Επειδη τα αμορτισερ μου εχουν κανει 80κ και τα εχουν ψηλοφτυση και επειδη θα ηθελα να το χαμηλωσω και λιγο οχι στυλ ερπετοειδους ομως. Θα ηθελα να ακουσω προτασεις δοκιμασμενες εχω 316 ε36.
Printable View
Επειδη τα αμορτισερ μου εχουν κανει 80κ και τα εχουν ψηλοφτυση και επειδη θα ηθελα να το χαμηλωσω και λιγο οχι στυλ ερπετοειδους ομως. Θα ηθελα να ακουσω προτασεις δοκιμασμενες εχω 316 ε36.
Kαμια προταση?
Bilstein κίτρινα sprint. Τα sprint είναι για χαμήλωμα.
Raceland για φτηνο(200-250ευρω),FK(400-600ευρω) για μεσο και μετα ανεβαινεις σε τιμη και επιπεδο,D2,KW,PSS10,TEIN κτλ...Αυτες ειναι coilover ρυθμισιμες καθ'υψος και η ακριβη FK και κατα σκληροτητα..
Βαλε φιλε μου Bilstein κιτρινα με μαυρα eibach ελατηρια δες το γκαραζ μου ποσο χαμηλο ειναι το δικο μου!
Τα Bilstein ειναι σκληρα κατε εμε ειδικα τα σπριντ τωρα αν υπαρχουν και αλλο μοντελο ποιο ****** δεν ξερω . Απο sachs performance τι λενε εψαξα για hr ελατηρια αλλα εχουν χαμηλωμα 3.5-1.5 και δεν θελω να μουρωνει το αμαξι ελεγα καπου 2.5 αλλα δεν μπορω να βρω ελατηρια και απλα αμορτισερ που να ειναι σχεδιασμενα για χαμηλωμα και να μην σου βγαζουν το συκωτι.
Τα μονα που δε πρεπει να βαλεις ...αποψη μου παντα.
Θα σου προτεινα να βαλεις τα Mad Sportive https://www.mad-suspension.co.uk/Sportive.php
τα οποια ειναι ρυθμιζομενα σε υψος και σε καμμια περιπτωση δε θα σε κουρασουν και ειναι γυρω στα 600-650 ευρω !!!!
Τουλαχιστον και στα 2 Ζ3 που τα φοραμε μονο καλα λογια εχουμε να πουμε.
Το εχω αναφερει και σε αλλο thread .
Βεβαια υπαρχουν και τα koni που κατα την αποψη μου ειναι καλυτερα απο τα bilstein στα χρηματα αυτα.
Νομιζω ακου τι λεει ο mike απο πανω, και ο deepblue που εχουνε δοκιμασει και τα mad.
Εαν δεις και ο aggelosmk2 εχει βαλει στο δικο του τα raceland και ειναι λεει ευχαριστημενος.
Εγω εχω τα bilstein kitrina kai h&r 40/15, και οντως....εχουνε πολυ καταχτυπι.
Σε καθημερινη χρηση μπορει να σπαστεις. (προσωπικα δεν εχω δοκιμασει και αλλα για να συγκρινω).
Τελικα, εαν ΔΕΝ μπαινεις σε πιστα συχνα, ισως ειναι η πιο καλη (αξια για τα λεφτα τους) λυση τα raceland που δινουν (ρυθμιζομενη) εμφανιση χωρις σκληροτητα καθημερινα.
Aυτα σκεφτομουν και εγω αλλα δεν ξερω τι παιζει απο αποψη ποιοτητας tuv και χιλιομετρων που αντεχουν αλλιως με κλειστα ματια θα τα εβαζα. Επειδη διαβαζα σε ξενα φορουμ οτι στα 15κ που εκανε ενας αρχιζε και ψιλοταλαντευονταν πολυ το αμαξι στην παραμικρη λακουβα. Και αν μπουνε ποσο χαμηλωμα προτεινεται για να μην σκουπιζω τις γοπες εγω ελεγα 2-2,5 μπρος πισω οχι παραπανω.