω!!
Το κακό είναι ότι απο τότε που μπήκαμε με το Μ στη πίστα χρειάζομαι και ψυχίατρο, ξέρεις κανέναν καλό? Εσύ σε ποιόν πας:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1 :
(όπως είχε πει και ο Mike... Yadesimo:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:)
Κι εσυ να τ'αλλαξεις σε Ινδιανικο:Θα'σαι ο ''mikro moter paleuei gia thaymata''!!!χαχαχαχαχα
Σήμερα βγήκαμε δοκιμαστικό στο δρόμο!!:thumbsup:
Χωρίς ζώνες,ασφάλεια,πίσω φώτα στοπ!!
Το διαφορικό κάνει αρκετό θόρυβο,η αναρτηση αρκετά σφιχτή, αλλά οδηγήσιμο
στο δρόμο, το χειρόφρενο δυνατό.Μένει να το δω και σε σοβαρή δράση.
Με δευτέρα και 2,5κ στροφές ξεκόλαγε ο κώλος κάτι που πριν ούτε με σφαίρες δεν συνέβαινε...
περιμένω τους αποστάτες για τους μπροστινούς τροχούς,τα πλεξιγκλας πίσω τζάμια και ένα ανταλλακτικό αριστερά στο τιμόνι απο κάτω που μάλλον κατα λάθος πετάχτηκε.Μηπως ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω?
Ρυθμίζει τα πίσω φώτα και τη μεσαία σκάλα στα μπροστινά φώτα.
χωρίς αυτό δεν ανάβουν.έχει πίσω δυο υποδοχές μια μαύρη φύσα και μια ασπρη,μέγεθος πακέτου τσιγάρου και ασημι χρώμα του τσίγκου.
Τέλος εβδομάδας αρχές επόμενης το παίρνω στο γκαράζ και από εκεί απευθείας καρτόδρομο!!:rally:
Συνημμένο Αρχείο 8437
Συνημμένο Αρχείο 8438
Συνημμένο Αρχείο 8439
Συνημμένο Αρχείο 8440
Συνημμένο Αρχείο 8441
Συνημμένο Αρχείο 8442
Συνημμένο Αρχείο 8443
Μερικές φωτό από προχθές..
Στην τριτη φαίνεται η ομολογκαρισμένη βάση του καθίσματος του οδηγού.
Συνημμένο Αρχείο 8444
Συνημμένο Αρχείο 8445
Συνημμένο Αρχείο 8446
Συνημμένο Αρχείο 8447
Συνημμένο Αρχείο 8448
Συνημμένο Αρχείο 8449
Συνημμένο Αρχείο 8450
Συνημμένο Αρχείο 8451
Συνημμένο Αρχείο 8452
Συνημμένο Αρχείο 8453
Χρησταρα εγινε κουκλα τ'αμαξι σου......ωραια δουλεια πραγματικα.....αντε να το χαρεις λιγο ρε!!!!Πολυ λιωσιμο θα πεσει!
τι κανατε εκει ρε?:eek:
μπραβο μπραβο και ξανα μπραβο για το μερακι σας.φανταζομαι τι θα τραβηξατε.αντε με το καλο γιατρε.καλες πλαγιοολησθισεις.ριχτε και για μας τα αμοιρα καμια...κλαψ κλαψ