https://i797.photobucket.com/albums/...g?t=1302895980
Να πω οτι ειναι κανενα σαραβαλο.....,αλλα και παλι ποσο να μη σε νοιαζει για το οχημα σου???
ΥΣ.τη φωτογραφια την τραβηξα πριν 3 εβδομαδες σε ενα παρκιγκ γνωστου σουπερ μαρκετ.....
Printable View
https://i797.photobucket.com/albums/...g?t=1302895980
Να πω οτι ειναι κανενα σαραβαλο.....,αλλα και παλι ποσο να μη σε νοιαζει για το οχημα σου???
ΥΣ.τη φωτογραφια την τραβηξα πριν 3 εβδομαδες σε ενα παρκιγκ γνωστου σουπερ μαρκετ.....
Μπορει να το παρκαρε γυναικα (συνηθως αυτες εχουν μεγαλυτερο προβλημα υπολογισμου χωρου απο τους ανδρες).
:ranting2::ranting2: Οταν μερικοί η μερικές δεν βλέπουν και δεν αγαπούν το αυτοκίνητο όπως εμείς εδώ μέσα, αλλά το βλέπουν σαν την ηλεκτική κουζίνα, το ψυγείο η το μίξερ τους, έτσι το παρκάρουν.
Το χειρότερο δε, αν δεν ήταν η κοώνα της φώτο, σίγουρα θα ήταν το αμάξι κάποιου άτυχου.
Καλα μιλαμε για μεγαλο κριαρι . Αραγε αφου δεν σεβεται την περιουσια του θα σεβαστει την περιουσια του αλλου σε περιπτωση που περασει και σε γραντζουνισει?
Τι να πω?
εχω παψει να παρκαρω μεσα στην πολη πριν τισ 10 το βραδυ....οχι οτι αυτο σωζει το αμαξι αλλα οσο ναναι ειναι λιγοτερα τα αμαξια
ποιος απο εσας δεν εχει δει αντρες κ γυναικες να παρκαρουν και να βαρανε μπρος πισω τα αλλα αμαξια πανω απο μια φορα σε ενα παρκαρισμα?ποιος?
εγω πιστευω οτι πολλοι το κανουν και εν γνωση τους
Χώρια αυτό (το ότι δεν σέβεται κάποιος την δική του περιουσία, που στην τελική δικαίωμα του να την κάνει ότι θέλει), αυτό που μου γυρναεί τα μυαλά είναι ότι ξοδεύει και το τελευταίο χιλιοστό του πεζοδρομίου, είναι που είναι 5 πόντους όλο κι όλο ήρθε και ο μέγα γάιδαρος και το αποτελείωσε.
Τραγικό.
Εγώ γιατί δε βλέπω τίποτα το περίεργο με το συγκεκριμένο παρκάρισμα?
Ίσα ίσα που ο άνθρωπος προτίμησε να ακουμπήσει το δικό του αυτοκίνητο πάνω στη ξύλινη (ούτε καν τσιμεντένια) κολώνα προκειμένου να διευκολύνει εκείνους που διέρχονται από πίσω του. :thumbsup: Και κάποια στιγμή θα πάει να κάνει κι ένα φρεσκάρισμα στο προφυλακτήρα του. :original:
Αρη δεν καταλαβα που σου φαινεται το παραξενο, στην Λαρισα ενα μεγαλο ποσοστο πανω απο 50% παρκαρουν τα αυτοκινητα τους , χωρις να κοιτανε κλπ απλα μεσο επαφης πολλες φορες τους χαζευω ανοιγουν παραθυρο και ακουγεται γκουπ πισω τσουλανε μπροστα γκουπ μπροστα τελος!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!!
Eγω παλι οταν βλεπω αυτοκινητο με γρατζουνιμενες ζαντες μου φευγει ο εγγεφαλος!!!!
Κατι αυτοκινητα επανω σε πεζοδρομια που ουτε με το navara σκεφτωμαι να το κανω . . .
Μερικοι δν προσεχουν καθολου . . .
Και περα απο αυτο οταν σπασει λινο απο το λαστιχο τα ριχνουν στην εταιρια και οχι
στον ιδιο τους το εαυτο απο την κακομεταχειριση που τα κανουν . . .