Αρχικό μήνυμα απο
compactM3
Γιατι ο χωρος απο τοτε ειχε αρχισει να παρουσιαζει μια φθινουσα πορεια, ειχε μπλεχτει και ειχε γινει βελτιωτης και ειδημων και η κουτση Μαρια που εμαθε απο τουρμπινες, εκκεντροφορους και προγραμματα απο το POWER...... :ranting2: και η αγορα ειχε γεμισει με καθε λογης καταπληκτικα κινεζικα και Κορεατικα φιλτρακια, σκαστρες, ρυθμιστες πιεσης βενζινης, φιλτροχοανες, οργανακια και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.....
Εκεινη την εποχη, οταν ελεγες τοποθετηση και ρυθμιση παραλληλου εγκεφαλου 650 ευρω, με εγγυηση και δυναμομετρηση πριν και μετα, τους φαινοντουσαν πολλα γιατι καποιοι τους υποσχονταν 20 αλογα σε 316 με φιλτροχοανη και κονσερβα προγραμμα με ανεβασμενο κοφτη 200 στροφες.............. :th_Laie_67-1:
Οταν δε ακουγαν τις τιμες για κανα ROTREX ή κανα αγραφο της Adaptronic, σε κοιτουσαν στραβα..... :shok:
Ετσι μου παρουσιαστηκε μια ευκαιρια να ασχοληθω με κατι αλλο (που τελικα δεν προχωρησε) και πηρα την αποφαση να το τελειωσω.
Τελικα, με την πορεια που πηρε η αγορα αυτοκινητου και η χωρα γενικοτερα, μαλλον σε καλο μου βγηκε............
Η αληθεια ομως ειναι οτι μου εχει ληψει.... ειναι μικροβιο το ατιμο.....
Και γι αυτο μου την εχει δωσει τοσο που δεν μπορω να κυκλοφορησω το Compact που ειναι το παιχνιδι μου............ :fountwtis: