καλησπερα ο αδερφος μου μου χαρισε ενα λαπτοπ toshiba satellite A300D-155
πασχει απο μητρικη,αξιζει να φτιαχτει και επισεις να αναβαθμιστει η' παει για πεταμα?
ευχαριστω
Printable View
καλησπερα ο αδερφος μου μου χαρισε ενα λαπτοπ toshiba satellite A300D-155
πασχει απο μητρικη,αξιζει να φτιαχτει και επισεις να αναβαθμιστει η' παει για πεταμα?
ευχαριστω
Αναβάθμιση πέρα απο μνήμη δεν έχεις περιθώρια για κατι αλλο.γθα επισκευή μητρικής σε πολλές περιπτώσεις δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα για πολύ καιρό.σε κάποιες όμως μετα απο εξάμηνο-χρόνο καταλήγει πάλι με πρόβλημα το όπιο πλέον ειναι μη αναστρέψιμο.εσυ θα αποφασίσεις αν το φτιάξεις και αν αξίζει το κόστος( δεν γνωρίζω τι τιμές παίζουν στην Αθήνα )
Μοντέλο του 2008, δύσκολα να βρεις motherboard και αν, πάνω από 150ε για καινούργια.
Με 200+ ευρώ παίνεις έναν σύγχρονο, με βασικές ικανότητες.
οποτε δεν αξιζει απο οτι καταλαβαινω
ευχαριστω
Πρόσεξε όταν το πατας ανάβει έστω κάποιο λαμπακι ή όχι ? Αν αναβουν τα λαμπάκια και δεν δείχνει τίποτα είσαι για μητρική σίγουρα . αν ομως δεν αναβουν ούτε τα λαμπάκια του δοκιμασες άλλο τροφοδοτικό ??
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επισκευή της μητρικής κοστίζει στο 100ρικο περίπου.το ζέσταμα δεν ειναι τρόπος επιδιόρθωσης ουτε το φουρνισμα ουτε το ψήσιμο ουτε άλλου τέτοιου είδους κόλπα! Με το ζέσταμα διορθώνεται προσωρινά και συνήθως την ""ακούει"" άλλου η μητρική και βγάζει άλλου είδους πρόβλημα