καινούργια αρχή σε αυτη την ενότητα. καλά ποσταρίσματα σε όλους :original:
Printable View
καινούργια αρχή σε αυτη την ενότητα. καλά ποσταρίσματα σε όλους :original:
Και πάνω απ όλα Ψυχραιμία!!!!!!
Αν θες ψυχραιμια να πας να κανεις ασκησεις γιογκα. Ετοιμασου για τρελο κουοουτινγκ Καισαριου, Βερουτη και Μανδραβελη. Ειμαι σε αποστολη απο τον Μονστα.
ROSEBUD
Γυρισα απο διακοπες :thumbsup:
7 μερες Μυκονο με φιλους. Ωραια ηταν, γεμισαν οι μπαταριες, πιωμα μεχρι αηδιας, γελια και χαρες.
Παρουσια αστυνομιας μηδενικη, ολοι οδηγουν σαν ταλιμπαν. 4καβαλα σκουτερακια 50cc, σφηνες στις πλατειες, αγνοια του STOP. Τιμες γελοιες. Επειδη ειχαμε κανονισει να κατεβουμε με λεφτα με το σκεπτικο "καλυτερα να εχουμε παρα να λειψουν" δεν ειχαμε οικονομικο προβλημα αλλα αρνουμαι να πληρωσω 8 ΕΥΡΩ πιατακι τζατζικι, 4 ΕΥΡΩ 1 λιτρο νερο, 3 ΕΥΡΩ παγωτο "σπρωξε-γλυψε" που στα ψυγεια της Αθηνας εχει 1¤. Οι τυποι ειναι για κρεμασμα, λυπαμαι παρα πολυ τους τουριστες που τα σκανε χωρις να ξερουν.
Το νησι δεν ειναι για μικρα παιδια και οικογενειες. Ανδρες φασωνονται και πηδιουνται σε καθε σκοτεινο στενακι. Χουφτωνονται δημοσια στο δρομο. Κακες εικονες για μικρα παιδια.
Οι παραλιες ειναι φανταστικες, κανεις δεν ζητησε διπλωμα jetski. Μην απορειτε για τα ατυχηματα :th_Laie_67-1: Δεν εκανα ουτε εγω που εχω διπλωμα, δεν αφηνω λεφτα σε εγκληματιες.
Ολοι κοβαν αποδειξη χωρις να τη ζητησεις, μαλλον τους εχει τεντωσει το ΣΔΟΕ.
Το μονο που καταχαρηκαμε ολοι μας ηταν το Tropicana, νορμαλ τιμες (80¤ το μπουκαλι εως 5.000), καθαρη παραλια και διαφορα φαγητα σε τιμες σχεδον Αθηνας. Ειναι 3 χωροι σε εναν. Παραλια, εστιατοριο, beach bar.
Ξενερωσα με τη φτηνια των γυναικων, διαφορα πουτανακια τρεχαν απο τραπεζι σε τραπεζι αναλογα με τα μπουκαλια. Αραβες, Μεξικανοι και Τουρκοι "αγοραζαν" παρεες γυναικων γιατι ερχοντουσαν μπακουρια και λεγαν στον υπευθυνο φερε οτι βρεις. Λυπηθηκα κατι μαλακες που πληρωσαν 4.000¤ ποτα για να τους φερουν 3 ασχημες κοντες χοντρες :th_Laie_67-1:
Απο ενα σημειο και μετα εχει μονο πριονια και απο το πιωμα ειναι ολοι στα τραπεζια, στο δικο μας ανεβηκαν γκομενες απο Περου, Βραζιλια, Ιταλια, Μεξικο, Αμερικη, Αυστραλια "επειδη χαμογελατε συνεχεια". Σε καποια φαση ανεβηκαν 2 γκομενες και μας σπρωχνουν για να μπουν αναμεσα μας. Οταν ειπαν οτι ειναι απο Τουρκια τις κατεβασαμε με το φιλο σε 2 δευτερολεπτα :th_Laie_67-1:
Οι φουσκωτοι ηταν αρκετοι και γατοι, δεν τους ξεφευγε τιποτα. Διωχναν αντρες που πλησιαζαν τα τραπεζια των φραγκατων (γιατι η βιζιτα που ηταν πανω, επινε τη σαμπανια του παππου αλλα καυλαντιζε τον πιτσιρικα απο κατω) για να μη γινει φασαρια, και σε μια μανουρα μου με εναν Ιταλο για το τραπεζι μας ηρθε σε 5 δευτερολεπτα και τον πηρε σχεδον σηκωτο.
Φοβηθηκαμε το αμαξι μας και νοικιασαμε ενα Atos της κακιας ωρας εκει. 275¤ για 5 μερες και 90¤ ζημια που βρηκε ο υπευθυνος πριν το αφησουμε. Το αστειο ειναι πως δεν καναμε εμεις την γρατζουνια αλλα αντε να βρεις το δικιο σου σε νησι με 5 μπατσους που ειναι γνωστοι/ξαδερφια των ντοπιων. Δια του 5 για να ξεμπερδευουμε.. και σιγα μη το βαψει ο απατεωνας. Του χρονου με δικο μας αμαξι αφου οι δρομοι "παλευονται".
Αρκετο γελιο και στα μαγαζια με επωνυμα ρολογια που στην Αθηνα τα βρισκεις 1-2-3 κατοσταρικα κατω. Τι κλεφτες.
Περασα παρα πολυ ωραια αλλα δεν ξαναχαραμιζω το χρονο μου στη χωρα και στις ηλιθιες τιμες που εχουν. Ενα 3ημερο καψιμο στο tropicana αξιζει για του χρονου, μονο τοσο ομως. Τις υπολοιπες 4 μερες θα ηθελα να τις περασω καπου που σεβονται τα χρηματα των αλλων.
^ Θα συμφωνήσω
Έλα να μπαίνουμε στο κλίμα λέμε...
Ας διαβάσουμε κάτι από το capital για να μην ξεχνιόμαστε
Φάνη δεν κατάλαβες κάτι απλα από τις διακοπές σου στη Μύκονο
Το νησί δεν είναι για Έλληνες, δεν τους ενδιαφέρουν οι Έλληνες και δεν τους έχουν ανάγκη
Το 90% είναι ξένοι που πάνε όχι Μύκονο, αλλά Nammos και μόνο και ανοίγουν σαμπάνιες των 120,000 ευρώ! Ναι σωστά διάβασες
Οπότε και να μην πας δεν τους απασχολεί, έχουν βρει το κοινό τους
Υ.Γ: Δεν το ασπάζομαι κάτι τέτοιο απλά το αναφέρω μιας και ήμουν 1 εβοδμάδα εκεί και τα είδα αυτά που αναφέρεις φίλε
Εδω και χρόνια ειναι έτσι η κατάσταση ,δεν εχει αλλαξει τίποτα .
Ολα τιμολογιακά υπερτιμημένα .
Ακόμη και στο περίπτερο να πας θα βρεις προϊόντα πιο ακριβά απο αυτά της υπόλοιπης Ελλάδας .
Δε θα ξεχάσω,κοντά στο λιμάνι υπήρχε τότε που πήγα 1992 ένα ζαχαροπλαστείο και πλήρωσα ένα κουτί αμυγδαλωτά 2000δρχ τότε και με έκπληξη μεσα στο Καραβι ανακάλυψα πως πρεπει να ήταν δυο χρόνων αφού δεν είχαν καμμιά διαφορά απο τη σκληρότητα μιας πέτρας !!!
Αλλα ΄ το Καραβι πια ήταν ένα πλω....:ranting2:
Ειναι όμως ένα πανέμορφο νησι !!!
Η Μύκονος δεν είναι αυτο που βλέπει ένας τουρίστας σε ολιγοήμερες διακοπές,
Οι τιμές είναι σκόπιμα υψηλές
Ασχετα αν δεν καταφέραν το σκοπό τους ( να κρατήσουν τις μάζες μακριά)
Ισως το ομορφότερο νησί και θα το απολαύσει κάποιος περισσότερο αν κυκλοφορήσει το πρωί που είναι άδειο.
Θα πάω Μύκονο το χειμώνα!! Τέλεια θα είναι...
:whistle: :whistle:
Πάντως σε σχέση με τα αλλα ελληνικά νησιά, στην Μύκονο ο επαγγελματισμός σχετικά με τον τουρισμό είναι σε αρκετά υξηλότερα επίπεδο, κυρίως στις υπηρεσίες αλλά και στις υποδομές.
Πληρώνεις -σχετικά- ακριβά αλλά "απολαμβάνεις" σχετικού επιπέδου υπηρεσίες και υποδομές.
Εκνευρίζομαι και χαλιέμαι όταν σε άλλα κυκλαδονήσια πληρώνεις πολύ ακριβά αυτό που σου προσφέρουν και οι λέξεις "ευγένεια" και "εξυπηρέτηση" τους είναι άγνωστες.
Κωστή ξέρεις κάτι;;;; :whistle:
- μέχρι 30/09 έχω 5500 την πρώτη δόση εκκαθαριστικού.
- μέχρι 30/10 έχω 5200 ΤΣΜΕΔΕ δικό μου και της γυναίκας μου.
- μέχρι 30/11 έχω 5500 τη δεύτερη δόση του εκκαθαριστικού.
- μέχρι 30/08 έχω 2200 για έναν επίτοιχο λέβητα που έβαλα, 800 το ΦΑΠ του 2011 κι έρχεται και των 2012 & 2013.
Ό,τι και να μου κάνουν ακόμα δε νιώθω τίποτα πια. Με μάμησαν και ψόφησα. Στην κυριολεξία όμως. Μόνο για νεκρόφιλους κάνω.
Αρη εχει μεινει εναμιση μπουκαλι βοτκα....εισαι;;
1,5 μπουκάλι δε μου κάνει ούτε για προθέρμανση πια.
https://www.youtube.com/watch?v=pIC0T4fWQLc
Περιμενω και κατι τσικουδιες απο κρητη....δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.
:facepalm::facepalm:
Το thanks μπηκε γιατι εισαι μαγκας,ωραιος και εχεις το κουραγιο να γραψεις τα παραπανω ποσα.
Προταση:Την τελευταια δοση που θα πας να πληρωσεις φορα γοβα στιλετο με 20 ποντους τακουνι και πες οτι δεν προλαβες να αλλαξεις απο την πιατσα.
Τι αμαρτιες πληρωνουμε τελικα κανεις δεν ξερει..............
Πολύ ωραίο άρθρο! thumb
"Χρήμα στο κύμα"
https://www.tovima.gr/vimagazino/vie...le/?aid=527474
Εγώ το ξαναλέω: υπάρχει πολύ λιπος ακόμα στις τράπεζες και το ξερουν.
Υπάρχουν δυο τρόποι για να τα φάνε:
Α) ο τρόπος της Κύπρου και
Β) ο τρόπος που φορολογουμε ότι κινείται και δεν κινείται.
Προς το παρόν είμαστε στο Β
βασικά το ιδιο αποτέλεσμα έχει απλά με τον Β τα ροκανίζουν λίγα λίγα.
στο ταχις που καναμε τις δηλωσεις υπηρχει μια επιλογη που βλεπεις ποσα λεφτα πηρε (αυτος που κανει τη δηλωση) απο τοκους και απο ποιες τραπεζες!
Αν "διαφοροποιηθει" λιγακι με μια απλη μαθηματικη πραξη αυτη δυνατοτητα, γνωριζουν παρα πολυ καλα ποιες,ποσες και που ειναι οι καταθεσεις!!
:tt1:
ποιο taxis και πράσινα άλογα....σιγά μην περιμένουν το taxis.
έχουν πάρει λίστες από όλες τις τράπεζες με αναλυτικές κινήσεις από 1/1/2008 μάλιστα.
με ενα απλο σορταρισμα ανα ΑΦΜ βλέπουν τι μπηκε τι βγηκε ακομα και τι ωρα πήγατε στο γκισε....
Προετοιμάζονται για το επόμενο βήμα: υπόλοιπα λογ/σμων 1/1 και υπολοιπα 31/12 δικαιολογειστε την διαφορά οσα δεν δικαιολογουνται από την δήλωση.
και επειδή οτιδήποτε έμβασμα αφήνει ίχνη έχει να πέσει τρελή θυρίδα με οσους ασχολούνται με μαυρα.
δεν θέλω να σε χαλάσω , εξάλλου τι βρεγμενος τι μούσκεμα πλέον...
για ριξε μια ματιά στο taxis. είσαι σίγουρος ότι δεν σου χει βγει το ΦΑΠ του 2012;
εμένα βεβαιώθηκε με τέσσερις ημέρες διαφορά από το ΦΑΠ του 2011 μέσα στον ιούλιο .
Και επειδή δεν έχει έρθει ακόμα το χαρτί για το 2012 νόμιζα ότι θα το καθυστερούσαν. Μέχρι που μπηκα στο taxis και ειδα την λυπητερή.....
Αντε και ραντεβου τον οκτώβριο με το ΦΑΠ 2013...
ΕΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ από το Γάλλο Λογοτέχνη ΖΑΝ ΡΙΣΠΕΝ ΖΑ
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων. 2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο. 3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη... Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
1. Από την ιατρική σας, τη φαρμακευτική σας, 2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα), 3. Από την φυσική σας, χημεία, 4. Από την αστρονομία σας, 5. Από την πολιτική σας, 6. Από την καθημερινότητα σας, διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη
τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού, που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά, και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της Ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε...
ΘΑ ΠΕΙΤΕ: <<δεν γίνεται>>. ΣΩΣΤΑ, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!
Υπερβαλλεις, δεν πανε ολοι για το Nammos. Και αυτοι που πανε βεβαια, καμμενα χαρτια ειναι. Ποση μοναξια και μιζερια νιωθεις στη ζωη σου για να σπαταλας 120.000 σε 1 μπουκαλι?
Οντως δεν τους ενδιαφερουν οι Ελληνες, οι μισες Σημαιες τους ειναι σκισμενες, πιασμενες στον ιστο, δεν δινουν καμια σημασια.
2 φασεις που γουσταρα τρελα ηταν ενας λατερνατζης στη χωρα, 30 χρονια γυρναει την Ελλαδα ειπε και ενα κοριτσακι Ελληνιδα 11 χρονων που πουλαγε χαρτινες κατασκευες τυπου Origami προς 0.60¤, της τα πηραμε ολα για να μη καθεται στον ηλιο.
Βαγγελη επρεπε να δεις ενα φιλο μας που πηγε σε ενα μαγαζι απεναντι απο τους "Αττικους Φουρνους". Βρηκε ενα γλυφιτζουρι σε σχημα πεους και ηθελε να κανει πλακα στο πατερα του, μπαινει να το παρει και του λενε 27¤. Το γλυφιτζουρι!! Οταν ειπε "πλακα κανεις?" ειπαν "Ελληνας?" και αρχισαν να μασανε τα λογια τους.
Μα ο σκοπος τους ηταν να ερθουν οι μαζες, για αυτο επιτρεπουν τα παντα τοσο χυμα. Δεν νομιζω πως ειναι το ομορφοτερο, το πρωι ειναι οντως ωραιο, εχω δει πολυ καλυτερα νησια.
"Τραβα τη πριζα Μερκελ" ?
Δεν ξερω Βαγγελη, ειχε τοσο κοσμο τριγυρω που δεν μπορουσες να καταλαβεις αν υπαρχει καποιος. Τα φτιαχνει εδω και 1 χρονο ειπε (απο τα 10 της). Δεν ξερω αν της τα παιρνουν ή βοηθα το σπιτι της, ειχε ενα σωρο κιτρινες μικρες τσαντουλες ομως, δεν νομιζω να τις προμηθευτηκε μονη της.
Α και αλλη μια φαση που θυμηθηκα :th_Laie_67-1: Καθομαι με ενα φιλο πλατη στον Ρεβη με ανερχομενη σταρ, δεν καταλαβαν οτι ειμαστε Ελληνες και μιλουσαν αρκετα δυνατα..:th_Laie_67-1: Οι ξενοι μπορουν να γνωρισουν το κοριτσι με 4 500αρικα, θα βγει νεα "ταινια", και ο Σειρηνακης δινει 600¤ τη σκηνη. :th_Laie_67-1: 20 χρονων η..σταρ. Αλλη μια κατεστραμμενη ζωη.
Ναι φανη την πήρε με το ζόρι ; Μην ακούς πστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια
Επιτέλους !
Κάτι άλλαζει πρός το καλύτερο ! Κάτι, που έπρεπε ν΄αλλάξει.
Και η αλλαγές πάντα μοιάζουν με τα αποστήματα. Μαζεύουν, μαζεύουν και ξαφνικά σπάνε.
Αυτό τον καιρό κανείς στην ελλάδα μας δεν είναι καλά. Ο καθένας μας έχει το πρόβλημά του. Αλλος μεγαλύτερο, άλλος μικρότερο.
Αυτο τον καιρό, χρειάζεται όλοι να συμπονέσουμε τον διπλανό μας.
Δεν είναι καιρός για εκδίκηση. Ειναι καιρός για αλληλεγγύη.
Δεν χωράει υπεκφυγή. Είναι απαραίτητη η αυτοκριτική και η ατομική προσπάθεια για βοήθεια του συνόλου.
Όλοι μαζί μπορούμε.......Ποτέ ξανά " τράβα την μπρίζα Μέρκελ"
https://www.espressonews.gr/%CF%80%C...BB%CE%B9%CE%BF
Πολλα πολλα σ******* του ευχομαι :thefinger:Παράθεση:
Εσβησε στο εδώλιο!
Δημοσιεύθηκε την Τετ, 28/08/2013 - 13:00
Πάγωσαν όλοι μέσα στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου ξεκίνησε χθες, έπειτα από διακοπή λόγω θέρους, η πολύκροτη δίκη για την απάτη-μαμούθ στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου του και όσων ήταν παρόντες στη δίκη, ένας από τους κατηγορουμένους κατέρρευσε στο εδώλιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του!
Πάει και ο Μιχάλης...RIP...
https://www.zougla.gr/greece/article...ixalis-aslanis
Παράθεση:
Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013, 14:57
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...hx?fid=1081000
Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της μόδας η είδηση του θανάτου του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, τα ίχνη του σχεδιαστή αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή. Αυτό ήταν, άλλωστε, το γεγονός που παρακίνησε τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος να τον αναζητήσουν, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.
Ο Μιχάλης Ασλάνης εντοπίστηκε από μία υπάλληλο-συνεργάτιδά του να κείτεται στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του, έχοντας δίπλα του μεγάλη ποσότητα χαπιών, φαρμάκων και τέσσερα σημειώματα, εκ των οποίων τα δύο γραμμένα στα Γαλλικά, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr- ανέφερε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και σκέψεις για το θολό μέλλον. Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούνταν από υπέρταση, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα με το σάκχαρό του.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο. Φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία και όχι για εγκληματική ενέργεια. [...]