Βλεπω το κλιμα εχει ζεσταθει για τα καλα. Το πληρωμα του χρονου για την εκλογη του νεου βασιλια στα Ν/Α Μ3 εχει ερθει. Παρακολουθουμε λοιπον με ενδιαφερον :warriorsmiley:
Printable View
Βλεπω το κλιμα εχει ζεσταθει για τα καλα. Το πληρωμα του χρονου για την εκλογη του νεου βασιλια στα Ν/Α Μ3 εχει ερθει. Παρακολουθουμε λοιπον με ενδιαφερον :warriorsmiley:
καλα φιλε μου bill δεν δικαιολογειται εκει,πιστευω γιατι και τις δυο φορες που ανοιξαμε καταβαση και οταν μας εκοωψαν τα αυτοκινητα και μετα τα ιδια πηγαιναμε..τεσπα αυτα τα ξερω εγω και εσυ που ανοιξαμε,μια απο αυτες τις μερες ισως παω και εγω για προγραμμα,θα σου στειλω πμ!!ναι και λεγαμε για το 3,91..!!
κ εγω πιστευω πωσ το χιλιομετρακι ειναι το καλυτερο πατημα για το μ3 εκει φενεται η πραγματικη δυναμη το αυτοκινητου.το 400αρι δεν ειναι απο τα ατου του.αποψη μου.
Σταση-χιλιομετρο. Με χερια, αν ειναι δυνατο. Οτι λιγοτερο για τα Μ3 ειναι απλες δοκιμουλες. Τα λιγοτερα μετρα δεν αντικατοπριζουν την δυναμη του αυτοκινητου αλλα δινουν περισσοτερο βαρος στα καλυτερα αντακλαστικα του οδηγου, καλυτερο RT, καλυτερες αλλαγες, λιγοτερο σπινιαρισμα στην εκκινηση κτλ. Εδω ομως θελουμε να δουμε πιο ειναι το πιο γρηγορο Μ3 (οχι απαραιτητα το πιο δυνατο στο δυναμομετρο) οποτε τα πολλα μετρα ειναι μονοδρομος
δημήτρη???εσύ με μαμά Μ3 τι διαφορά έχετε???
και με μαμα και με μπαμπα, ενα ταχυδρομικο κώδικα πρεπει να εχει