-
Νεα Mercedes Benz CLS
-
Οχι.
Αυτη τη φορα δεν το πετυχαν νομιζω.
-
φοβερο αυτοκινητο .!~
καλα ας το ειχαμε κ ας ηταν κ μη πετυχημενο!
-
Απιστευτες γραμμες....
ηταν ομορφο... αλλα τωρα το εκαναν τελειο...
-
Εμενα γιατι δεν με αρεσει ρε παιδια;
Νομιζω σαν πασατ ειναι απο την πισω μερια και απο το πλαι σαν το Ε με κομενο κωλο.
Το παλιο το προσκυναγα, τουτο κατι δεν με αρεσει.
Λες να το συνηθισω με τον καιρο;
Ετσι ελεγα και για την Ε60 βεβαια και τωρα τη γουσταρω!
-
-
Με εξαίρεση τη σειρά SL την οποία από παλιά μέχρι και σήμερα παραδέχομαι χωρίς αστερίσκους, όλα τα υπόλοιπα σχέδια της ΜΒ πάντα μου έπεφταν βαρειά ...
-
By the way, αυτες οι φωτογραφιες που εδωσε σημερα η Mercedes στη δημοσιοτητα δεν ειναι μονο η βασικη εκδοση του μοντελου. Μονο το κοκκινο και το ασημι αυτοκινητα εχουν τους προφυλακτηρες της βασικης εκδοσης, ενω το γκρι που ειναι στις πρωτες φωτογραφιες φοραει προφυλακτηρες απο AMG Pack και ειναι καποια σπεσιαλ εκδοση με το ονομα Edition1 οποτε ουτε το εσωτερικο ειναι των βασικων εκδοσεων...
-
Καλα το ειδα πριν κανα μηνα στη στουτγκαρδη.Ειχα σταματησει σ ενα βενζιναδικο για ανεφοδιασμο και ηταν μια παρεα δοκιμαστων της Mercedes μ ενα τετοιο καμουφλαρισμενο γεματο υπολογιστες και πληκτρολογια στα καθισματα .Επισης ηταν και το προσεχως AMG κουπε σειρας Ε και κατι αλλα και ειχαν κατεβει απο τ αυτοκινητα και συζητουσαν.Οταν πλησιασα να τα δω με κοιταξαν μ ενα βλεμα του στυλ φιλε παρε δρομο.Φυσικα το σεβαστηκα και εφυγα.Δεν ενθουσιαστηκα ομως τοσο οσο οταν ειχα συναντησει τον δοκιμαστη της σειρας 1Μ.Μηπως ειμαι μπεμβεδακιας?
-
Απλα πανεμορφο!
Δε το περιμενα με τπτ!
Αρχιζει η Merc και μας εκπλησει με πιο προοδευτικα σχεδια η μου φαινεται??
Εγω παντως εκπλησομαι.... θετικα!