Αρχικό μήνυμα απο
fanisk
Ρε που παμε...
Δεν εδινα αρκετη σημασια.. μεχρι σημερα. Ελεγα πωπω..κοιτα τι συμβαινει εξω.. χωρις να σκεφτομαι οτι ισως συμβει και σε μενα.
Μεσημερι παρασκευης στη δουλεια, μολις εχω φαει (αν πεθανουμε ας παμε χορτατοι τουλαχιστον), ερχεται μια φιλη να με δει, καθομαστε και τα λεμε. Επειδη την εχω απεναντι μου στο γραφειο, οπως μιλαμε κοιταω και προς το δρομο-τζαμαρια αφου ειναι στο οπτικο πεδιο μου.
Κοντοστεκονται 2 τυποι στην εισοδο με καπελα, γυαλια ηλιου, μπουφαν, γαντια, δεν ειχε τοσο κρυο. Μεχρι να συλλαβισω τη λεξη "ληστεια" στο μυαλο μου ειχαν σηκωσει ηδη τα μαντηλια. Ισως αν δεν καθομουν να σκεφτω αυτο το 1 δευτερολεπτο αλλα παταγα το συναγερμο, να φευγαν αφου δεν ειχαν μπει ακομη μεσα. Και η μαλακια ειναι οτι μεχρι να τους δω στη πορτα, να σκεφτω τι γινεται, να συγκρατησω εστω λιγο απο το προσωπο τους, να τα μαντηλια.
Το σημερινο με τα 2 πιστολια για 100 κωλοευρω δεν θελω να το ξαναζησω.
Ελα και πες ειμαι ανεργος, αεργος, τεμπελης, αργοσχολος, βαριεμαι να δουλεψω για αυτο θα παρω αυτα που δουλεψες εσυ, μπορεις να μου δωσεις να φαω ? Ισως και να παρεις. Αυτη τη φαση με τα οπλα που δεν ξερεις αν κοιμηθηκε ή γαμησε στραβα ο αλλος χθες το βραδυ, που περνα ολη η ζωη μπροστα σου και λες γιατι σε μενα ρε γαμωτο? δεν αξιζει να τη ζει κανεις..
Και ολα αυτα 3 το μεσημερι, 300 μετρα απο Α.Τ.
Απο τη μια χαιρομαι παρα πολυ που δεν εγινε τιποτα πιο σοβαρο απο την αλλη θελω τα λεφτα μου πισω ρε ******ηδες γιατι δεν τα δουλεψαμε μαζι, ελπιζω να πεθανουν και καθε μερα ο φονιας τους να χεζει πανω στο ταφο τους.