Εχω δει σε ε46 m3 φιλου μου με το που βαζει την οπισθεν να κατεβαινει αυτοματα ο δεξις καθρευτης ωστε να σε διευκολυνει στο παρκαρισμα.Ξερει κανεις να μου πει πως θα το κανω και στο δικο μου αυτο το κολπο,μαρεσε πολυ η μαγκια αυτη.
Printable View
Εχω δει σε ε46 m3 φιλου μου με το που βαζει την οπισθεν να κατεβαινει αυτοματα ο δεξις καθρευτης ωστε να σε διευκολυνει στο παρκαρισμα.Ξερει κανεις να μου πει πως θα το κανω και στο δικο μου αυτο το κολπο,μαρεσε πολυ η μαγκια αυτη.
Εχω ηλεκτρικα καθισματα χωρις μνημες.
Το θεμα ειναι οτι και να βρουμε πως γινεται θα πρεπει να παω σε καποιον να μου το κανει γιατι εγω δεν κατεχω και πολυ.Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα καλως.Ευχαριστω παντως.
Σε εμένα που γίνεται, πρέπει να είναι ο διακόπτης στην ρύθμιση στον αριστερό καθρέπτη. Αν είναι στην θέση ρύθμισης του δεξιου καθρέπτη δεν κατεβαίνει. Οσο για τα καθίσματα με μνήμες δεν ξέρω τι συμβαίνει
Μάλλον δεν γίνεται. Ένας γνωστός μου που πήγε να βάλει σε απλό Ε46 γνήσιους καθρεύτες από Μ3, για να κατεβαίνει ο δεξιός έπρεπε να αλλάξει και τον διακόπτη των φώτων γιατί εκεί συνδέονται οι καθρεύτες. Κάτι τέτοιο θυμάμαι, οι καθρεύτες από το Μ3 έχουν άλλη πλεξούδα.
για να δουλεψουν οικαθρεπτες και νακατεβαινει ο δεξης καθρεπτης κατω οταν βαζουμε οπισθεν πρεπει να εχει το αυτοκινητοκαθισματα με μνημες και να εχει απο ενα εγκεφαλακι σε καθε πορτα το οποιο ειναι συνδεμενο με τον καθρεπτη. αλλιως δεν δουλευει!!!