-
7 Συνημμένο(α)
Χ6 "20" inches . . .
Σημερα το μεσημερι ηρθε στα ομορφα μερη μας ενα κουκλι Χ6 35 diesel . . .
Μιας και ο καιρος μας ανοιξε και μας εκανε τα κεφια ηρθε η αλλαγη για τα
ελαστικα του μιας και ειχε χειμερινα . . .
Η επιλογη για τα θερινα ηταν 20αρες ζαντες 10Χ20 εμπρος και 11Χ20 πισω με
τα αντιστοιχα ελαστικα (rft) 275-45 εμπρος και 315-35 πισω . . .
Aπιστευτο οχημα και πανεμορφη η νεα του επιλογη . . .
-
Χρησταρα το στοιχειο σου!!!!! ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΑΝΤΕΣ!!!!:thumbsup:
Αυτο το οχημα ειναι πολυ πιο καλο απο κοντα, οταν το βλεπεις ζωντανα, γιατι στις φωτο δεν φαινεται ο ογκος του!!!! και μιλαμε για ΟΓΚΟ!!!!thumb
ΥΣ.Λαρισινα νουμερα ειδα!:thumbsup:....για να κανουμε νεα μελη Χρηστο ή ειναι ηδη μελος?
-
:whistle::whistle::whistle::whistle:
-
εμενα ρε παιδια και σε αυτο και στο Χ5 γιατι δεν μου αρεσουν καθολου οι 20αρες?ειδικα αυτες ενω ειναι πολυ ωραιες ζαντες οταν τις βλεπω πανω σε αυτα τα αυτοκινητα μου κανουν κατι λες και ειναι απο αλλο αμαξι!βγαινουν καπως προς τα εξω,μου φαινονται πολυ μεγαλες,γενικα μου ξενιζουν!!!
-
-
Πανέμορφη ζάντα, αλλά....
Πόσο κάνουν η τετράδα τα λάστιχα ¤2700;
-
Με τρελαίνει αυτή η ζάντα στο Χ5 & στο Χ6. Πανέμορφο!!!!
-
thumb πανέμορφο !!! η ζάντα άπαικτη !!! και τα λάστιχα Bridgestone αν δεν κάνω λάθος...
-
Χρηστάρα για μαμά ζάντα είναι super αλλά αν δεν γυαλίζει και αν δεν έχει έστω μια μικρή πατουρίτσα τότε εγώ δεν... :original:
-
Ολα μαζι λιγο ποιο επανω απο 3 χιλιαρικα . . .
Εμενα παλι ενω μου φαινοταν πριν το μπουν στο αμαξι τεραστιες οταν τις τοποθετησα
χαθηκαν ολα . . .
Απο 19αρες που ηθελε τον εψησα για 20αρες δεν μπορουσα να κανω βημα για 21 γιατι θα
το εβλεπε ειδη υπερβολικο . . .
Η μονη εταιρια που ειχε rft ηταν η Bridgestone και η Dunlop η Michelin Continental δεν
βγαζουν σε αυτην την διασταση rft . . .
Βαλαμε Bridgestone γιατι μετα την περιπετεια με το Μ3 του Yoda Dunlop δεν το σκεφτηκα καν τοποθετησω . . .
Αρη νουμερα εχει Λαρισας διοτι το πηρε 9 μηνων μεταχειρω απο τον 1ο ιδιοκτητη . . .