Αρχικό μήνυμα απο
turbodog
Προχωρησε το project οπως το εχεις σκεφτει. Αν βρεις καποιο κιτ ετοιμο θα ειναι ακομα καλυτερο γιατι θα σε βγαλει απο πολλα προβληματα και ασκοπη σπαταλη χρονου. Επειδη το custom tuning στο hardware ειναι στην ελλαδα λιγο πισω, και το κοψε ραψε θα σου φαει πολυ χρονο, αν βρεις εστω ετοιμη βαση κομπρεσσορα, τροχαλιες και καποιες σωληνωσεις, θα ειναι ακομη πιο ευκολο. Intercooler (air to air-φθηνοτερο και ευκολοτερο) οπωσδηποτε. Στην Ελλαδα ειμαστε με πολλες ζεστες μερες, και δεν στοιχιζει και παρα πολυ. Software tuning..τι να σου πω...ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις ακουσει/σου εχουν προτεινει πολλους. Εγω θα διαλεγα Δημητριαδη-αυτη ειναι η καθαρα προσωπικη μου αποψη, αν με ρωταγες. Τωρα στα αποτρεπτικα σχολια ωστε να αποφυγεις το κομπρεσσαρισμα και να οδηγηθεις σε αλλες λυσεις, απο καποιους που ακολουθουν την μεθοδο της δυσφημισης των ανταγωνιστικων προιοντων, για να πλασαρουν τα δικα τους, δεν θα το σχολιασω. Το εχω ΗΔΗ κανει στο αλλο topic για το κομπρεσσαρισμα του Μ3. Καλη τυχη με το project σου και καλωσορισες στον μαγικο κοσμο του FI thumb