εχουν κατι τιμες απιστευτες ειδικα σε "μπαξιμοκαταστασεις" ,θα ηταν τελειο να ερχοταν ο Σαντα με τα δωρακια...
Printable View
εχουν κατι τιμες απιστευτες ειδικα σε "μπαξιμοκαταστασεις" ,θα ηταν τελειο να ερχοταν ο Σαντα με τα δωρακια...
το subway ειναι για ωρα αναγκης και μονο οταν εχει κινηση...που κυκλοφορει κοσμος και αναλογως την διαδρομη, το αποφευγω με καθε αντιτιμο .... κινησης.... η χρηματων..... οπως ξερεις δεν εχει καμμια σχεση με Ευρωπη η Ελλαδα....
ακομη δεν μπορω να συνηθισω την μυρωδια των Ινδων...και φυσικα ολες τις "υπεροχες ανθρωπινες μυρωδιες" η ξαφνικα να σε "φουχτωνει" καποιος και να ψαχνεις να βρεις απο που..... και ποιου ειναι το χερι....
VanVic & Monsta πάνε να ....
https://i.imgur.com/KB7Pw.gif
Ελένη επειδή δεν μπορώ να είμαι ΝΥ που τόσο θα'θελα, για να μην γκρινιάζω, ο deepBLUE μου έβαλε κάτι link στο shoutbox (17:53 σήμερα) να πνίξω τον πόνο μου.
Αν σ' αρέσει ο Βοσκόπουλος κι ο Ρέμος, you'd better have a look (this show ain't available in NY)
Ο Ρεμος ειναι αυτος ο τυπος που αντι για 2 εκατ. ¤ προστιμο πληρωσε 10χιλ ? Και ο Βοσκοπουλος αυτος που χρωσταει 5.5 εκατ?