Διαφορα αρχεια που εχω βρει κατα καιρους στο διαδικτυο κ μπορουν να φανουν χρησιμα...
συμπληρωστε κ σεις...καποια στιγμη μπορει να χρησιμεψουν...!thumb:thanks:
Printable View
Διαφορα αρχεια που εχω βρει κατα καιρους στο διαδικτυο κ μπορουν να φανουν χρησιμα...
συμπληρωστε κ σεις...καποια στιγμη μπορει να χρησιμεψουν...!thumb:thanks:
:thumbsup::thumbsup:
εισαι μερακλης!
thumbthumb
:thanks::thanks:
Και μια online υπηρεσια που μπορεις να παιρνεις πιστοποιητικα, να μαθαινεις διαδικασιες και εντυπα που χρειαζεσαι κλπ:
https://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/
Πραγματικά χρήσιμοι σύνδεσμοι μιας και με ελάχιστες εξαιρέσεις τα περισσότερα αργά ή γρήγορα όλοι θα τα χρειαστούν...
πιαδια μηπως γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω και τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να βγαλω μπλοκ δελτιου παροχης υπηρεσιων???πρεπει να γινει εναρξη εταιρειας ?ασφαλιζεσαι στο ΤΕΒΕ υποχερωτικα η μπορεις και στο ΙΚΑ???πρεπει να παω και στο εμπορικο επιμελητηριο?εψαξα στο νετ αλλα δεν εβγαλα ακρη!!!!
ξερω, ειναι ομως πολλα για να τα γραψω.
με 2 λογια.
Ναι μπορεις να εχεις μπλοκακι χωρις απαραιτητα να κανεις εταιρεια, ανοιγοντας δραστηριοτητα ελευθ επαγγελματια.
Ναι το ΤΕΒΕ ειναι υποχρεωτικό για σενα (πχ ελευθ επαγγελματιας ή Μον. ΕΠΕ) εκτος αν ανοιξεις ΑΕ
Αν εχεις υπαλληλους, αυτοι ειναι σε ΙΚΑ
Για αναλυτικα παρε τηλεφωνο 210-******
Κωστας
κωστα το τηλ που μου δινεις ειναι αθηνα?εχει αντιστοιχο για εδω θεσ/νικη?μην τυχον και το γνωριζεις και αυτο??????