Γεια σε όλους .
Θα ήθελα να αλλάξω τις λάμπες στα προβολακια H11 12v 55w με κάτι αντίστοιχο σε LED?
Θα μου βγάζει ένδειξη καμένης λαμπάς ?
Και αν ναι υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό ?
Ή αν υπάρχουν έτοιμες με can bus?
Printable View
Γεια σε όλους .
Θα ήθελα να αλλάξω τις λάμπες στα προβολακια H11 12v 55w με κάτι αντίστοιχο σε LED?
Θα μου βγάζει ένδειξη καμένης λαμπάς ?
Και αν ναι υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό ?
Ή αν υπάρχουν έτοιμες με can bus?
Αν βαλεις 55w νομιζω πως δεν θα βγαζει σφαλμα.
Στα προβολακια δεν εχεις θεμα με canbus! Θα εχεις θεμα στην ομιχλη και στα ακραια καιρικα φαινομενα!
Ε ναι. Led και πρακτικοτητα δε συμβαδιζουν παντα
Δοκίμασα και έβγαλα το βύσμα από την λάμπα και μου έβγαλε καμένη λάμπα
φιλε αν τις βαλεις να ξερεις πως στην ουσια καταργεις τα προβολακια. τις εβαλα εγω στο grand vitara 15 led η λαμπα αν θυμαμαι καλα και τις εβγαλα μετα απο 1 μηνα. βγαζει ωραιο φως αλλα ειναι μονο να το βλεπουν οι αλλοι δεν εχει καμια αλλη χρησιμοτητα. το φως που πεφτει στο δρομο ειναι αμελητεο
δεν θα σου βγαζει σφαλμα αλλα κρατα αυτο: τα αυτοκινητα με xenon φωτα σε περιπτωση ομιχλης ειναι πολυ πιο αναγκαιο να εχουν προβολακια απ τα κανονικα φωτα,αυτο οφειλεται στο χρωμα που εχουν τα xenon το οποιο εχει χαμηλοτερη διαπερατοτητα απ τις απλες λαμπες πυρακτωσεως!!στην ουσια τα καταργεις και τα εχεις μονο για εφε αν κανεις αυτο που λες!!καλυετρα βρες και παρε τις diamond vision της philips h blue vision και να κανεις την δουλεια σου !!!!!