Αντωνη και αυτο αδηλωτο ειναι ! 2000->3000cc νομιμα δεν γινεται.
Printable View
Αξιζει να το κανεις αρκει αν προσεξεις τι να βαλεις πανω αλλιως κανε μια ανταλλαγη με αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5427486/
Εγω το εβαλα γιατι ταιριαζουν στις εξατμισεις.
Φανη μου μιλαμε παντα για δηλωμενη μετατροπη.. thumb αν δε γινεται απλα,το να κυκλοφορεις αδηλωτος ειναι το μεγαλο λαθος εισαι off
Δεν ειναι θεμα ιπποδυναμης...ειναι πολυ ψυχοφθορα η διαδικασια, γι αυτο και μονο.. απλα παιρνεις ενα ετοιμο γνησιο η μετατροπη (δηλωμενη)
Πως δηλωθηκε βρε Αντωνη αφου ξεπερνα το 25% ?
Παιδες βρηκα ενα 2.8 αγγλικο δεξιοτιμονο με περιπου 180000 χλμ τα οποια λεει το παιδι τα περισσοτερα εγιναν Ελλαδα-Αγγλια. Αλλαξε προσφατα βολαν αλλα εμεινε απο συμπλεχτη και δεν τον συμφερει (η δεν θελει δεν ξερω) να το φτιαξει.. Μου δινει ολη την μετατροπη αλλα ο μηχανικος μου μου λεει θελει δισκο-πλατο καινουργια συν (φυσικα) καποιο σερβις. Ολα μαζι λεει (ο μηχανικος) 1600¤. Δεν ειναι πολλαααααα???? (Δισκο-πλατο, σερβις, περαστικα, ηλεκτρολογο, ηλεκτρονικο....)
καποια στιγμη σε ενα αλλο φορουμ...ενα παιδι εκανε μια ''ολοκληρωμενη'' μετατροπη σε μια εξευτελιστικη τιμη και ηταν χαρουμενος ! αυτο το ιδιο παιδι....εγραφε μετα για καιρο, μερα παρα μερα...για τα νεα του προβληματα! Σταματησε λοιπον να γραφει ..αφου πλεον βαρεθηκαν να του απαντανε στα προβληματα του...και οχι οταν σταματησαν αυτα.
Στα γραφω αυτα για να μην νομιζεις πως μια ολοκληρωμενη μετατροπη εχει φθηνα εργατικα...οπως και τα φθηνα εργατικα που μπορεις να παρεις σε μια προσφορα...να τα χρυσοπληρωσεις στο συντομο μελλον.