:shok: :shok: :shok: :shok: :shok:
https://www.youtube.com/watch?v=AxHzwWndtvk
Printable View
:shok: :shok: :shok: :shok: :shok:
https://www.youtube.com/watch?v=AxHzwWndtvk
ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ!!!!
Καλά να πάθουν, να σκοτωθούν και να πλαντάξουν
Δεν πάνε καλά τα τυπάκια!
Αυτό είχε δηλώσει ο πρόεδρος ενός άλλου φόρουμ.Παράθεση:
Μερικες φορες σκεφτομαι πως ειναι καλυτερα να φυγεις μεσα σε μια εκρηξη αδρεναλινης παρα πανω στο γραφειο.
Αλλες παλι σκεφτομαι οτι θελω να γερασω για να ζησω πιο πολλες εικονες.
Το θεμα ειναι πως καθε φορα που σκεφτομαι κατι σαν το ΜΑΝ με βασανιζει ο φοβος του θανατου.
Αρα μαλλον δεν θα σκοτωθω στο νησι κανοντας οτι μου αρεσει, γιατι για να το σκεφτομαι, δεν μου αρεσει τοσο ωστε να μην το σκεφτομαι.
Αν το χαρηκανε, μαγκια τους και καλο δρομο να εχουνε.
Αν ηταν στην κατηγορια μου, μακαρι να ειχαν την περιφημη δευτερη ευκαιρια.
Αλλα αυτες ειναι οι επιλογες.
Rewind δεν εχει η πουτανα η αληθεια.
Και κάπου στο βάθος συμφωνώ μαζί του.
το ξέρω και συμφωνώ μαζί σου.
Αν θες να ανατριχιάσεις δες αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=aqVvQ412Cn8&feature=related
εγώ το βλέπω που και που και σκέφτομαι rewind όλη τη ζωή μου.
δεν τους θαυμάζω, νομίζω ότι είναι "αρρώστια", αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω....
Στεφάκο πας καλά αγορίνα ? Έχεις ιδέα τι βλέπεις ?
Πάρτο πίσω αυτό που είπες.
Τεράστιο respect και ΤΕΡΑΣΤΙΑ balls έχουν τα παλικάρια.
Βρε ξέρω πολύ καλά τι λέω!!!
Τον ξέρω τον αγώνα, απλά εμένα συγγνώμη αλλά το έχω νομίζω ξαναδηλώσει:
Οι μηχανές με φοβίζουν πάρα πολύ
Είσαι ΑΜΕΣΑ εκτεθιμένος στον κίνδυνο βρε παιδιά.
Τι να κάνω να μην πω την άποψή μου?
δεν χρειάζεται να το πάρει πίσω ρε
μουρλοί είναι.
στο μέσο όρο της παλαβομάρας χτυπάνε οι τύποι.
Δεν υπάρχει λογικος άνθρωπος που θα πεί: ΟΚ το ευχαριστήθηκαν.
Adrenaline Junkies με προδιαγεγραμμένο τέλος είναι.
Αλλά ωραίοι μουρλοί.
(για εμας που τα κοιτάμε απο το γιουτουμπ)
O σκοπός ποιος είναι? Ποιος θα σκοτωθεί πιο εντυπωσιακά? :shok::shok::shok:
Μαλλον θα συμφωνησω με την προσεγγιση του Στεφ. Ισως οχι με το πως ακουγεται το "καλα να παθουν", αλλα ρε παιδι μου ελεος, φοβηθηκα ακομη και να τα βλεπω.
ΥΓ Σταματη τωρα πρεπει να εχεις θενκς :)
οχι δεν έχω ακόμα Κώστα.
Πιστευω οτι ολοι εμεις οι adrenaline junkies εχουμε περασει μια περιοδο της ζωης μας που βρισκαμε ρομαντικο και απολυτη μαγκια να ''φυγουμε'' απ'την ζωη κανοντας αυτο που αγαπουμε περισσοτερο....Θεαματικα,με πρωτοσελιδο αν γινεται,αφηνοντας το στιγμα του επαναστατη,του ανικητου,του ανυποτακτου στο κοινωνικο γιγνεσθαι.....Μεγαλωνοντας σιγα σιγα ανακαλυπτεις ποσο βλακωδης ειναι αυτη η επιθυμια,ποσα ομορφα πραγματα μπορεις να νιωσεις ακομη περαν της ταχυτητας....Οταν πλεον κανεις και οικογενεια,σε νοιαζει να ζησεις οσο περισσοτερο γινεται!
την ταινία με το ΤΤ την είδατε?
νομίζω πως βγαίνουν κάποια συμπεράσματα για την ψυχολογία των αναβατών.. ξέρουν ότι είναι τρομερά επικίνδυνο, αν θυμάμαι καλά η διαδρομή ''διεκδικεί'' 5 θανάτους ανά χιλιόμετρο, αλλά όλοι τους δεν έβλεπαν την ώρα να ξανατρέξουν.. σίγουρα είναι ''ψυχάκιδες'' αν μου επιτραπεί αλλά τους καταλαβαίνω σε ένα τοοοοοοσο δα μικρο ποσοστό..και εγώ όταν ανεβαίνω στην μηχανή νοιώθω άτρωτος.. είναι παντελώς λάθος(ηλίθιο μάλλον) αλλά έτσι είναι.. έχω χτυπήσει 3 φορές σοβαρά και πάλι ώρες ώρες το γκάζι κολλάει στο στοπ και έχω την εντύπωση πω δεν ξαναπάθω ποτέ τίποτε.. βασικά δεν σκέφτομαι καν ότι μπορεί να γίνει η στραβή...δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω..
Ρε παίδες δε νομίζετε ότι είναι τραγικό το να κρίνουμε ένα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ γεγονός και μάλιστα τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάνει μαλακίες σε ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ δρόμους ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ εξοπλισμό ασφαλείας πέρα από τις ζώνες;
Και 5 και 10 θάνατοι το χιλιόμετρο, τουλάχιστον είναι θάνατοι ανθρώπων που ήξεραν που πάνε και με τι έχουν να κάνουν, και έλαβαν μέτρα ώστε να μην είναι και τόσο πιθανό να τραυματιστεί κάποιος που ΔΕΝ συμμετέχει.
Στο μαλιακό πόσους έχει δλδ; Μέσα στις πόλεις; Δλδ όταν φτάνετε μαλιακό ή τέμπη τι κάνετε; Διακτινίζεστε;
Isle of Man.. οταν κατεβεις απο τη σελα τα @@ σου πρεπει να ζυγιζουν 100 κιλα το καθενα. Αν ειχα 5-6 ζωες ευχαριστως να θυσιαζα τη 1 :th_Laie_67-1:
Γιατι σκατε, αφου δεν πανε με το ζορι? :think:
μεγάλη τρέλα ο συγκεκριμένος αγώνας...όλοι οι τρελοί μαζεύονται εκεί. κάτι σαν
συνέδριο των τρελών θα μπορούσαμε να το πούμε...προσωπικά πιστεύω, πως δεν
υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο την ζωή, και είναι μεγάλη βλακεία να παίζεις με
50% πιθανότητα να μην τερματίσεις ποτέ αυτό τον αγώνα...επίσεις κατά την γνώμη
μου, τέτοιου είδους εκδηλώσεις με τόσα ατυχήματα, θα έπρεπε να καταργούνται,
άσχετα με το γεγονός ότι πολοί δεν θα συμφωνήσετε μαζί μου.
Ειναι τρελα._
Οποιος ξεπερασει αυτη τη φαση της ζωης του χωρις σοβαρη 'γρατζουνια' ειναι τυχερος.
Μετα, συνεχιζεις να 'θελεις' αλλα το μυαλο ειναι αρκετα δυνατο να σε κρατησει μακρια.
Και μπορεις να βρεις αλλες 'εναλλακτικες' της μηχανοκινησης, οπως πχ. καποιο Ε30 335, Μ3Ε46 κλπ.
:original:
Θελει μια δοση διαστροφης, μαζοχισμου, ψυχοπαθιας κτλ η παραπανω διαδρομη.
Αλλα και το να ανεβεις στο Εβερεστ ή να διασχισεις τη ζουγκλα του Αμαζονιου ή το Β. Πολο δε θελει; Απλα ειναι πως τη βρισκει κανεις.
Δε θα το εκανα ποτε, λογω φοβου, αλλα οποιος το κανει μπορει καλλιστα να πει οτι εχει "τρεξει παρεα με το θανατο".
Και αν δεν σκοτωθείς??
Εκεί αρχιζουν τα δύσκολα...
Εχασα 1 χρονο απο την ζωη μου στα 18 μου, 1 χρονο με νοσοκομεια,αξωνικες,κρεββα τι και πατεριτσες.
Ολο αυτον τον χρονο ονειρευομουν μονο ενα GSXR 750 η ενα ΤΤ 600 της εποχης τοτε με νικελα και τις λοιπες παπαριες.
Επανω στη μηχανη ενιωθα οτι μπορω να περασω απο τοιχο,ολη την ημερα στους δρομους με την ταυτοτητα δαγκωμενη.
Ωραια χρονια,τα νοσταλγω ακομα. Η φραση του Νικου τα λεει ολα, ακομα θελω με τρωει καθε βραδυ να σηκωθω ενα πρωι και να αγορασω μηχανη αλλα εχω 2 παιδια και ευτηχως Internet για να μπορω να τα βλεπω τουλαχιστον.
εγω προτιμω τον ασφαλη "τρελο" μου διωχνει το αγχος
https://www.youtube.com/watch?v=30Hp4IaODqs
Να και μια παραλιγο στουκα στο Isle of Man του Mark Higgins https://www.youtube.com/watch?v=9jSYiU-JdRw
Δύο σε ένα!! Και bmw και Higgins!!
https://www.youtube.com/watch?v=bczkJWjtCsc
Ο συνοδηγος χεστηκε πανω του??? Οσο παλευε ο αλλος, δεν εβγαλε αχνα :hystericalbs1:
το μισό θάρρος και τρέλα τους να είχα...
:shok::shok::shok:
Παιδιά σε αυτό το νησί έχει πάει κουμπάρος του γιού μου και μου έχει πει ότι για αυτούς που τρέχουν εκεί είναι γιορτή. Το ευχαριστιούνται. Αυτός έκανε αυτή την διαδρομή με την δικιά του KAWASAKI και ξετρελάθηκε. Εμένα πάντως μου αρέσει να τους βλέπω απο εδώ, στην ηλικία που είμαι. Τώρα όταν ήμουν νέος ίσως να μου άρεσε να έτρεχα εκεί. Πάντως αυτοί εκεί έχουν ψυχή... thumb
δεν ξέρω βρε παιδιά και εγώ σαν αρρώστια τη βλέπω τη φάση αυτή. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό! Προσωπικά προσπαθώ να μην κολλήσω με τις μηχανές γιατι πιστεύω πως οι μέρες μου θα είναι μετρημένες, αλλά σκέφτομαι οτι ακόμα και με τα αμάξια δεν είναι λίγοι αυτοί στο δρόμο που θα έχουν πει και για μας οτι οι μέρες μας είναι μετρημένες. Δλδ όπως εμας μας φαίνεται υπερβολικό αυτό, έτσι και κάποιοι άλλοι έχουν πει το ίδιο για εμας...
"οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται"
επισης
"-αδεια εχεις? -οχι,-διπλωμα εχεις? -οχι, -ε τι εχεις? -καλη πρωτη!!"
εμενα αυτα μου μειναν ως easy rider και κατι γρατζουνιες και σπασιματα που δοξα τον θεο δε τα λογαριαζω
εκει παει οποιος θελει να ξεπερασει τον εαυτο του (οποιος ξερει, ξερει!!)..σε καθε τομεα οταν πας να ξεπερασεις τον εαυτο σου ή τον ξεπερνας ή τον χανεις
καθε αλλη κριση περα απο ενα μεγαλο μπραβο πιστευω οτι ειναι αδικη!!