-
Γιωργος Ρηγας!
Φιλαρακια ...
Πριν απο δυο ημερες ολοκληρωθηκε το ονειρο ενος παρα πολυ καλου μου φιλου!
Θεωρω (κατα την ταπεινη μου γνωμη) οτι οι καλες δουλειες απο νεους ανθρωπους αξιζει να προβαλλονται κ να διαφημιζονται με το καλυτερο δυνατο τροπο...
Γι αυτο τον λογο θα ηθελα να σας παρακαλεσω να προωθησετε οπου μπορειτε το παρακατω λαικο τραγουδι που σας παραθετω το οποιο ολοκληρωθηκε μετα απο πολυ προσπαθεια κ απο ονειρα μιας ζωης!
Ειναι το πρωτο απο τα πεντε τραγουδια τα οποια θα κυκλοφορησουν αρχες του χειμωνα κ ο ερμηνευτης ακουει στο ονομα ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΗΓΑΣ!
Ανοιξτε λοιπον τον ηχο του στερεοφωνικου ή του πισι σας κ απολαυστε το....
https://www.youtube.com/watch?v=-_xZxcHFmEY
Σας ευχαριστω θερμα....:thanks:
-
το τραγουδι καλο μου φανηκε αν και δεν εχω τετοια ακουσματα...αλλα αν ειναι και μπεμβεδακιας ο φιλος σου να τον στηριξουμε...:clap1:
-
Και τα λόγια πολύ ωραία αλλά και η φωνή!!
-
Βασίλη, αν και γενικά είμαι picky στα ελληνικά, πολύ μου άρεσε αυτό το τραγούδι και από τη πρώτη φορά κιόλας.
Μπράβο στο φίλο σου που κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του. thumb
-
Βασιλη καλη επιτυχια του ευχομαι!!!!:thumbsup:
Τα ονειρα καποτε γινονται πραγματικοτητα!!!thumb
Το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι πολυ καλο αλλα και η φωνη του Γιωργου ειναι αναγνωρισιμη!!!και αυτο ειναι πλεονεκτημαthumb
Τυγχανει να ειμαι και εγω ερασιτεχνης μουσικος(παιζω κιθαρα 30χρονια)και καταλαβαινω την ανησυχια του, αλλα πιστευω εαν αντεξει....... θα βρει το κοινο του που μαλλον ειναι στην ελληνικη ποιοτικη μουσικη σκηνη!thumb
Το λεω αυτο γιατι εδω δεν ειναι απαραιτητο να ενθουσιασει τους παντες αλλα αυτους που μαλλον ακουν μουσικη τυπου Αλκινοου Ιωαννιδη κλπ.
-
Μπράβο του Βασίλη! Πολύ καλός!! thumb
-
Το τραγούδι έχει και στοιχεία έντεχνου παραδοσιακού, δεν είναι καθαρά λαικό. Και αυτό το κάνει ακόμα πιο "ευάκουστο".
Καλή επιτυχία στον Γιώργο.
-
καλη επιτυχια στο παλικαρι...καλη σταδιοδρομια...εχει καλη φωνη..
-
Πολύ καλός!
Μπράβο του και καλή επιτυχία να έχει.
-
θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους εκ μερους του Γιωργου...
Τα σχολια σας του δινουν δυναμη κ ελπιδα να συνεχισει αυτο που ξεκινησε...
Οσο μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα δεχεται στο ΥοuTube...τοσο βλεπουν καποιοι οτι αρεσει κ η φωνη κ το τραγουδι του...
Θα σας παρακαλουσα εαν κ εφοσον σας αρεσε το τραγουδι να συνεχισετε να το ακουτε στον παρακατω συνδεσμο....
Γιωργος Ρηγας
Δωστε δυναμη......:thanks: