Καγκουριά ή όχι?
ψηφοφορία
Printable View
Καγκουριά ή όχι?
ψηφοφορία
αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις προς Santa Barbara, είναι must :thumbsup:
Audi allroad quattro 3.2
Πεταμενα λ7.
Α και να δω πως θα περναει μπαρα για να μπει σε γκαραζ :whistle:
Με εξαίρεση τα πλαινά δεν μου φαίνεται άσχημο, είναι E90 M3 Style.
Σταμάτη τώρα έχεις το M-Pack ή το έχεις σκέτο?
Ασχετο, αλλά τροποποίησα τη γλύστρα στο γκαραζ μου και τώρα περνάει και κροκόδειλος χωρίς να βρίσκει.
Σήκωσα τη σχάρα αποχέτευσης 10 πόντους με είσοδο-έξοδο απο βιομηχανική λαμαρίνα χτισμένη για να κάνει σκαλοπάτι και καθάρισα.
γύφτικο τελείως...οσο και τα 36άρια που φοράνε προφυλακτήρες αλαΕ46.
κακή αντιγραφή.
Σταμάτη το quattro γράφεται quattro με 2 t
Ναι το ειδα αλλα δεν ειμαι πια σε πισι για να το διορθωσω.
Πανο κανε μια μαγκια και φτιαχτο ρε συ.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Σταμ αφου δεν θα το κανεις !!!
Τι ρωτας ; ; ;
Για καντο μαυρο με φωτοσοπ οποτε μπορεσεις ,μπορει να δειχνη πιο αγριο και να πηγαινει πιο πολυ..
Άν βάλει ο Σταμάτης bodykit υπόσχομαι να βάλω αυτοκόλλητο Ρινγκ :hystericalbs1:
Άσχετο ,
με βάση την φώτο που έβαλε ο Σταμάτης ,επειδή έχω ζελατίνες που "προκαλούν" σκέφτομαι να βγάλω μόνο οδηγού-συνοδηγού και να βάλω ποιο ανοιχτές στη θέση τους, πιστεύετε ότι θα ναι πιο καγκούρικο όντας δίχρωμο ; (βλ γκαράζ)
Δες το δικό μου που είναι ήδη δίχρωμο.
Ωχου με ταλαιπωρείς.
περίμενε
ναι... άλλο που δεν θέλεις να μοστράρεις το προεδρικό :)
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1357127752
μεγάλη η χάρη σου το έβγαλα και απο το γκαραζ για να δείξει.
Θέλω να το κάνω alpina look, που είναι το πιό "ευπεπτο" που υπάρχει.
Που θα βρώ φρυδάκι προφυλακτήρα εμπρος-πίσω και μαρσιπιέ ρε γμτ?
Ενα μπροστινό βρήκα στην Αγγλία, αλλά ο τύπος είναι αλλού εντελώς με τα μεταφορικά.
χμμμμ....
για βγάλε και μία που να το χτυπάει ο ήλιος με την ίδια γωνία...
Εμενα παντως μ'αρεσει το bodykit αυτο.
Δειχνει το αμαξι πιο συγχρονο και φουσκωτο χωρις να ειναι ιδιαιτερα κραυγαλεο.
Δεν ξερω βεβαια αν δεσει καλα με το κυριλε χρωμα της Ε46 σου Σταματη, αλλα στις φωτο μου φαινεται μια χαρα.
Καγγουρια τρελλη!!!!!!
Ο μπροστινος προφ. λεει λιιιιιγο αλλα!
Μου την δινει στα νευρα ο "εκσυγχρονισμος" μοντελου,οταν γινεται με προφυλακτηρες και φωτα.Γενικα μου την σπαει οτι λεει πανω του " τυπου ταδε ",τυπου αροχτω,τυπου λεξους,τυπου εψιλον ενενηνταδυο,τυπου......αλπιν δαγκωτο!!!!!Μπακ σταθερη αξια!τα σνιτζερ επισης!Γενικα το 46αρι οσες πορτες και να εχει ,οσα κυβικα και να χει,εχει κορμι αλητικο!εχει χαρακτηρα!
Σταμάτη ανοίγεις μεγάλο θέμα...Θα σου ποστάρω το απόγευμα που θα έχω χρόνο ;)
Θα σου προτεινα κατι σε ac schnitzer για τελεια εφαρμογη και διακριτικοτητα και φυσικα οτι πληρωνεις περνεις!!!!!!!
Ενα απλο και όμορφο Μ-πακ Σταμάτη και τίποτα άλλο! Οι τιμές του είναι πλέον καλές, και είναι φτηνότερο στα σεντάν! χτύπα το
https://forum.e46fanatics.com/attach...7&d=1245908621
Το κιτ της Alpina είναι το πλέον προεδρικό. Οτιδήποτε άλλο είναι wanna-be προεδρικό και φέρνει σε πρόεδρο ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας στον Πύργο.
Πρόεδρε τι μεταφορικά σου χρεώνει? Ενδέχεται να υπάρχει λύση γι' αυτό. Σκοπεύω σε κανα μήνα να φέρω κάποια πράγματα από Αγγλία και μάλλον θα μου τα στείλω (αναγκαστικά) με κιβώτιο από το Coventry που μένει κολλητός φίλος. Θα φέρω και ταμπλό (μεταξύ άλλων) οπότε φαντάζομαι ότι και ένας προφυλακτήρας, πόσο μάλλον φριδάκι, χωράει.