Τα χρήματα στο κουτί είναι ρίσκο , μία λύση είναι να διπλωθούν σε αλουμινόχαρτο για να μην τα δει το μηχάνημα τους .
Για την πώληση που λες anton μάλλον θα "φύγει " χωρίς να το ξέρει ο επόμενος ...
Printable View
Τα χρήματα στο κουτί είναι ρίσκο , μία λύση είναι να διπλωθούν σε αλουμινόχαρτο για να μην τα δει το μηχάνημα τους .
Για την πώληση που λες anton μάλλον θα "φύγει " χωρίς να το ξέρει ο επόμενος ...
Παιδια ωραια ολα αυτα εχω ψηθει, εστειλα και τα μνμτα μου στο Μπρουνο ολα κατανοητα..Επειδη ομως δεν φημιζομαι οτι πιανουν τα χερια μου υπαρχει κανενας Χαλκιδαιος να βγαλουμε μπαταρια και ecu μαζι? Γιατι πολυ με φοβαμαι με τοσα καλωδια μην κανω καν μπαμ!!!
Το ταχυδρομιο ΕΛΤΑ εχει μεσα-συνεργαζεται με την western union, οπότε μου φαινεται ετσι είναι ο ασφαλης τρόπος να στειλετε τα λεφτα σας στο Βελγιο. Συνεργαζονται και με κουριερ και όλα καλα. Εφοσον το αποφασίσετε πατε σε ένα ταχυδρομείο και στειλτε τα και τα δυο με τις δυο υπηρεσιες του
Μα γιατι να μην πιασει περισσοτερα χρήματα; Εδω τρέχει ο άλλος και παιρνει 328 και πληρωνει του κοσμου τα λεφτα στις εφοριες, ενω εδω οικονομικοτατα εχει επιδόσεις βαρβατες, χωρις την χατζάρα της εφοριας
τοσο αναλυτικα που τα εγραψα ειναι πανευκολο. Απεναντιας κανενας ηλεκτρολογος δεν εχει την εμπειρια αφαιρεσης αυτου του εγκεφαλου σε αυτο το αυτοκινητο. Αν το πας σε ηλεκτρολογο τουλαχιστον δειξτου τις οδηγιες πρωτα και τις φωτο. Αν ελθει ενας ξενος να σε βοηθησει, αν γίνει τίποτε τυχαιο και άσχετο, το φανταζεσαι να τον κυνηγας;
αφου φοβασαι εκπαιδευσε τον ηλεκτρολογο με τις οδηγιες μου
Εχεις δικιο.Υπαρχουν ιδια καλωδια που πρεπει να θυμαμαι τις θεσεις ε??? Το οτι θα μεινει το αμαξι εξω 4 μερες χωρις μπαταρια λες ναχει θεμα?
εμεις δεν αποσυνδεσαμε την μπαταρια. 100 φορες μας ειπε η BR να μην το κανουμε. Δε νομιζω να εχει προβλημα να μεινει χωρις μπαταρια για 5 μερες. Διαβασε τα προσεκτικα αν θες να το κανεις. Φαντασου πόσο κοπο εκανα να τα γραψω
δωρεαν το σβηνουν! Οποτε να το σβησει και να το επαναφερει στην αρχικη του μορφη πριν το δωσει;
ενω αν ηταν παραλληλος snitcher, θα αυξανε τη μεταπώληση γιατι ειναι κατι γνωστο