δεν μπορω να σας πω για το 520, γιατι δεν υπαρχει εδω,
το 528 που κυκλοφορει, βασικο εξοπλισμο, με δερμα εχει $ 43,000 δηλαδη σε ευρω... γυρω στα 31,000 ......
Printable View
δεν μπορω να σας πω για το 520, γιατι δεν υπαρχει εδω,
το 528 που κυκλοφορει, βασικο εξοπλισμο, με δερμα εχει $ 43,000 δηλαδη σε ευρω... γυρω στα 31,000 ......
Τι φορους βαζουν στην αρχικη τιμη??????
220και 230ε τελη πως εχουνε?
Γιαννη για μενα καινουριο πλεον δεν αξιζει καθολου.
Συνδυαζοντας χρηστικοτητα-ομορφια-δυναμη-στυλ και κοστος αγορας σου προτεινω τι θα επαιρνα εγω:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1812046/
Ειναι και στα χιλιομετρα σου..thumb
Με αυτο το μοτερ δεν ξερω τι παιζει αλλα δεν εχει παρει τπτ αρνητικο το αυτι μου.
Συμφωνώ για την αγορά καινούριων αυτοκινήτων.
Όμως η 159 δεν συγκρίνεται με τη σειρά 5 αλλά την 3 κι εκτός αυτού πρόσφατα σταμάτησε η παραγωγή της, οπότε έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει μόνο σαν μεταχειρισμένη, σε αντίθεση με την 5άρα που είναι ακόμα πολύ καινούρια στην αγορά.
Μια ιδεα εριξα... Εχω κι ιδιαιτερη αδυναμια στις Αλφα ειναι η αληθεια.
Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε σειρα 3 σενταν. Για οτι προσφερει η συγκεκριμενη Αλφα και τη τιμη που εχει(η οποια σηκωνει και παζαρι) σε αναλογια παντα με τα ελαχιστα χιλιομετρα της τη θεωρω πολυ τιμια επιλογη.
Σημερα ειδα το πρωι στον Πειραια την πρωτη μου 520i....σε σαμπανιζε χρωμα....με μεγαλες ζαντες και φιμε πισω τζαμι.....πολυ ομορφο αμαξι....και απο πισω δειχνει πολυ πιο μεγαλο απο οτι στις φωτο.....τελικα αυτο το αμαξι ο φακος το αδικει πολυ.....