Εγώ πάντως κ. Γιώργο ψέμματα δεν λέω.. έφυγα από το Κορωπί 12:40 και 15:30 είμουν στο φανάρι απέναντι απο το εμπορικό εδώ δυτικά(ξεχνάω και το όνομά του)..
Printable View
ε σίγουρα αν ξεκινήσεις από το κέντρο για παράδειγμα, 2 ώρες θες μόνο για να βγεις στην εθνική! :th_Laie_67-1:
120-160 όπως και οι περισσοτεροι,βεβαια θα ερθουν και οι στιγμες που θα παιξει 160-200.
Τωρα πρεπει να σου εξηγησω οτι τα μηχανικα μερη οτι δεν κουραζονται;.....επειδη βαριεμαι θα σουπω συντομα οτι τα μηχανικα μερη απλως φθειρωνται αναλογα με την χρηση και τα χλμ. αθροιστικα.Οσο και να ξεκουρασεις τα σαιλεντ-μπλοκ σου την ιδια φθορα θα εχουν πριν και μετα.thumb
Βρε τι καλα παιδια ειμαστε ολοι...σχεδον κανενας δεν τρεχει:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ξερεις απο ποσο χρονο με γλυτωσες να γραψω ακριβως τα ιδια συμπερασματα και εγω????
Να εισαι καλα,συμφωνω και επαυξανω ακριβως τα ιδια συμπερασματα και εγω ηθελα να γραψω!Δεν γινεται το νουμερο που αναφερθηκε με τις δεδομενες συνθηκες και αυτοκινητο και το πιο πιθανο ειναι στο πεταλο του Μαλιακου στο κομματι που δεν εχει μπαρες μετα την Λαμια θα εχει γινει ''αφισα'' ο οδηγος που συζηταμε μιας και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι καποιος που το μικρο του ειναι WALTER,ARI κτλ-κτλ.
Πρεπει να καταγγειλω τον Nik200 γιατι ψευδεται ! Εχει ψηφισει οτι οδηγαει συμφωνα με τις ταχυτητες του Κ.Ο.Κ, αλλα εχει διπλωσει το Μ3 με 3η και 100 χιλιομετρα μεσα στη Λουτσ@... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Ωραιος αδερφε...! Θα το θυμαμαι αυτο για να γελαω..!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Δυστυχως φιλε Μιχαλη φθασαμε στο σημειο εκει που συζητουσαμε για το "ποση ωρα εκανα την χ διδρομη" να λεμε οτι "ειχα τοση καταναλωση" ...