Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω ιδιαιτερα αυτους που εχουν ψωνισει απο Ebay αν οι φτηνες τιμες που βλεπω στο λινκ που παραθετω ισχυουν κ αν ειναι εμπιστες πηγες . τα φωτα σας παρακαλω:thumbsup:
Printable View
Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω ιδιαιτερα αυτους που εχουν ψωνισει απο Ebay αν οι φτηνες τιμες που βλεπω στο λινκ που παραθετω ισχυουν κ αν ειναι εμπιστες πηγες . τα φωτα σας παρακαλω:thumbsup:
Ισχύουν...Γιατί είναι ιμιτασιόν και όχι γνήσιοι...Αλλά αν είναι απο ABS πλαστικό μην σε νοιάζει...Προχώρα στην αγορά...;)
ειδα τις τιμες φιλε βασιλη κ καπως σαστισα, 143 ευρω ελεγε ο ενας κ καπως γλυκαθηκα μπορω να πω, γτ εδω που ρωτησα μου ειπαν 450 ευρω ..... :/ οπως ολα δειχνουν θα τον καπαρωσω ... ;) ευχαριστω για την απαντηση ! :D
Kάπου εκεί παίζουν...200 περίπου με τα μεταφορικά...;)
Ελλάδα μην το σκέφτεσαι καν...Οπου και να έχω ρωτήσει ακούω ότι να'ναι για ιμιτασιόν...Αμα είναι να δώσεις 450 πας και παίρνεις κανονικό μέσα απο τη ΒΜW...
αυτο σκεφτηκα κ εγω κ ειπα να ψαχτω παραπανω γτ αλλιως παιρνω οριτζιναλ μεσα απο την BMW βλεπω πολλες προσφορες παντως κ μου φαινεται οτι ειναι πολυ καλυτερα να αγορασω απ εξω. :D
ναι βασικα ομως στοιχιζουν πολυ τα εξοδα αποστολης οριστε παντως https://global.ebay.com/99-05_BMW_3_...476827799/item