-
Έμποροι λαμόγια!
Η ιστορία έχει ώς εξής...
Έχοντας πάει την Τετάρτη το πρωί ένα smart για να το τσεκάρω σε γνωστό συνεργείο αυτοκινήτων, περιμένοντας στην αναμονή καθόμουν και παρατηρούσα τους ιδιοκτήτες που μπαινόβγαιναν και αφήναν αυτοκίνητα για service...
Ξαφνικά να σου και ο έμποροοοος.....
Μερτσεντέ Τσι Ελ Κει 200 Κομπρεσέρ...
Ο έμπορος ντύσιμο δεκαετίας 70 (παντελόνι καμπάνα, πουκάμισο με μεγάλο γιακά, πουλοβεράκι στενό, "λουστρίνι" παπούτσι, χαίτη με μαλλί "μιζαμπλί" και χρυσή καδένα)
Παρκάρει κλείνοντας την είσοδο του συνεργείου..
-Συγγνώμη κύριε μην κλείνετε την είσοδο εδώ βάζουμε και βγάζουμε αυτοκίνητα
-"Νταξ κάνε δουλεία σου μισό λεπτάκι θα κάνω" λέει το ανθρωπόμορφο τερατάκι
Κοιτάει αριστερά δεξιά,βρίσκει τον υπεύθυνο του λέει ότι έχει ένα Tσι Ελ Κέι και θέλει να κατεβάσει χλμ.
-Δεν είναι τίποτα λέει το αμάξι είναι καινούριο του 2006 με 185.000 χλμ έλα να ρίξουμε τα χλμ στα 90.000!!!!! :th_Laie_67-1:
-Μα δεν κάνουμε τέτοια πράγματα κύριε μου είμαστε εξουσιοδοτημένο συνεργείο...
Τσακ βγάζει μια κατοσταρικού δεν τα δέχεται ο άνθρωπος.
Κοιτάει την άδεια, βλέπει πλαίσιο, αυτό του λέει είναι του 2003.
-Ναι ξέχασα να σου πώ του 2003 είναι αλλά ήρθε Ελλάδα το 2006, άρα του 2006 είναι....
-Μα το πλαίσιο δείχνει 2003..
-Ε δεν πειράζει άσε τι δείχνει, θα το κάνουμε 90.000 χλμ?
Εκεί αυτός τον χαβά του, τελικά δεν νομίζω να το κατέβασε στο εξουσιοδοτημένο.
Το αυτοκίνητο το βρήκα στο car.gr.
Eαν μου δώσετε το ΟΚ, το δημοσιεύω ...
Στην διάθεσή σας,
Stef
-
Δώστον μπας και την γλυτώσει κανένας απο εμάς.........
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
-
εχοντας δουλεψει σε εισαγωγεα εμπορο και συνεργαστει με διαφορους αλλους, σε αυτον τον κλαδο..θα μου εκανε μεγαλη εντυπωση ακριβως το αντιθετο! ηταν το πρωτο πραμα..με το που κατεβαινε απο την νταλικα....βουρ στον κοντερτζη! αν πραγματικα υπαρχει ενας εμπορος που δεν κατεβαζει χλμ...(εκτος εκεινων που εχουν ελαχιστα χλμ)...θα ειναι η εξαιρεση...στα 2 χρονια που δουλεψα στον χωρο αυτο και με αρκετους μαντραδες που συνεργαστηκα....δεν γνωρισα κανεναν!
-
Kαλα τωρα,δεν ειναι και πρωτοφανες οτι "κατεβαινουν" κατα χιλιαδες τα χιλ.σχεδον σε ολα τα μεταχειρισμενα,.... ακομη και ιδιωτες εχω ακουσει οτι το κανουν.....οι αγγελιες περι "επισκευης κοντερ" αυτη την εργασια κυριως αφορουν....
Τωρα οσο για την επωνυμια του προαναφερομενου εμπορου, δεν νομιζω οτι βοηθαει το φορουμ η γνωστοποιηση,υποθετω οτι η δυσφημηση μπορει και να φερει νομικα μπλεξιματα σε περιπτωση που το μαθει.....
κατα τ'αλλα προσοχη στις αγορες σας!thumb
-
μα δεν περιμενει κανεις να δει τα αληθινα χλμ,
ειδικα σε αυτοκινητο μαντρας !!
:th_Laie_67-1:
κοιταζεις τη γενικη κατασταση να δεις περιπου περι τινος προκειται και δε λαμβανεις καθολου υπ,οψιν τι λεει το κοντερ!
μετα αν σου φαινεται καλο, πηγαινεις και στο (δικο σου) μαστορα για ελεγχο...
-
Αντε ακόμα να μας δώσεις την αγγελία. Όπως έλεγε και ένας μάγκας μαντράς διευκολύνουν τον αγοραστή για να κάνει αγορά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα
-
Ζτεφανε στειλε μας με πμ το λινκ της αγγελιας....
-
Όταν μαζευτείτε όλοι θα σας το στείλω !!!! Κάντε αιτήσεις!!! χα χα χα
-
Εγω τωρα που εψαχνα αυτοκινητο ειχα παρει τηλεφωνο εναν ιδιωτη και μου ειπε οτι το αυτοκινητο εχει 174000 χλμ.Μετα απο κανα μηνα το βλεπω σεναν εμπορο το ΙΔΙΟ ακριβως αμαξι με 104000χλμ.Ειμαι προθυμος και γω να δοσω στεγνα την αγγελια.
Εχει αγορασει ο πατερας μου bmw απο επισημο αντιπροσωπο στην Θεσσαλονικη αυτοκινητο με κατεβασμενα χιλιομετρα κατα 60000.Την εχω πατησει και εγω με παπακι με κατεβασμενα χλμ. το οποιο το γυρισα πισω.Θεωρω πλεον δεδομενο οτι τα χλμ σε εμπορους ειναι κατεβασμενα.
-
ενας καλος τροπος ειναι,να το ελεξουμε σε αντιπροσωπεια,εφοσον φυσικα υπαρχει και βιβλιο σερβις........οχι οτι δεν μπορει να την πατησουμε και με αυτο.......αλλα ειναι πιο δυσκολο απο το να μην παμε καθολου.......
τα περισσοτερο ''τιμια'' μεταχειρισμενα που μπορουμε να βρουμε,ειναι αυτα της γερμανιας.......πρωτου ερθουν φυσικα στην ελλαδα,απο εμπορο......για πολλους λογους...
πρωτα-πρωτα φυσικα τα χιλιομετρα.....
το μοντελο....ποιας χρονιας ειναι δηλαδη.....
καποια εξτρα,που συνοδευαν τα αμαξι οταν ηρθε απο γερμανια......
τα οποια πουλανε στον ιδιο υποψηφιο......το πιο συνηθισμενο ειναι εξτρα τετραδα χιονολαστιχα......η αναποδα.......δηλαδη το δινουν με χιονολαστιχα και τασια.....
και ωωωωωωωω!!!!! τι συμπτωση......υπαρχει τετραδα αλουμινιου,ακριβως για αυτο το μοντελο....η οποια πωλειται ξεχωριστα....
για να μην παρω φορα παλι και αρχισω να λεω το ποσο δουλεμα ειχαμε φαει,αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο,οσον αφορα τις χρεωσεις που παρουσιαζαν για μια αγορα απο γερμανια!!!!!!