Το Παπαδόπουλο μπορούμε γενικά συμπε να τον πάρουμε τηλέφωνο μήπως και εχει κατιούσα σε ενδιαφέρει Ε60 520 ας πούμε. :whistle:
Printable View
Το Παπαδόπουλο μπορούμε γενικά συμπε να τον πάρουμε τηλέφωνο μήπως και εχει κατιούσα σε ενδιαφέρει Ε60 520 ας πούμε. :whistle:
το ασπρο,για οποιον ενδιαφερεται μου το κατεβαζει στα 12500 :whistle:
δεν μ ενδιαφερει ομως γιατι ΔΕΝ εχει cruise control Που το θεωρω απαραιτητο κ δεν εχει εργοστασιακο parktronic
ενα αλλο μειον ειναι οτι δεν εχει ηλιοροφη
ειναι ΑΣΠΡΟ ομως κ αυτο με δελεασε απο την αρχη!
βρισκω με 11000 του 7 μοντελο με πλουσιοτατο εξοπλισμο κ 50000+ χλμ σε γκρι που μου αρεσει εξισου...κ εχει κ ηλιοροφη κ ολα τα καλουδια!
θα δουμε...
ειδα κ ενα 5αρι
κ εχω ραντεβου για αλλο ενα 5αρι απο Δευτερα!
Δεν εχω λογους να κρυψω οτι η επιμονη του Συμπε με εκανε να σκεφτω καλυτερα το γεγονος της 5αρας.
το χα ανεκαθεν κατα νου (τις καλες εποχες λεμε τωρα :th_Laie_67-1:) αλλα μας προλαβαν οι κακες εποχες!
οι μονοι λογοι που με κραταωε στον να μην το προβω σε αγορα 5αρας ειναι το σημα,η εισφορα κ γενικοτερα ....τεκμηριο (που δεν ξερω με αλλα δεδομενα αν θα μπορω να καλυψω).
αλλος λογος ειναι οτι δεν θελω να αρχισω παλι το ραβε ξηλωνε...να παρω ενα κ τερμα!φυσικα αν ειναι 5αρα...δεν θα αφησω τα καλουδια στο γαμπριο!
κ παλι εξοδα για μετατροπες κ στα δυο...κ μετα ξε-πουλημα οτι απομεινει απο το γαμπριο...
ΝΑΙ
θα χω ενα 5αρι ΠΟΛΥ καλο μετα ...αλλα!
εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεμε...θα δουμε!
η 5αρα που ειδα το πρωι...ηταν ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΗ σ ολα τα πλαστικα των παρμπριζ!
καμμενα εντελως λεμε....
βεβαια ο εμπορος θα τα αντικαταστησει...αλλα ουτε ναβι ειχε ουτε εργοστασιακο παρκτρονικ ουτε ηλιοροφη ουτε κατι αλλο!
οποτε την ξεχναμε!(τιμη 9000)
βρισκω αξιολογες επιλογες 5αριων απο 10000 εως 13000!:original: οι οποιοι ειναι δεκτικοι στην διαπραγματευση κ ειναι κ φουλ εξτρα!!!
βεβαια...2λιτρα πλεον ΔΕΝ τα θελει ουτε ο ΘΕΟΣ!
Σ οσες μαντρες γυρισα σημερα...μολις ελεγα γι ανταλλαγη 2λιτρο ,μονο που δεν εβαζαν τα γελια!:shok:
εξου κ οι ΠΟΛΥ - ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ χαμηλες τιμες στα 5αρια!!!
ειδα πορσε καγιεν με 13000 διαπραγματευσιμο!ντρεποσο ν να μπεις μεσα απο την κυριλα κ τα λουσα...αλλη φαση,αλλα...
τεσπα...το μονο που πηρα αποφαση ειναι να ΜΗΝ βιαστω!
με την βοηθεια σας
με υπομονη κ επιμονη θα βρεθει αυτο το...κλικ για να ξεκινησουμε νεες περιπετειες!:thumbsup:
υγ.
φλερταρα κ με MERCEDES B170 τουμπανο!φουλ εξτρα με ηλιοροφες με παρκτρονικ με cruise control 2007 μοντελο με 90000 χλμ φυσικα αλλα στα 13000 μετρητα!:shok:
τι να πω...εχω μπερδευτει!
αλλα λεει η καρδια...αλλα λεει η κ@υλα κ αλλα το μυαλο!...
Με το σκεπτικο σου Βασιλη θα πηγαινα σε 316 πολυ καλο μιας και θες να παραμεινεις στην μαρκα και να εχεις το μυαλο σου ησυχο απο γ@μησιατικα.Βεβαια μην αρχισεις μετα απο κανα τριμηνο οτι δεν παει,οτι δεν εχει τελικη κλπ γτ 316 αγοραζεις οχι 325!
να του ριξουμε μια ματια που ειναι κοντα μας???
το βλεπω με πολλα εξτρα και απο σοβαρο μαγαζι...ισως πεσει και λιγο στα φραγκα...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2631261/
Βασιλη απο προχτες που εδωσα το αυτοκινητο ειμαι κι εγω στη θεση σου. Μετα απο αρκετες ωρες ωρες ψαξιμο στη εγχωρια και ξενη αγορα κατεληξα εδω: https://suchen.mobile.de/auto/toyota...R_FIVE&lang=en
Εαν καποιο απο αυτα ειναι ατρακαριστο (πιθανοτατα ολα οκ ειναι), την ερχομενη εβδομαδα παω να το φερω.
Euro 5, diesel, <20000 χλμ, ενος ετους (αλλα δυο εγγυηση εργοστασιου), καταναλωση ~5/100 χλμ, τιμη πετρελαιου ελλαδα ~ 1,40 πλεον, μπαινει Αθηνα, και ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Σκεψου το.
Πόσο θα σου έρθει μαζί με τελωνείο?
Ο υπολογισμος +-500 ευρω γινεται ως εξης:
-Αγορα: 13.000 (500 ψαλιδι παιρνει)
- Τελωνειο: 10.000 Χ12%= 1.200 (Το 10.000 προκυπτει απο το ποσο του τιμολογιου + την απαξιωση λογω χρονου κυκλοφοριας και χλμ)
- Μεταφορα και πινακιδες: 1.000 (Αν παω εγω ~600)
ΣΥΝΟΛΟ: ~15.000 ΕΤΟΙΜΟ
Στο car ενα παιζει στα 18.500...
πατριωτη!
πολυ ομορφο...κουκλι...πολλα χιλιομετρα ομως ρε γμτ!
τι λενε οι ειδημονες?
Παναγιωτακη...εγω το δικο σου ΔΕΝ θα το πουλουσα!κουκλα ηταν κ πετρελαιο!
βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου κ τις δυνατοτητεες σου
αλλα απο BMW να δωσω κ παραπανω για να παω σε AURIS....MΕ ΤΙΠΟΤΑ!:thumbsup:
ετσι ειναι αυτα.ο,τι δηλωσεις εισαι...