Άσε φίλος... Αν σου στείλω facebook από τις ξαδερφούλες μου στην φλόριντα θα πέσεις κάτω!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
edit:
Δεν δεχόμεθα pm για το συγκεκριμένο θέμα!!! :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Printable View
Αν δεν είχα σπίτι εδώ και είχα ένα τρόπο να κάνω μια αρχή έξω, θα την είχα ήδη κάνει, γιατί βαρέθηκα το μπ@υρδέλλο αυτό που λέγεται Ελλάδα. Κατά προτίμηση στη Γερμανία, που έχει πραγματικά ποιότητα ζωής, μπύρες και λουκάνικα :)
ΦάΝη πρόσεξε, αν πας US θα σε βρει ο ΓΑΠ που θα επιστρέψει σπίτι σε λίγο καιρό. https://www.freesmileys.org/smileys/...-basic/sex.gif :th_Laie_67-1:
Οσο λιγότεροι τόσο το καλυτερο !! θελουν να μας διωξουν απο την χωρα μας ? Μας αφανίζουν σιγά-σιγα ? Σενάριο ? Θα δείξει.Παντως η αλήθεια είναι οτι εχουμε ενα απο τα καλυτερα οικοπεδα στον κόσμο που μεχρι τωρα το εβλεπαν ως τοπο διακοπών.Τωρα που ξαφνικά ανακάλυψαν οτι εχει και μπικικίνια στο υπέδαφος !! Γ@ματα...!!
Στο θεμα μας.Το 2000 σκεφτόμουν πολυ σοβαρά να την κανω για ΗΠΑ (N.Jersey) αλλα με κρατησε η άρρωστια του πατέρα μου που συνεχώς χειροτερευε και μιας και δεν εχω αλλα αδερφια επρεπε να μεινω για να βοηθήσω. Το μετανιωσα αλλα δεν γινοταν και διαφορετικά.
Τωρα που σφιξαν οι κωλοι και δεν αναμενεται να χαλαρωσουν για τα επομενα 5-6 χρόνια αρχισα πάλι να το σκεφτομαι.Αλλα πλεον και εκει ειναι ποιο δυσκολα τα πράγματα και λογικά μια 7ετια-8ετία θα την φαμε μεχρι να ορθοποδήσουμε και να εχουμε μια ανετη ζωή γι'αυτό προτιμώ να κατσω στο μπουρδελο μας και να την παλεψω όσο μπορω.Και όπως λεει ο Σταματης υπαρχουν και τωρα ευκαιρίες ,όρεξη για δουλειά να έχεις !!!
Εννοειται Ν Α Ι.
Συνεχως μετανοιωνω (και τωρα βεβαια πολυ περισσοτερο) που το 2002 που μου δοθηκε η ευκαιρια δεν εφυγα.....
Ναι ειμαι ενας που Ψηφισα τωρα πως θα τοκανα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,
αν,,,,,,,,,,,,,για ,,κει αμφιβαλω καπως γιατι απ'αυτα που ακουγωνται η κατασταση τους εγινε και ειναι ομοια με τη δικη μας τωρα.
Υ.Σ. Με τη Προηποθεση οτι σε κανα χρονο μολις αποταμειευα κατι θα γυριζα θα βουταγα το ΣΙ ΕΣ ΑΙΗ και θα οδηγουσα καρφι για την ολλανδια που απο κει με κοντεινερ σε καραβι και καπια ειδικη ναυλωση με την εταιρια ωστε στην διαδρομη με το κοντεινερ να ταξιδεψω και ο ιδιος με το καραβι (σε περιππτωση που βουλιαξει να χαθω και ο Ιδιος μεσα μαζι με το ΣΙ ΕΣ ΑΙΗ), Ετσι θα το πηγαινα στον Νεο Κοσμο ΔΕΝ μπορω να ζησω χωρις αυτο. αν,,,,αποτι Ξερω ειχα διαβαση τοις δυνατοτητες της ασφαλειας μου και συνεργαζετε με καπιες στην βορειο αμερηκη που θα μπορουσα οσο θα ανανεωνο εκει την καρτα παραμωνης περαν των 6 μηνων που δικαιουται καπιος τουριστικα να το κινω με γερμμ.πινακιδες οπως,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,στην ελλαδα.
Είμαι ένας απ' τους λίγους γραφικούς που ψήφισαν όχι. Οι λόγοι είναι απλοί:
1. Εδώ έχω ό,τι παρέλαβα από τους γονείς μου και ό,τι δημιούργησα με τον αδερφό μου και τη σύζυγό μου μέσα σε 12 χρόνια δουλειάς και μάλιστα σκληρής, όχι αεριτζήδικης. Έχω άλλα 30+ χρόνια εργασίας μπροστά μου, μόλις άρχισα να ζεσταίνομαι. Δεν πρόκειται να τα σκοτώσω όλα για να ξεκινήσω απ' την αρχή. Κι αν τα πράγματα έρθουν έτσι ώστε να χρειαστεί να ξεκινήσω απ' την αρχή, θα κάνω reset εδώ και όχι στη χώρα των Μάο-Μάο.
2. Δεν είμαι άνθρωπος που τo βάζει κάτω. Είμαι απίστευτα πεισματάρης, πολεμοχαρής ενώ όταν αδικούμαι γίνομαι κι αιμοδιψής.
3. Αυτό που ζούμε είναι ο θάνατος ενός σάπιου συστήματος. Τόσα χρόνια σιχαινόμουν αυτό που έβλεπα στις δημόσιες υπηρεσίες, στη νοοτροπία των νεοελλήνων, στην τηλεόραση, στο γήπεδο, στις διακοπές, στους δρόμους, στις πορείες, παντού. Σήμερα που ψοφάει, θα κάτσω και θα το απολαύσω live.
4. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα κάνω τα πάντα για να παραδώσω κάτι καλύτερο απο αυτό που παρέλαβα. Μέχρι στιγμής δεν ήμουν από τους αδικημένους σ' αυτή τη ζωή, αλλά δεν ήμουν ούτε και βολεψάκιας. Θέλω να μπορώ να κοιτάζω τα παιδιά μου στα μάτια, θέλω να λένε έναν καλό λόγο για τους γονείς τους όταν φύγουμε απ' αυτή τη ζωή. Θεωρώ πως το καλό της πατρίδας μου συνεπάγεται και το καλό της οικογενείας μου.
5. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα πληρώνω εισφορά αλληλεγγύης στον GAP μέχρι να σωθούμε. Αλλά θα τους ξεσκίσω όλους: GAP, Σαμαρά, Τσίπρα, Παπαρήγα, Καραντζαφέρη, Οικολόγους, Κουβέλη, Ντόρα, Σουφλιά, αναρχικούς, τον Μίκη, τη Μιμή, την κάθε δευτεράντζα τηλεπερσόνα, τον κάθε λεχρίτη μεγαλοδημοσιογράφο, τον κάθε δήθεν αντιστασιακό, τη γενιά του κωλοΠολυτεχνείου, τον κάθε μέντορα της νεοελληνικής αρχοντοβλαχιάς, τον κάθε ταρίφα που διπλοπαρκάρει, τον κάθε παπάρα μεγαλοσυνδικαλιστή που απεργεί, το κάθε αγανακτισμένο κομματόσκυλο που διαδηλώνει για το δίκιο του εργάτη/αγρότη/βολεμένου και μου γαμάει τη μέρα.
6. Αν δεν τα καταφέρουμε, να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί είναι οι πρώτοι που θα πάρουν τον πούλο και θα τους φορτωθείτε εσείς στην Αμερική, τη Γερμανία και την Αυστραλία. Κι αυτούς και τα τσογλάνια τους. Καλό κουράγιο με τους μαλάκες.
Ετούτη τη στιγμή ειλικρινά νιώθω σαν τον Edward Norton στο τέλος του Fight Club. Όλα καταρρέουν, εντούτοις με διακατέχει μια υποβόσκουσα αισιοδοξία. Everything is going to be fine.
https://www.youtube.com/watch?v=vVof...eature=related