:hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
:whistle:....δεν εχεις μια περιεργεια???:thumbsup:
...ειπα να κανω quote και να το βλεπες....αλλα λεω παλι θα σου ανεβει το αιμα στο κεφαλι,.... οποτε λεω αστο να παει....!!!:thumbsup:
Printable View
δεν υπάρχει λόγος άρη.
αρκετά ασχοληθήκαμε με την χαζομάρα του. δεν λέει ν'αλλάξει ο άνθρωπος, καλά να'ναι εκεί που είναι, και τέλος.
δεν κολλάμε πουθενά με τον γιώργη, ούτε έχω όρεξη να διαβάζω κομπλεξικές χαζομάρες που λένε πεντάχρονα παιδάκια, γραμμένα απο 40 χρονών άνθρωπο.
όποιος θέλει να ασχολείτε, ας ασχολείτε. εγώ βαριέμαι.
Μπράβο ρε Ψηλέ, χαίρομαι που το αμάξι έγινε, αν και φύγανε 800 ευρώπουλα, αφου η ζημεια μπορεί και να ήταν πολύ πολύ μεγαλύτερη και ίσως ξεθωριάσουν και οι σκέψεις σου για σκούμπι και εβο.
Τελος καλο ολα καλα Θωμα πιες του απο αυριο το αιμα για να συντονισει οπως εσυ ξερεις.
αν και το να δίνεις ένα 800άρι έτσι απο το πουθενά και ειδικά όταν τσιγγουνεύεσαι να το δώσεις για άλλα πράγματα που θα μπορούσες να ευχαριστηθείς, θεωρώ ότι είναι μια χαρά κύριε γιώργο σκεπτόμενος διάφορα πράγματα.
καταρχήν είπαμε 1000 φορές ότι θα μπορούσα άνετα να ψάχνω για μοτέρ.
επίσεις αυτό που σκεφτόμουνα σήμερα, ήταν το πόσο τυχερός είμαι επίσεις, που το έπαθα τώρα, και δεν μου παρουσιάστηκε ένα μήνα μετά στις σέρρες όπου το αμάξι θα δουλεύει τέρμα για δυο μέρες.
θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό λοιπόν, γιατί αν και με ζημιά πιστεύω ότι έδωσα τα λιγότερα λεφτά που θα μπορούσα να δώσω.
Άντε είπαμε άλλο κακό να μη σε βρει...
Αφού επισκευάστηκε ... καλά χιλιόμετρα να έχεις... και καλές κ απροβλημάτιστες βόλτες.
Αυτό που έγραψες για χαμηλά μου κίνησε την περιέργεια Κ το δικό μου κάνει μερικά κομπιάσματα ώρες πολύ χαμηλά 1000-2000 στροφές, και το νιώθω πιο έντονο όταν έχω πατημένο στο sport.... Δεν ξέρω αν είναι από το πρόγραμμα που λογικά έχει το αυτοκίνητο, ή από κάποιο πρόβλημα... Που να το δω ;;;
----συνεχεια εδω: https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15718----------