Μία από τα ίδια!!
Αυτό μάλιστα !!!!
https://www.blogcdn.com/www.engadget...09/img0487.jpg
είναι το ipod !!
Printable View
Μία από τα ίδια!!
Αυτό μάλιστα !!!!
https://www.blogcdn.com/www.engadget...09/img0487.jpg
είναι το ipod !!
Αρκετα κατωτερο των προσδοκιων.
Περιμενα κατι πιο ανταγωνιστικο ως προς τα specs απο την apple, αλλα πλεον τα top android παιζουν εντελως μονα τους.
Eγω δεν περίμενα κάτι πιο ανταγωνιστικό ως προς τα specs...:D:D:D
Αndroid rulez...
https://1.bp.blogspot.com/-uHl5Ev1Mo...pleHaters2.png
το ios ειναι bmw, το android ειναι audi...thumb
Εγω να σου πω την αληθεια περιμενα.
Γιατι ουσιαστικα εχουμε να κανουμε μ'ενα κινητο με specs galaxy s2 σε τιμη ανωτερη του s3.
Γενικα οποιος ξερει απο τεχνολογια και θελει ο,τι καλυτερο, παει με κλειστα ματια προς s3, one x και τα νεα android μεγαθηρια που ερχονται, η ακομα και προς nokia 920 που φαινεται πολυ καλο.
Οποιος απλα εχει συνηθισει το ios η δεν εχει ασχοληθει με αλλα λειτουργικα ωστε να εχει μετρο συγκρισης, μενει στο iphone.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι η apple δεν θα επρεπε να προσφερει κατι καινοτομο ως ενδειξη σεβασμου προς τους αγοραστες της.
Η απουσια του Jobs εχει αρχισει να φαινεται.
εγω περιμένω σχόλια απο το γιατρό (Χρήστο) που για την ώρα έμεινε μόνο στη παρουσίαση.
Γνώμη μου είναι ότι εμφανισιακά και μόνο τα σπάει.
Καλύτερα μια ωραία γυναίκα που δεν κανει τίποτα παρά μια ζάμπα που πλένει και σκουπίζει όλη μέρα. Το ίδιο ισχύει και για τα αμάξια κυρίες και κύριοι....
Καλα τα λες αλλα τα ανταγωνιστηκα ειναι πλαστικουρες ρε γμτ. Καλα τηλεφωνα ομως ειναι σιγουρα
To htc one x το'χεις δει?
Το razr της motorola που είναι από πολυκαρβονικό υλικό?
Μόνο πλαστικούρες δεν τα λες μιας και σε ποιότητα είναι μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.
Τα Iphones ήταν πολύ όμορφα κινητά, αλλά το τελευταίο έτσι που το μακρύνανε χωρίς να το φαρδύνουν καθόλου, είναι πλέον σαν τηλεκοντρόλ.
htc one x είχα και έπαιζα απο 16 έως 19/9 και το samsung απο 10 έως 17/9
Και το βρήκες το Χ πλαστικούρα?
πειτε ρε παιδια εσεις που ξερετε τι κανει το νεο ι-φοουν που δε μπορει να κανει το προηγουμενο να μαθαινουμε και μεις.!
κανει 700 ευρω και μπορει να κανεις παραγματα που κανει ενα τηλεφωνο των 300 ευρω... μονο για μοστρα ειναι...
Α ρε jobs λέω εγω... Είχε πει όταν παρουσίασε το πρώτο iPhone ότι θα κυριαρχήσει στην αγορα για 5 χρονια, και όντως έτσι έγινε. Είμαστε στον 6 και μάλλον έχασε τα σκήπτρα..
Κατα τα αλλα 4S και τα μυαλά στα μιξερ. Μισω τις γκουμουτσες μου έχουν γίνει πλέον τα κινητά. Το 4ρι ειναι πως να το πω, διαχρονικό σαν 46ρι Μ3.:D
Σε σχέση με iphone ναι.
Αυτό που μου άρεσε ήταν η μεγάλη οθόνη τους και η ταχύτητα που έβγαζε φωτογραφίες το samsung (δεν έβγαλα με το HTC). Τράβαγε τόσο γρήγορα που νόμιζες ότι έχει χαλάσει, ακαριαία μιλάμε!
Επίσης, του HTC η οθόνη είχε καλύτερα χρώματα απο το samsung.
Το 99% αυτών που πήραν iphone και το δούλεψαν λίγο καιρό, δεν το αλλάζουν με τίποτα!!
Προσωπικά μόνο έναν ξέρω, αλλά αν σας πω ποιος, τότε δεν θα μετράει, το όνομα αυτού σκανια (Θάνος) :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Σιχαίνοναι αφάνταστα το itunes, λόγω ipod που έχω στο αμάξι συνδεδεμένο μόνιμα στο dynavin.
Android rules. Με το HTC κάνω όμορφα απλά και γρήγορα ότι θέλω. Χώρια το τεράστιο μαρκετ που συνεχώς αυξάνει. thumb
Eιναι εξαιρετικα ευχρηστο, δε διαφωνουμε... και πανεμορφο, επισης δε διαφωνουμε...
αλλα ρε φιλε ενας μεσος χρηστης, τι θα κανει με το iphone που δε θα το κανει με ενα τηλεφωνο του τυπου HTC One V που κανει 300 ευρω αντι για 700?
Τι να πω, γούστα είναι αυτά.
Δεν έχει κυκλοφορήσει το 5 ακόμα ώστε να γίνει άμεση σύγκριση, πάντως θεωρώ το X με διαφορά καλύτερο ποιοτικά από όλα τα προηγούμενα i phones.
Κι επίσης, στην ποιότητα παίζει ρόλο και η αντοχή, και κάθε πέσιμο για το i phone είναι εν δυνάμει καταστροφικό αφού το γυαλί σπάει για πλάκα, όταν τα περισσότερα κινητά της αγοράς θα είχαν το πολύ κάποιες γρατζουνιές.
Επίσης, το αντιχαρακτικό γυαλί των Ι χαράζει πολύ πιο εύκολα από τα gorilla glass του ανταγωνισμού.
Αλλά δεν λέω, από ομορφιά μια χαρά ήταν τα προηγούμενα Ι.
Το τελευταίο όμως είναι υπερβολικά μακρόστενο και όπως και να το κάνουμε, ένα σχέδιο που είναι σχεδόν απαράλλακτο 5 χρόνια στην αγορά κάποια στιγμή πλέον καταντά τετριμμένο.
Φυσικά, κάποιος που έχει αγοράσει ένα κάρο εφαρμογές για τα προηγούμενα I phones και δεν θέλει να χάσει τόσα λεφτά, αλλά κι έχει συνηθίσει το ios, είναι λογικό να παραμείνει στην apple.
Αλλά κάποιος που διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο ποσό για κινητό και θέλει απλά το καλύτερο, δεν έχει κανένα λόγο να πάει στο i και όχι σε κάποιο 4πύρηνο android,
Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο προφανή λόγο.
τα iphone περαν του σταθερου λειτουργικου και της πολυ καλης οθονης -που ομως τα πολυ καλα σονυ εχουν πολυ καλυτερη οθονη - δεν εχουν τιποτα μα τιποτα να δωσουν...εξωφρενικες τιμες για μοστρα...ενα iphone δεν συγκρινεται με ενα καλο αντροιντ....ενα κορυφαιο εχ-περια ή γκαλαξυ ριχνει για πλακα στο iphone...κινητο που ξεκιναει απο τα 500ε και δεν εχει ρυθμισες για την καμερα ή ραδιοφωνο ειναι απλα τραγικο..ωραια η apple εχει βρει μια πλατφορμα εντελως διαφορετικη απο των υπολοιπων και διαφοροποιηται σε μεγαλο βαθμο αλλα μην τρελαθουμε και τελειως...valye for money απλα δεν υπαρχει....πανακριβα για το τιποτα...αυτος που κοιταει τα σπεκς δεν παιρνει iphone...ηταν λογικο το 3gs να κανει ακομα και σημερα 350ε !!!!! καινουργιο οταν ειναι ξεπερασμενο και στην εποχη του δεν ειχε μπροστινη καμερα αλλα ειχε το w890i που ειχε κουμπακια????
το αλλο που δεν μπορεις να στειλεις φωτο με το μπλε δοντι σε αλλης μαρκας συσκευες???? κουφα πραματα για λεφτα τετοιου μεγεθους...οσο ωραιο ντιζαιν να εχει και ομορφο UI τα λεφτα αυτα δεν τα αξιζει και το θεωρω εντελως κοροιδια γιατι απλα και μονο η apple ετυχε να εχει καλο μαρκετινγκ και επιασε...και στο κατω κατω για οσους ξερουν η καμερα και η οθονη του 5 ειναι σχεδιασμενες απο τη σονυ...αλλο κουφο και αυτο.....αντικειμενικα πολυ ωραια κινητα αλλα οχι και 600 και 700 ευρω....το κεφαλι μου ρεεεεεεεε!!!!!!!....που ελεγε και ο γεωργιου.......
σίγουρα δεν υπάρχει value for money, επίσης πολλές συσκευές έχουν επεξεργαστές samsung
όμως τα έχει καταφέρει η apple να πουλαει σα τρελή, εδώ λεει ότι το iphone 5 θα αυξήσει το ΑΕΠ των ΗΠΑ κατά 0,5% https://www.tovima.gr/finance/article/?aid=474665
ίσως και όλος αυτός ο πόλεμος κάθε φορά που βγαίνει ένα iphone να της κάνει καλό αντί κακό
τα χουμε πει δεκαδες φορες...
ενα προιον εχει target group και συνθηκες χρησης, οπως στα αμαξια δεν μπορεις με m να πας off road ετσι και στα κινητα.
Εμεις λιγο τα εχουμε ισοπεδωσει ολα, το iphone δεν σχεδιαστηκε για μαθητες γυμνασιου ουτε εκει απευθυνεται.
Οπως τα αμαξια ετσι και τα κινητα αποτελουν ως ενα βαθμο status symbol.
Ειναι καλα κινητα τα iphone?
οι χρηστες του μηλου δυσκολα το αλλαζουν, εχει καλυτερα κινητα?
σαφως υπαρχουν πολυ καλυτερα και αρκετα φθηνοτερα, οπως βεβαια και αυτοκινητα και αν διατηρησουμε αυτη την λογικη τοτε η bmw στα χαμηλα κυβικα δεν θα επρεπε να πουλαει ουτε ενα αμαξι.
με πολυ προχειρο ψαξιμο εβαλα ενα των 300 ευρω στην τυχη... δεν εχω smartphone και δε σκοπευω να παρω συντομα, γιατι πολυ κακος χρηστης του τηλεφωνου απο αποψη προσοχης... οποτε δεν ξερω ακριβως τι παιζει με την αγορα... εχει ο πατερας μου iphone (ποτε δεν καταλαβα τι του χρειαζεται) και οτι εχω δει απο κινητα φιλων...
με 700 ευρω παιρνεις υπολογιστη παντως... μπορεις να παρεις ενα εξαιρετικο λαπτοπακι που να κανει τα παντα... κριμα δεν ειναι να τα δωσεις για ενα τηλεφωνο?
Eιπα να μη γραψω αν ειναι να υπερασπιστω καποια πλευρα.
Σε γενικες γραμμες λοιπον.
Ο κολλημενος δεν αλλαζει.
Ο απλος χρηστης ΟΤΙ και να παρει, τη δουλεια του θα τη κανει.
Ο ποιο ψαγμενος χρηστης ξερει τα + και - και διαλεγει αναλογα.
Καλυτερο δεν υπαρχει.Εγω γουσταρω recaro μπανιερα και ο διπλανος μου θερμενομενο jaguar...
Αν το παρον θεμα κρατηθει θα επανελθω μονο οταν εχω στα χερια μου το 5.
Όλες αυτές οι συσκευές πολυμέσων έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Το μοναδικό όμως πραγματικό γεγονός είναι ότι κανένα δεν κάνει άριστα αυτό το οποίο λέει η ονομασία τους ότι κάνουν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!
Ένα τηλέφωνο θα έπρεπε να έχει κεραία αρκετά δυνατή ώστε να έχει σήμα παντού, να έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και να μην σε αφήνει ποτέ ξεκρέμαστο. Επίσης θα πρέπει να είναι εύχρηστο από μόνο του και να μην χρειάζεται 500 εφαρμογές για να μπορείς να το λειτουργήσεις.
Δυστυχώς όλα τα σύγχρονα τηλέφωνα είναι "toys for big boys" και κανένα δεν κάνει σωστά και άριστα αυτό που θα έπρεπε να κάνει, να είναι δηλαδή κινητό τηλέφωνο όπως τα παρακάτω...
https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:...jStzEHXo9UHa4A
ή
https://www.google.gr/url?source=img...8U3qNrMq7HCeGg
οι αμερικλανοι εφτιαξαν το θεμα με το ξυπνητηρι???:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Εγώ θα έλεγα πως είμαι σχετικά προβληματισμένος.
Ξεκινώντας από το πρώτο iphone 2G το οποίο ήταν πραγματικά μπροστά από όλα τα άλλα τότε, μετά πήγα στο 3G και αργότερα στο 3GS.
Αν και είχα αγοράσει αρκετές εφαρμογές, αποφάσισα πριν από 2 χρόνια να αγοράσω το Galaxy S.
Στην αρχή ήμουν ικανοποιημένος με την αγορά του, μου άρεσε στη χρήση, κυρίως διότι ήταν πλήρως παραμετροποιήσιμο.
Βέβαια, στην συνέχεια το έκανα root, του πέρασα διάφορες custom roms και γενικά ψαχνόμουν στον ελάχιστο πλέον ελεύθερο χρόνο μου.
Τελικά, μετά από 20 μήνες συμβίωσης και χρήσης, βαρέθηκα.
Βαρέθηκα να χρειάζεται να κάνω factory resets γιατί κόλλαγε και γινόταν αργό, βαρέθηκα να ψάχνω να βρω την καλύτερη rom, βαρέθηκα να αλλάζω 2 μπαταρίες σε μια μέρα.
Επέστρεψα λοιπόν στο 4S.
Ναι, μου λείπουν πολλά πράγματα από το Android, ναι, θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ίσως λίγο μικρότερο βάρος.
Κατά τα άλλα, το 4S είναι πια το εργαλείο μου, που το χρησιμοποιώ κυρίως για την εργασία μου και ότι θέλω το κάνει απροβλημάτιστα.
Ίσως τα νεότερα Galaxy (και αναφέρομαι κυρίως στο s3) να είναι πραγματικά καλύτερα. Ίσως να μη χρειάζεται να σκαλίζεις όλη την ώρα.
Όμως δεν έχω πια την πολυτέλεια να δώσω 7 κατοστάρικα για να δοκιμάσω το "καλώς έχειν" ή όχι.
Για μένα αυτή ήταν η ειδοποιός διαφορά. Η απροβλημάτιστη χρήση.
facetime εχει αλλο τηλεφωνο εκτος απο το αηφονι ?
Μαλλον ειναι ενας απο τους λιγους λογους που δεν το αλλαζω