Βασίλη δεν είναι εποχή για στεναχωριες και πίεση, μην καταπιεζεσαι για αυτο είναι η βοήθεια μεταξύ μας, στείλε το 4s σε μενα!!:original:
Printable View
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Άσε Γιάννη είχαμε επαγγελματικό στην cosmote με πάγια ξεφτίλα για 3 χρόνια, βέβαια δεν πήρα ποτέ αναβάθμιση και μας τα κόβουνε από τον επόμενο μήνα, μας έκανε μια προσφορά η vodafone και μας δίνει ένα 4ς και 2 μήνες πάγια δώρο....
Πίστεψέ με δεν το ήθελα :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Βασίλη μου, έχω διαβάσει αυτό ! Εκτός λάθους μου, νομίζω πως σε καλύπτει !
Μόνο που γίνεται με Mac .
Ισως κάποιος περισσότερο ενημερωμένος μας διαφωτίσει !! https://www.iphonehellas.gr/33068/un...2-absinthe-a5/
το τηλεφωνο οταν ειναι κλειστο νομιζω ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να χτυπαει....
πριν καλα καλα βαλω μπροστα με εχει ακουσει ολο το μικρολιμανο κυριος.
Ουτε να πιασεις το λεβιε δε θα προλαβεις....ξανασκεψου το!!!!
Το sbsettings περναει σε ολα τα ios.
δε μπορει να βαλει 5.0.1 τωρα πια ετσι ευκολα......
Αν ειναι 5.0.1(μαλλον δε θα ναι...) μπορεις.
Η 5.0.1 σπαει σε ολα τα τηλεφωνα.
Η 5.1 σπαει ΜΟΝΟ σε 3gs με old bootrom.Στα υπολοιπα ειναι tethered το σπασιμο που πρεπει να ανοιγετε τη συσκευη μεσω pc(δε συστηνεται)
Λοιπον το περασα και ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα.Δουλευει αψογα στην 4.1 και πραγματικα μου λυνει τα χερια.Ευχαριστω πολυ Αντωνη
Προ μιας ώρας κοντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή. Μου έπεσε το 4S από το φωταγωγό στο υπόγειο από ύψος 7-8 μέτρων. Χτύπησε πάνω σε τσιμέντο. Περιμένω να το βρω κομμάτια και ως εκ θαύματος δεν έχει απολύτως τίποτα, πλην ενός αμελητέου στραβώματος της άκρης του μεταλλικού πλαισίου του στο πάνω μέρος. Μην ξαναπεί λοιπόν κανείς οτι δεν είναι ΚΑΙ γερά τα iPhonια.
Σημείωση: δεν φέρει κανενός είδους θήκη, bumper πλαστικό κλπ κλπ.