Mια που το φερε η κουβεντα περι κλοπων ....ποια ειναι η γνωμη σας για κατι συσκεευες με SIM ¨''κοριους'' που στελνουν μηνυμα τις συντεταγμενες σε περιπτωση κλοπης (στελνωντας τους μνμ)????εχει βαλει κανενας?????
Printable View
Mια που το φερε η κουβεντα περι κλοπων ....ποια ειναι η γνωμη σας για κατι συσκεευες με SIM ¨''κοριους'' που στελνουν μηνυμα τις συντεταγμενες σε περιπτωση κλοπης (στελνωντας τους μνμ)????εχει βαλει κανενας?????
ναι αλλά υπάρχουνε και jammers τα οποία τα αχρηστεύουν εντελώς. Οπότε δεν βλέπω το νόημα. Αν υπάρχει βέβαια το μετρητό όλοι θα έπρεπε να έχουμε κάτι τέτοιο μπας και πέσεις σε κανα ατζαμή και το σώσεις.
Ποσο κοστιζει αυτη η συσκευη και πως ακριβως δουλευει?
Ξερω οτι υπαρχει μια εφαρμογη και για το iphone αλλα δεν την εχω εγκαταστησει προς το παρον.
Αναξιοπιστα, μικρη διαρκεια μπαταριας αν δεν το συνδεσεις με το αυτοκινητο. Αν χασει σημα η καρτα, οταν θα ξαναβρει, μπλοκαρει και δεν στελνει τιποτα, η λειτουργια με τον 'φραχτη' συντεταγμενων και το οριο ταχυτητας απλα δεν λειτουργει.
Και δεν εχω δοκιμασει μονο ενα, αλλα πολλες μαρκες και ειδη απο αυτα.
Βεβαια με μια πιο καλη εγκατασταση με μονιμη τροφοδοσια και δυο κεραιες, μια για το gsm σημα και μια για το gps κατι μπορει να γινει. Δεν το εχω δοκιμασει ετσι, ολες οι χρησεις που εχω κανει ειναι με εντελως επιπολαιη τοποθετηση και στα βιαστικα για οσους καταλαβαινουν τι εννοω.
Για οποιον το βαλει μπορω με pm να σας πω σημειο τοποθετησης, ευκολο, με οσο το δυνατον περισσοτερο σημα και χωρις να υπαρχει καμια περιπτωση να το παρει χαμπαρι ο κλεφτης.
στο συνεργειο που παω ειχα δει ενα Μ3ε46 που ο ιδιοκτητης το ειχε βρει με τετοιο συστημα.ο μηχανικος μου ειχε πει οτι ακινητοποιηθηκε το αυτοκινητο με εντολη.μαλιστα ηταν τυχερος γιατι οι μονες ζημιες ηταν ενα βαθουλωμα στο καπο και κατι αμυχες στον προφυλακτηρα