Xaxaxa:hystericalbs1:
Έχω λιώσει στο γέλιο !
Πολύ πετυχημένο !!!
Θωμά έχεις δίκιο σε όλα όσα λες !
Πρέπει να φτιάξουμε ένα κόμμα εμείς οι 2.
Θα το λέμε, κόμμα καθαρόαιμων μπεεμβεδόφιλων !
Printable View
Οδηγησα χθες τον ασσο με τα 135 μουλαρια. Μ' άρεσε πολυ. Ούτε που καταλαβαίνεις πως είναι τουρμπατο.
Μήπως κάποιοι έχετε μπερδέψει τα τουρμπο δεκαετίας 90' ;;;
Ψηλέ σε Δεκα χρόνια θα πηγαίνουμε Σερρες με τα M3 e152 με καμία 700 άλογα μοτέρ με χρόνους στο 1.22 !!! Θα σε χαλάσει;;;
To νουμερο ειναι το ζητουμενο η αυτο που αποκομιζεις απο την οδηγηση?
Νομιζω για ολους εμας τους ερασιτεχνες, ολα γινονται για την καυλα... Οσοι πληρωνονται απ αυτη τη διαδικασια καλα θα κανουν να απαιτουν το μηχανημα τους να ειναι ανωτερο του ανταγωνισμου κτλ κτλ... Εμας νομιζω δε μας απασχολει κατι τετοιο... Κυνηγαμε το τελευταιο δεκατο που μπορει να μας δωσει το δεδομενο οχημα μας, για συγκριση με τον εαυτο μας και μονο, και μεσα απο αυτη τη διαδικασια παιρνεις προσωπικη ικανοποιηση...
Αν καποιος τη βρισκει με αποστειρωμενα οχηματα εκατονταδων αλογων που τα κανουν ολα μονα τους μαγκια τους... Οι ρομαντικοι τη βρισκουμε αλλιως... θελουμε ν ακουσουμε το μοτερ να λυσαει... θελουμε να στριψουμε στο οριο... θελουμε να γουσταρουμε οδηγηση πραγματικη...
προσωπικα δεν εντυπωσιαζομαι απο ολα αυτα τα μοτερ τα αλογα και το ολο μαρκετινγκ... μπορει να επαιρνα καποιο αυτοκινητο συγχρονο με σκοπο την οικονομια (ετσι οπως μας καταντησανε ουτε να κανουμε τη δουλεια μας δε μπορουμε)... αλλα αν ηταν στο χερι μου θα επαιρνα αυτοκινητο που μιλαει στον οδηγο και οχι το πιο συγχρονο, το πιο μουρατο με τα περισσοτερα αλογα κτλ... Οποτε ποσως με απασχολει το γεγονος οτι η bmw βγαζει οχηματα τα οποια βαγκιζουν... δεν με αφορουν... αν καποια στιγμη εχω τα χρηματα να παρω κατι περισσοτερο απο το ε30, η bmw μου εχει δωσει μεχρι στιγμη αρκετες επιλογες, ε46, ζ4, ζ3 (ειδικα το κουπε ειναι ονειρο)...
Ειναι σαφεστατο οτι η bmw εχασε τον προσανατολισμο της οταν προσπαθησε να κανει υπερκερδη the easy way... αντιγραφοντας δηλαδη τα βαγκ... Ε οχι δεν ειναι ετσι... Εισαι αυτος που εισαι, επειδη τοσα χρονια προσφερεις κατι ξεχωριστο και αντι να κρατησεις το χαρακτηρα σου και να συνεχισεις να χτυπας τον οδηγο στο συναισθημα, πας να χτυπησεις τον πουλ μουρ... οκ... δεκτο... αλλα οι θρυλοι δε χτιζονται ετσι...
Θυμαμαι με την Μ5 Ε60 ειχε γινει παταγος... ολα τα περιοδικα τη δοκιμαζαν τη συγκριναν με οτιδηποτε, απο Μ3 Ε46(που αποτελει benchmark στον κοσμο της σπορ οδηγησης) μεχρι F430, τωρα με την F10 οκ εχουν κανει καποιες παρουσιασεις, καποιες συγκρισεις με τον ανταγωνισμο αλλα ως εκει... αδιαφορο κατα τ αλλα... αλλο ενα αμαξι με πολλα αλογα...
Αυτο θα ειναι δυστυχως το μελλον... αδιαφορο...
παγκοσμιοποιηση, ομογενοποιηση, κοινες πλατφορμες, user friendliness και πρασινα αλογα...
σιγα σιγα παρουσιαζονται πισοκουνες ξανα κι απο αλλες εταιριες, και θα το γυρισει η πεμβε στη μπροστοκινηση...;
τι να το κανω το τουρμπο που δεν καταλαβαινω ποτε μπαινει;
αυτή την αίσθηση που παίρνεις απο ένα καθαρά Ν/Α μοτέρ που στριγγλίζει και καταλαβαίνεις ότι δεν έχει άλλο να βγάλει, δεν την παίρνεις με τπτ απο το τουρμπίσιο.
γενικά οκ...δεν έχω θέμα με το τούρμπο γενικότερα. είναι θέμα φιλοσοφίας και ανθρώπου πάνω απ'όλα.
μερικοί λένε οκ, δεν με νοιάζει, γρήγορο να'ναι, 2-3 δεύτερα πιο γρήγορο γύρο να ρίχνει απο το προηγούμενο, να στρίβει, τα 200 κιλά πάνω δεν με νοιάζει, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ///Μ.
ΟΧΙ...///Μ σημαίνει ατμόσφαιρα, πολύστροφο μοτέρ, προσοχή στην λεπτομέρεια έτσι ώστε να δίνει μια μικρή γεύση στον οδηγό, για το πως περίπου είναι η αίσθηση ενός αγωνηστικού.
οκ εσύ είσαι άνθρωπος του αποτελέσματος, και ψάχνεις άλλα πράγματα. θα σου πώ ένα πράγμα όμως, και βάλτο καλά στο μυαλό σου.
όσο γρήγορο και να'ναι το άλλο, όσο καλύτερο χρόνο και να κάνει, θα θυμάσαι για πάντα το μαύρο μπρίκι, και θα σκέφτεσαι συνέχεια τα ουρλιαχτά και τις τσιρίδες του.
και τέλος πάντων, ο σεφ πάλι πέτσους θα σου ρίχνει, είτε έχεις 800, είτε έχεις 1800 άλογα...
ΚΑΠΙΖΕ????????????????:th_Laie_67-1:
Τα ιδια ελεγε και ο πατερας μου οταν οδηγησε το Ε21 με υδραυλικο τιμονι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι, γιατί μάλον δεν προσπάθησε να κάνει μπαντιλίκια...
για ρώτα και μας που πιτσιρικάδες κάναμε μπράτσα με το 320 του μπαμπά...
δεν υπήρχε χαντάκι γύρω απο το εργοστάσιο που να μην το είχαμε βγάλει απο μέσα. αφού τα καλοκαίρια, 2-3 άτομα απο το προσωπικό τρώγανε κάθε μέρα 1-2 ώρες για να το ξεκολλάνε.