Ανοιγω αυτο το θρεντ για να ψηφισουν ολοι αμεροληπτα αν το 116 ειναι μπρικι η οχι.......:warriorsmiley:
ελπιζω να μην παραποιησουν παλυ τα γραφωμενα μου οι δυο.....
Printable View
Ανοιγω αυτο το θρεντ για να ψηφισουν ολοι αμεροληπτα αν το 116 ειναι μπρικι η οχι.......:warriorsmiley:
ελπιζω να μην παραποιησουν παλυ τα γραφωμενα μου οι δυο.....
αμεροληπτα???:shok::shok:
μια χαρά αμάξι είναι ...ανάλογα με τα γούστα πάντα. Το σίγουρο πάντως είναι πως είναι πολύ πρακτικό και οικονομικό... μέτριο σε δύναμη, ακριβό αλλά και ποιοτικό για την κατηγορία του ....είναι όμως πισωκίνητο, οπότε κάνει όλα τα κόλπα που κάνουν όλα τα BMW....
περί ορέξεως... :whistle:
Ψηφιζω πως δεν ειναι.
Αμεροληπτα.
Και θα μπω το βραδυ να κανω νιντζα edit και θα αλλαξω ολο το πολλ και τα λεγομενα, για να το βγαλω μπρικι.
Το δικό σου μόνο Γιάννο (οδήγηση με 5η και 40χλμ/ω) τα άλλα μια χαρά είναι... :p
κοιτα να δεις....
αν αναλογιστω...οτι σε μια συναντηση για πατημα με το Coltaki....την εκανες γαργαρα κ δεν εμφανιστηκες....:whistle:
κ στην επομενη συναντηση ...ειπες οτι ΔΕΝ θα ρθεις κ ξαφνικα εμφανισθηκες ...με συνεπεια να μη εχω φερει εγω το Colt (το ταπεινο 1300cc).....:whistle:
τοτε μαλλον μιλαμε για ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΙΚΙ....!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μπρικι το 116????:warriorsmiley: εργαλειο!!!
Όπως πάντα εγώ σου λέω αμερόληπτα (είναι η δουλεία μου και ξέρω ) ότι :
https://img62.imageshack.us/img62/7530/19698825.jpg
Είναι τόσο μπρίκι όσο είναι η Α Class και το Α3.
Έχει αυτό το παραπάνω, αυτό το κατιτίς που πολλοί θέλουν, λίγοι μπορούν.
Συνοψίζοντας:
Αν έχεις τα γκαφρά μια χαρά είναι, αν δεν τα έχεις πας για αστροφόκους ή το πολύ καμιά γκόλφω.
Μόλις είδα μια καλή κατάθεση στον τραπεζικό μου λογαριασμό οπότε αμερόληπτα ψηφίζω το 4.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν μιλάμε για τα 116, αλλά για το 116 του ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε παιζεστε!!!!εχω λιωσει!!!!!
Ρε συ Γιαννη μη νιωθεις απο τη ζηλια τους τα λενε που το, γυναικακι σου κυκλοφορει με BMW και αυτοι τις εχουν με Smart!!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::thumbsup:
αααα.... για του Γιάννη λέμε????? Τι φταίει το αμαξάκι όταν ο Γιάννης ξεκινάει το 116 με δευτέρα για να μη χάσει χρόνο στην αλλαγή.... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :thumbsup:
εε τότε αλλάζουν πολλά! Αν κρίνω από αυτά που έχω δει κ έχω ζήσει (είναι αυτά που περιγράφει ο Βασίλης) ε, τότε το χει χορτάσει ο Γιαννάκος με το μπρίκι του
https://www.threadbombing.com/data/m...a2198c4dd7.gif
χαχαχαχχαχα ο δολιοφθορέας έβαλε το χεράκι του στη δημοσκόπηση..... :ranting2: :thumbsup:
αααααααααααααααχαχαχαχαχα χαχα
Προκαλώ το Γιάννη, μετά το πάτημα με το πριόνι-κολτ του Βασίλη, να αναμετρηθεί με το φονιά agila 86hp της μάνας μου (με εμένα οδηγό φυσικά). Αν καταφέρει να μας ξετρυπώσει και τους δύο, την άλλη μέρα πουλάω την 320 και αγοράζω αυτόματη 116 και τα μυαλά στα κάγκελα...:th_Laie_67-1:
Πέρα από το χαβαλέ πάντως, μια χαρά είναι το 116. Να είχε και λίγο πιο προσιτή τιμή...
Μπρίκι είναι ο οδηγός του 116... αμα μπλέξεις μαζί του θα βαστάς και τους ξοιλιακούς σου απο το γέλιο αχαχαχαχαχα
Αυτοματο δεν ειναι; Οχι μπρικι, espresso machine.
προκαλω 116 , εγω με Atos.. 0-100 μετρα ...
Ωστε το 116 του Γιαννη ειναι μπρικι ε????
ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ
Θα σας πατησω εναν εναν στην σειρα..........:gun_bandana: :gun_bandana: :warriorsmiley:
ναι ναι...ξερουμε...!
την παρεα με τον bmw .....ποτε την αρχισες....?
να κοψουμε νουμερακι ή να περιμενουμε στην σειρα.....?:th_Laie_67-1:
Εγω θελω απο αυτα τα events μπλουζακι!!!!
Τελικά τι θα γίνει με το agila? Nα αρχίσω να αφαιρώ πίσω καθίσματα, ρεζέρβες κλπ να το κάνω csl για το πάτημα, ή ο συναγωνισμός κρύφτηκε?? :hystericalbs1:
εεεεεε οχι και μπρικι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καζανι κανονικο
γιαννακο καλημερα.
θα κανεις εναν μετριο ρε φιλε? https://www.bmwfans.gr/forum/
ετσι, απ΄ολα να φτιαχνει το μπρικι...:thumbsup:
Κοίτα,ο πατέρας μου είχε μια Ε39 2.2lt.
Mετά πήρε το "μπρίκι"....στην αρχή το έκραζε,αλλά τώρα τα βρήκανε:"Ρε συ αυτο παρκάρει παντού"
Εμένα καλούλη μου φαίνεται.Και από στρίψιμο πολύ καλό.
Ενα εχω να πω....https://www.youtube.com/watch?v=6D-Ms5oXRlI
:hystericalbs1:
:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Δεν υπαρχει τιποτα αλλο στα λεφτα αυτα με αυτα τα χαρακτηριστικα.
Μπρικι δεν ειναι, με τιποτα.
Ψοφιμι ειναι, αλλα αυτο θα φτιαχτει στην ανανεωση.
Ετσι που παει η δουλεια, το νεο θα ειναι η μοναδικη προσιτη bmw πλεον.