:original:
Ηρθε ο καιρος τελικα να κανουμε,την κατα φαντασια βολτα,...... με την πραγματικη τελικα νεα //Μ5 F10!!!:thumbsup:
Απολαυστε:
https://www.youtube.com/watch?v=6p3N...?v=6p3ND6KbcVU
Printable View
:original:
Ηρθε ο καιρος τελικα να κανουμε,την κατα φαντασια βολτα,...... με την πραγματικη τελικα νεα //Μ5 F10!!!:thumbsup:
Απολαυστε:
https://www.youtube.com/watch?v=6p3N...?v=6p3ND6KbcVU
Όνειρο............
Ένα ακόμα μικρούλι βιντεάκι.
https://www.youtube.com/watch?v=vUtlaGwxDrQ
Πανεμορφο,πρωτη φορα το λεω για σχεδιο της bmw με την ε46 εποχη.Πολυ ωραια σχεδιαση μπροστα με ωραιες καρδιες και τα πισω φωτα ειναι κορυφη την νυχτα.Παμε καλα...
κατσε ρε αρη ΠΩΣ ενας οικογενειαρχης με τη Νοοτροπια οικογενειαρχη θα αρχιζει να σβουριζει να Πυροβολαη σε φαναρια-εθνικες οδους κ.λ.π. και ΟΛΑ αυτα με τετραθυρο? αυτα τα πραματα ειναι τζαμπα!!!!! Εσυ θα το κανες? Εγω προσωπικα βλεπω τη δυναμη-επιδοσεις σταμπιλιτετ οδηγησης του εμ5 ΟΛΑ αυτα απλα για να πουληση η ///Μ κοιτα ποσα κομματια παραγωγης μεταχ/να και μη εχει
Oταν ερθει η ωρα μετα απο καμια 10ρια χρονια να παρουμε αυτο το αρμα φιλε
Γιωργο θα πουμε ελα μωρε την βλακεια και θα καταληξουμε σε ενα διπορτο . . .
Γιατι το τετραπορτο ειναι ενα αμαξι καταδικασμενο για μερικα μυαλα . . .
ps....Η bmw εδιωξε το γκρι και εκανε εκινηση με το μπλε . . .
Μου θυμιζει βιντεακια επι εποχες Ε39 που ειχα τον avus σε καθε παρουσιαση . . .
George,δεν νομιζω οτι με ολη την οικογενεια μεσα θα κανει καποιος "race" οδηγηση!!!!....αντε κανενα παντιλικι αφου και εφοσον εχει προειδοποιηθει το "επιβατικο κοινο" και δεν εχει προβλημα να τρομαξει κλπ.:original:
....ομως αυτο που θα κανει, ειναι να μεταφερει την οικογενεια του με οχημα που εχει μεγαλη παθητικη ασφαλεια (5αστερο ειναι σε crash-test!!!)thumb
....επιπλεον εχοντας και την ενεργητικη ασφαλεια ειναι και σιγουρος οτι,οταν χρειαστει, μπορει να παει πολυ χαλαρα αρκετα πιο γρηγορα και πιο ξεκουραστα απο πολλα αλλα συμβατικα σενταν και δεν εννοω RS6,E63AMG,κλπ.που ειναι στην ιδια κατηγορια,αλλα τις απλες εκδοσεις!!! ακομη και τα αδυναμα αδερφακια του(520,525,530κλπ.)thumb
...πολυ σωστα στα ειπε και ο Στεφανος:
Παράθεση:
όταν είσαι μόνος σου να θυμάσαι και τα νιάτα σου...
...και εχουμε και ονειρα και ολα τα θελουμε και θελουμε και να τα συνδιασουμε και και και...και αλλα πολλα.....
...τελος ομως και το πιο σημαντικο, ειναι αυτο που λεει και ο Βασιλης Παπακωσταντινου, σε καποιες συναυλιες του,και αφορα τα ονειρα μας ...:
"δεν θα πεθανουμε ποτε κουφ@λ@ Νεκροθαφτη"!!!!:thumbsup:
πιτσιρικάς εγώ πάντως δεν ζήλευα τους φίλους μου που είχαν την δική τους πόρτα...
τα πιο πολά που θυμάμαι ήταν μέσα στο Ε21 320...ο μεγαλύτερος μου έρωτας ήταν
εκείνο το αμάξι...
τουρμπισμένο ή όχι το αμάξι είναι απλά απίστευτο. Φυσικά δεν νομίζω να δούμε και πολλά να μας προσπερνάνε στο ελλάντα οπότε το εγκεφαλικό το γλυτώσαμε προσωρινά
κάτι θα κάνουμε για εσάς κύριε Κώστα μας
Πανεμορφο το εργαλειο !!!!
Απο κοντα παντως που το ειδα ειναι κουκλα το νεο Μ5.Απο ηχο εξατμισης δεν λεει και πολλα αλλα αυτο διορθωνεται.
Μπορεις να βαλεις το ονομα σου στη λιστα για Δοκιμη (Test Drive), μολις ερθει εδω, κλεινεις ραντεβου και πας ......βολτουλα με καποιο μελος της Εταιρειας.
Αν εισαι και πελατης..... τοσο το καλυτερο.... γιατι σε βλεπουν για μελλοντικο αγοραστη....
Εχω βαλει ηδη το ονομα μου και θα παω δυο φορες... Στα κεντρικα με την παρουσιαση και το παρτακι .... και μετα στον Αντιπροσωπο.....
Aς ερθει Ελενη εδω με το καλο και θα ειμαι στη λιστα!!!:thumbsup:....οχι για αγορα,για δοκιμη!!!.....αλλα εστω και ετσι.thumb
:think:τελικα λες να ειναι "προφητικος" ο τιτλος του θρεντ και να εχουμε ολοι την ευκαιρια για βολτα?:thumbsup:
Εδω μπορεις να πας να δοκιμασεις οποιοδηποτε μοντελο ερχεται.... Το μονο που δεν εχω ακομη δοκιμασει ειναι τη σειρα 1. Και δεν νομιζω οτι θα χρειαστει .......
οχι δα, μην υπερβαλουμε τωρα.........!!!!
θα ηθελα το Μ5 η το Β7 αλλα.... αλλο να το πας βολτα και αλλο να το εχεις.....
Πολυ εντυπωσιακό αυτοκινητο η νεα M5!
Παρολες τις αρχικες ενστασεις κυριως για τις ζαντες, φαινεται πολυ ομορφο στο βιντεο...και αν υπολογισουμε οτι φωτο και βιντεο κατα καιρους εχουν αδικησει ουκ ολιγα οχηματα φανταζομαι οτι λαιβ θα ειναι πολυ καλο ειδικα σε αυτο το χρωμα....ελπιζω τα σημερινα οικονομικα μετρα να επιτρεψουν την αγορα τετοιου αυτοκινητου σε ανθρωπους που μπορουν να σεβαστουν την ιστορια του Μ5 και οχι να καταληξει καννιβαλισμενο κοντραμαξο σε διαφορα στεκια με αστειους ιδοκτητες που πιστεψαν οτι με δανεικα μπορεις να ζεις για παντα το ονειρο και να γελοιοποιεις τετοιες κατασκευες. (για αποφυγη παρεξηγησης δεν εννοω οτι τα πολλα λεφτα συνεπαγονται και καλο γουστο η ατομο με την αντιστοιχη κουλτουρα).
Το Μ5 ειναι μυθικο αυτοκινητο, ειναι τ αυτοκινητο απ το οποιο ξεκινησαν τα παντα στην κατηγορια των υπεργρηγορων σενταν business express , ειναι θρυλλος και απαιτειται σεβασμος απ τον ιδιοκτητη του.